03 / 05 / 2024

Katarlıların londradaki emlak yatırımları

Katarlıların londradaki emlak yatırımları

Londra'daki Katarlılar'ın sahip olduğu emlak değeri 1,4 milyar dolara ulaştı. Böylece, Londra'nın en pahalı semtlerinden sayılan Mayfair'in 4'te 1'i Katarlıların eline geçmiş oldu. Bölgede Katarlıların sahip olduğu ev sayısı 4300'e ulaştı.

Emlakta yeni gözde Londra oldu! ABD'li yatırımcılar İngiltere'de emlak için 3,1 milyar pound harcadı!

ABD'li yatırımcılar Londra'da son senenin en hızlı ticari emlak alımını yapıyor. Açıklanan rakama göre, Amerikalılar İngiltere'de emlak için 3,1 milyar pound harcadı. İşte detaylar...

Rusya'nın ticari emlak kralları belli oldu: Bakın listede hangi Türk şirketi var!

Forbes'in Rusça versiyonu, 2024 yılında yapılan "Rusya'nın ticari emlak kralları" araştırmasının merakla beklenen sonuçlarını yayınladı. Yayımlanan sonuçlara göre Enka, uzun zamandır sürdürdüğü başarısını devam ederek, bu defa listede 5. sırada yer aldı.

Yabancıların konut alımında getirilen 400 bin dolarlık sınırlamanın yankıları sürüyor!

Türkiye emlak sektöründe son dönemlerde, yabancıların konut alımında getirilmiş olan 400 bin dolarlık sınırlamanın yankıları devam ediyor. Bu konudaki önemli bir aktör olan Türkiye Emlak Müşavirleri Federasyonu Başkanı Hacı Ali Taylan konu ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı.

Emlak uygulaması kullanıcıları dikkat! Kullanıcıların bilgileri çalındı!

Emlak uygulaması kullan binlerce kişinin kullanıcı verileri sızdırıldı. Uzmanlar, bu tür uygulamalar üzerinden kullanıcıların hassas bilgilerinin çalınması konusunda uyarıda bulundu.

Kıbrıs'ta yabancı yatırımcı krizi! Son beş yılda emlak alan yabancıların sayısı 15 bin oldu!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde konut sektörü çıkmaza girdi. Yabancıların mülk edindiğine dar gelen idialar tartışma yarattı. 

Konut kredisindeki yüksek faizler konut satışlarını düşürürken, fiyatlar durağanlaştı!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası Başkanı Hakan Akçam, TUİK’in ekim ayı konut satış rakamlarını inceleyerek, konut kredisindeki yüksek faizlerin konut satışlarını düşürdüğünü, fiyatların ise durgunlaştığını açıkladı.

Burdur'daki araziler emlakçıların eliyle yabancılara geçiyor iddiası!

'Ata tarla satılmaz, satışa çıksa da alınmaz' kültürüne sahip Burdur'daki arazilerin emlakçıların eliyle yabancılara geçtiği iddiası gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

Suudi yatırımcıların Türkiye’ye ilgisi yeniden artmaya başlıyor

Aremas Gayrimenkul’ün Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Arslan, Cityscape Global 2023 Emlak, Gayrimenkul, Yatırım Sektörü Fuarı’nın ilk gününde Suudi yatırımcıların Türkiye'ye ilgisinin yeniden canlanmaya başladığını gördüklerini açıkladı.

Kiracıların beklediği son dakika müjdesi sonunda geldi! Fırsatçı ev sahipleri için yasa çıkartılacak!

Son iki senede fahiş oranda artan kiralar vatandaşın gündeminde ilk sıralarda yer almayı sürdürüyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, ev sahipleri ve emlakçıların yaptığı fırsatçılık sebebiyle ortaya çıkan yüksek kiralar için harekete geçildi. 

Ev alacaklar dikkat! Emlak dolandırıcılarının son yöntemi pes dedirtti! 

Kendisini emlakçı olarak tanıtan dolandırıcıların yeni yöntemi pes artık dedirtti. ''Mesai bitti'' yalanıyla günde 5 kişiyi dolandırıyorlar.

Depremzedeye şimdi de nakliye şoku! Fırsatçıların istediği rakam dudak uçuklattı!

Deprem felaketin fırsat bilen bazı ev sahipleri ve emlakçıların ardından bu kez de fırsatçılar nakliye sektöründe ortaya çıktı. Depremin ardından bölgeden taşınmak isteyen depremzedeler, kendilerinden istenen fiyatlarla bir şok daha yaşadı!..

Emlak vergisi borçları silinecek mi? Emlak vergisine af mı geldi? İşte emlak vergisinde son dakika gelişmesi!

Dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Cumhuriyet tarihinin en büyük borç yapılandırmasında detayları açıklamasının ardından, vatandaşlar emlak vergisi borçlarının silinip silinmeyeceğini araştırmaya başladı. Peki emlak vergisi borcu olan vatandaşın borçları silindi mi, emlak ve

Konut yatırımcılarının gözü İstanbul'da!

Markalı konut sektörünün deneyimli oyuncuları arasında yer alan Fuzul Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zeki Akbal, lüks emlak yatırımcılarının, yatırımlarını prim sağlayan, güvenli olan ve gelişen büyük merkezlere yönlendirdiğini dile getirdi.

Katarlıların londradaki emlak yatırımları Haberi

Katarlıların londradaki emlak yatırımları

Katarlıların Londra’daki sahip olduğu emlak değeri 1,4 milyar dolara ulaştı. Şehrin en pahalı semtlerinden Mayfair’in 4’te birini Katarlılar satın aldı.


300 MİLYON $'LIK BİNA


Londra'nın en pahalı binalarından kabul edilen 300 milyon değerindeki 17 odalı Dudley House da Katarlılara ait.


KATAR EMİRİNİN EVİ VAR


Bölgede Katar emirinin ailesine ait en az 4 konak var. Bu emlakların toplam değeri 360 milyon dolar. Ayrıca Londra'daki 57 milyon dolar değerindeki Brezilya'nın eski elçilik binası da Katarlılara ait.


Dudley House, Londra'nın merkez caddelerinden biri olarak kabul edilen Park Lane'de yer alıyor.


Özgür...