06 / 07 / 2024

Kayı Okulları nerede

Kayı Okulları nerede

Mustafa Onur Aydın, Matematik Öğretmeni kardeşi Merve Aydın ile eğitime 5 yılda 100 milyon dolarlık yatırım yapacak.

Özel okullardan 'erken kayıt dönemi başladı' mesajı velileri şoke etti! Her şey planlamış, gelen mesaj değil zam...

2024-2025 öğretim yılı için özel okullarda erken kayıtlar başladı. Özel okullar ''erken kayıt dönemi başladı'' mesajı atmaya başlarken veliler gelen mesajlar karşısında şoke oldu. 

Zam oranı Ocak'ta açıklanacak ancak özel okulların yüzde 150'yi bulan zam talepleri velileri isyan ettirdi!

Özel okullarda Ocak ayında belirlenecek yeni dönem zam oranı öncesinde bir çok okulda velilere erken kayıt adı altında yüksek zam oranlarının dayatılması tartışma konusu oldu. Türkiye Özel Okullar Derneği ise bir çok okulun kapanma tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu belirtti.

4 milyar dolar kripto para vurgunu yapan kraliçenin nerede saklandığı ortaya çıktı

Son dönemin en büyük dijital para vurgununa imza atan Dr. Ruja Ignatova piyasadaki adıyla 'Kripto Kraliçesi'nin nerede saklandığı ortaya çıktı. Ignatova piyasadan 4 milyar dolar vurgun yapıp kayıplara karışmıştı.

298 bin kamu binasına yapı kayıt belgesi verildi!

CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, İmar Kanunu'nda değişiklik öngören kanun teklifine ilişkin açıklamalarda bulundu. Sındır, "Okullar, kamu binaları, sağlık, üniversite, eğitim ve kültür tesisleri gibi 298 bin kamu yapısı için yapı kayıt belgesi düzenlenmiş" dedi...

Maltepe Kayım Rezidans nerede?

"Bir konum, her konuma ne kadar yakın olabilir?" sloganıyla basına tanıtılan Maltepe Kayım Rezidans'ta fiyatlar 289 bin TL'den başlıyor. Peki Maltepe Kayım Rezidans nerede?

KAYI Okulları ilk kampüsünü Çekmeköy'de açtı!

2016 yılında kurulan KAYI Okulları 20 milyon dolarlık yatırımla ilk kampüslerini açtı. KAYI Okulları CEO'su Deniz Demirtaş, 5 yılda 100 milyon dolarlık yatırım yapacaklarını söyledi.

Mustafa Aydın Kayı Okulları ile eğitim sektörüne girdi!

Mustafa Onur Aydın, Matematik Öğretmeni kardeşi Merve Aydın ile eğitime 5 yılda 100 milyon dolarlık yatırım yapacak.

İzmir'de kapatılan okullar devlet himayesinde açılacak!

İzmir merkez ve ilçelerinde FETÖ/PDY soruşturması kapsamında kapatılan okullar devlet himayesine alındı. Okulların Eylül ayında eğitime başlayacak şekilde kayıt alıp, kadrosunun oluşturulacağını belirtti.

Tapu tescil davası nerede açılır?

Taşınmazın, davacı tarafından 20 yıldan fazla süreyle davasız ve aralıksız olarak malik sıfatıyla kullanılmış olması halinde kayıtlı olmayan taşınmaz mallar için tapu tescil davası açılabiliyor. Peki, tapu tescil davası nerede açılır?

Şua İnşaat Göztepe Projesi nerede?

Şua İnşaat Göztepe Projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Şua İnşaat Göztepe Projesi kapsamında inşaat çalışmalarının Haziran ayında okulların kapanmasıyla başlaması da planlanıyor.

Kartal Cordella Twins nerede?

Kayıhan Yapı ve Scon Yapı tarafından hayata geçirilen Kartal Cordella Twins projesi 7 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlanıyor."Kartal Cordella Twins nerede?" sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz...

Tapu kayıtlarına nasıl ulaşabilirim?

Tapu kayıtlarına nasıl ulaşabilirim? Eski tapu kayıtları nasıl bulunur? Eski tapu kayıtları nerede? Gibi tapu ile ilgili sorularınızın yasal yanıtı için haberimizi inceleyebilirsiniz. İşte eski tapu kayıtları...

Gayrimenkul kayıtları nerede tutulur?

Arsalar, araziler, bağımsız bölümler gayrimenkul olarak nitelendiriliyor. Peki gayrimenkul kayıtları nerede tutulur merak ediyorsanız haberimizi inceleyebilirsiniz...

Kayı Okulları nerede Haberi

Kayı Okulları nerede

İnşaat, madencilik ve turizm alanlarındaki yatırımlarıyla bilinen Mustafa Onur Aydın, Matematik Öğretmeni kardeşi Merve Aydın ile eğitime 5 yılda 100 milyon dolarlık yatırım yapacak. Mustafa Onur Aydın, eğitimci kardeşinin desteğiyle kurduğu KAYI Okulları ile eğitim sektörüne katkı sağlayacak.


Son üç yılda yüzde 100 büyüyen eğitim sektörü, yatırımların ilgi odağı olmaya devam ediyor. İnşaat, madencilik ve turizm alanlarındaki yatırımlarıyla bilinen Mustafa Onur Aydın, Matematik Öğretmeni kardeşi Merve Aydın’ın desteği ile kurduğu KAYI Okulları'yla eğitim sektörüne giriş yaptı. Aydın, sektöre önümüzdeki 5 yılda 100 milyon dolarlık yatırım yapmayı planlıyor. Bu yatırımla 8 anaokulu, 4 lise ve 2 kampüs açılması hedefleniyor.


Türkiye'de eğitim sektöründe; yatırım teşviklerinde özel okulların Beşinci Bölge kapsamına alınması, öğrencilere verilen eğitim-öğretim desteği ve dershanelerin dönüşüm sürecinin de etkisiyle son üçyılda...