29 / 04 / 2024

kayaşehirde inşaatlar yavaşladı mı

kayaşehirde inşaatlar yavaşladı mı

Kanal İstanbul projesiyle değeri yükselmeye başlayan Kayabaşı'nda inşaat çalışmaları durmasa da gözle görülür bir şekilde yavaşladı. Dolar kurunun artmasıyla birlikte yükselen maliyetler inşaatı devam eden projeleri de olumsuz etkiledi...

Çin konut piyasasında daralma yavaşladı!

Çin konut piyasasındaki daralma uzun süredir devam eden gerilemeyi durdurma çabalarının da desteğiyle, yavaşladı.

Yeni konut inşaatları hızlanacak! 

Koronavirüs salgını sonrasında inşaat sektöründe normalleşme başladı. Stokların erimeye başladığını söyleyen sektör temsilcileri yeni konut inşaatlarının başlayacağını dile getirdi. 

Konut satışlarına koronavirüs etkisi!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs birçok sektörü olduğu gibi gayrimenkul sektörünü de derinden etkiledi. Hem inşaatlar yavaşladı hem de satışlarda bazı ciddi gerilemeler yaşandı.

Milyonluk millet bahçelerinin inşaatları başladı!

Türkiye'nin birçok noktasına açılması planlanan millet bahçeleri için yapılan ihalelerde imzalar atılmaya başlandı. Milyonluk millet bahçelerinin inşaatları yakında başlayacak.

Avrupa'da inşaat üretimi 2018 Ocak'ta yavaşladı!

Avrupa İstatistik Ofisi'nin açıkladığı verilere göre Avrupa'da inşaat üretimi 2018 yılının Ocak ayında yavaşladı...

Başakşehir-Kayaşehir Metrosu'nda inşaat başladı!

İnşaat firmalarının yatırım radarına giren Başakşehir gelişmeye devam ediyor. İBB tarafından bölgede inşa edilecek Başakşehir-Kayaşehir Metrosu'nda inşaat başladı...

Bursa'da hastane inşaatlarında deprem izolatörü uygulaması!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi Başkanı Mehmet Albayrak ve Odaya üye inşaat mühendisleri, Sağlık Bakanlığı'nın hastane inşaatlarında kullanmaya başladığı deprem izolatörü uygulamasını düzenlenen teknik gezide inceledi.

Nidapark Kayaşehir'in ön satışları başladı!

İstanbul Kayaşehir'de Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından inşa edilen Nidapark Kayaşehir'in ön satışları başladı. Nidapark Kayaşehir'de 1000'in üzerinde bağımsız birim yer alacak.

Diyarbakır'da otel inşaatları yeniden başladı!

Yaşanan sokağa çıkma yasağı ve çatışmaların ardından büyük darbe alan Diyarbakır ekonomisi yeniden toparlanmaya başladı. Olaylarla birlikte duran çok sayıda dört ve beş yıldızlı otellerin inşaatları yeniden başladı.

İzmir Bostanlı'daki tramvay inşaatları bölgedeki dükkan ve ev kiralarını etkiledi!

İzmir trafiğini arapsaçına çeviren tramvay inşaatları en büyük darbeyi Bostanlı esnafına vurdu. Çalışmalar yüzünden müşterilerini kaybeden Cengiz Topel Caddesi esnafı kepenk kapatmaya başladı.

Kozan'da inşaatlar yeniden başladı!

Adana'nın Kozan ilçesinde 2014 yerel seçimlerinden bu yana 18 aydır verilemeyen inşaat izinleri yeniden verildi. Kent merkezini de kapsayan 6 mahallede inşaatlar başladı, sektör canlandı.

Kayaşehir'de inşaatlar neden yavaşladı?

Kanal İstanbul projesiyle değeri yükselmeye başlayan Kayabaşı'nda inşaat çalışmaları durmasa da gözle görülür bir şekilde yavaşladı. Dolar kurunun artmasıyla birlikte yükselen maliyetler inşaatı devam eden projeleri de olumsuz etkiledi...

Maltepe'deki dolgu alanında kaçak inşaatlar yapılıyor!

İstanbul Maltepe sahilindeki dolgu alanının imar planında yeşil alan olarak görünen yerlerde tabelasız ve ruhsatsız inşaatlar başladı.

kayaşehirde inşaatlar yavaşladı mı Haberi

kayaşehirde inşaatlar yavaşladı mı


TOKİ'nin başlattığı konut hamlesiyle yatırımcıların yeni gözdesi haline gelen Kayaşehir'de 6 yıl öncesine kadar orta ve alt gelir grubuna hitap eden daireler şimdi  markalı şirketlerin imzasıyla yükseliyor. 


Kanal İstanbul projesiyle değeri artan Kayabaşı'nda son zamanlarda inşaat çalışmaları durmasa da gözle görülür bir şekilde yavaşladı. Sektörde hesap makinelerinde yapılan mesai, iş makinelerinin önüne geçti, döviz kurunun artmasıyla birlikte yükselen maliyetler inşaatı devam eden projeleri de olumsuz etkiledi. 


Türkiye’nin en büyük uydukent projesi olan Kayaşehir Bölgesi yatırımcı ilgisinde Halkalı ile yarışıyor. Şehir Meydanı, botanik park gibi dev projelere ev sahipliği yapacak olan Kayaşehir'de konut fiyatları her geçen gün artıyor.


Kayaşehir nerede?


Kayaşehir 3. Boğaz Köprüsü bağlantı yolu güzergahında, Bahçeşehir’e 10 kilometre,  TEM’e 8 kilometre, Atatürk Olimpiyat Stadı’na 5 kilometre, Başakşehir’e kilometre, Taksim’e kilometre, Boğaziçi Köprüsü’ne...