26 / 07 / 2024

kayısı satış yeri malatya

kayısı satış yeri malatya

Malatya’ da, 230 esnafıyla yıllardır şehrin en önemli ticaret merkezlerinden biri olarak bilinen eski Şıra Pazarı, bir süre önce başlatılan tadilat projesi kapsamında yenileniyor....

Kay Süt Fabrikası ve Yıldızlar SSS Holding'e ait Çeşme'deki değerli arazi icradan satılıyor!

Kay Süt fabrikası ve Yıldızlar SSS Holding'e ait İzmir Çeşme'deki değerli arazi, mali sıkıntılardan dolayı icradan satılığa çıkarıldı. 

Fidan, ‘MİT ve Dışişleri takipte’ demişti! KKTC’de inşaat sektöründe yabancılara yap-sat yasağı!

KKTC’de inşaat piyasasına son zamanlarda yabancı ilgisinin artması, Kıbrıs Türkleri arasında önce “Fiyatlar yükseliyor. Çocuklarımıza konut alamıyoruz” tartışmalarına, İsrail-Hamas çatışmasıyla da “Yahudiler Kıbrıs’ı satın alıyor” iddialarına neden oldu. Olayın ardından yeni bir gelişme yaşandı.

Malatya kayısısı, yapımı tamamlanan ticaret merkezi ile rekabet gücünü artıracak

Malatya Büyükşehir Belediyesi, şehirdeki kayısı üretici ve ihracatçılarının rekabet gücünü katlayacak Kayısı Ticaret Merkezi’nin yapımını bitirdi. Sektörde çağ atlatacak olan merkezin detayları...

Avrupa'nın en yaşanabilir şehirleri belli oldu: İstanbul'un sıralamadaki yeri şoke etti

Uluslararası bir dergi olan The Economist tarafından hazırlanan yaşanabilir şehirler sıralaması, Avrupa'nın en yaşanabilir şehirlerini belirledi. Economist Intelligence Unit tarafından oluşturulan bu endekste, şehirler kültür ve çevre, eğitim, sağlık hizmetleri, altyapı ve istikrar gibi beş kritere

Hisseli tapuya dair bilinmeyenler! Noterde hisseli tapu satışı nasıl yapılır?

Hisseli tapu, ülkemizde pek çok kişinin sahip olduğu tapu çeşitlerinden biridir. Bu yüzden de hisseli tapunun yarısı satılır mı, noterde hisseli tapu satışı nasıl yapılır? soruları yanıtlarını aramaktadır. İşte detaylar!

Malatya'da 10 ayda yapılan kayısı ihracatı açıklandı! Yok böyle bir rakam

Dünya kuru kayısı ihracatının önemli bir kısmını karşılayan Malatya'dan yılın ilk 10 ayında 301 milyon 119 bin dolarlık kuru kayısı ihracatı gerçekleştirildi.

Sosyal Yardımlaşma Vakfı 40 bin TL'ye Ford Transit Minibüs satıyor!

İstanbul Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı 40 bin TL'ye Ford Transit Minibüs satacak. İşte ihale detayları...

Dünyanın en iyi şehirleri açıklandı! İşte İstanbul'un sıralamadaki yeri

Dünyanın en eğlenceli ve gelişen şehirleri belli kriterlere tabi tutularak değerlendirildi. Time Out dergisi Dünyanın En İyi Şehirleri 2022 Raporuna İstanbul da girdi. Toplamda 53 şehirin değerlendirildiği listede ilk sırayı bakın kim aldı?

Kuru kayısıda rekor! Kayısının kilosu ne kadar?

Malatya’nın incisi kuru kayısıda rekor kırıldı. Kayısı başkenti Malatya 2022 sezonu yaş ve kuru kayısı rekoltesi belli oldu. Sonuçlar çiftçilerin ve esnafı bir hayli mutlu etti. İşte detaylar!

Çiftçiler dikkat, toprağa eken kazanıyor! 229 milyon dolardan 306 milyon dolar getirdi

Türkiye'nin Kuru meyve ihracatında 'liderliği' kayısı aldı. Kayısının dış ticaretteki yeri 1 Ağustos 2021'den bu yana bir önceki sezona kıyasla yüzde 33 artarak 229 milyon dolardan 306 milyon dolara yükseldi.

Köylüler gece uyuyup sabah bahçeye bakınca dehşete düştü! Yazın favori meyvesinde yüzde 70 kayıp var

Yaz aylarının favori meyveleri arasında yer alan kayısıyı don vurdu. Malatya'daki bahçelerde yüzde 70 ve üzeri kayıp olduğu ifade ediliyor.

Nike kadın spor ayakkabısı A101'de satışta! İşte 6 Nisan 2022 fiyat listesi

A101'de Nike kadın spor ayakkabısı satışta! İşte A101 Nike kadın ayakkabıları 6 Nisan 2022 fiyat listesi...

A101'de Adidas spor ayakkabısı satışta! İşte A101 Adidas spor ayakkabısı fiyat listesi!

A101 Adidas markalı kadın ve erkek spor ayakkabıları uygun fiyatıyla internet sitesinden satışa sundu. Peki A101'de Adidas markalı spor ayakkabılar kaç TL? İşte Adidas markalı kadın ve erkek spor ayakkabısı fiyat bilgisi...

kayısı satış yeri malatya Haberi

kayısı satış yeri malatya


AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, beraberinde Ticaret Borsası Başkanı Gürsel Özbey, Şire Pazarı Site Yönetimi Başkanı Ahmet Menteş ve parti il yöneticileriyle Şıra Pazarı’nı, gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.


Öznur Çalık, burada yaptığı konuşmada, şehrin ismiyle özdeşleşen kayısının pazarlama merkezi olarak bilinen mekanın, daha önce içler acısı bir halde olduğunu söyledi. Geleneksel mimari çizgilerle farklı bir görünüm kazandırılan binanın daha işlevsel hale getirildiğine işaret eden Çalık, “Kayısı için Malatya'nın ve ekonomisinin omurgası diyoruz. Türkiye’nin kayısısının yüzde 90’ının karşılandığı mekan Malatya diyoruz ve onun satıldığı, perakendeci esnafımızın bulunduğu mekan içler açısı durumdaydı. Gelen misafirlerimizi gezdirebileceğimiz bir mekan yoktu. Bunun eksikliğini ciddi manada hissediyorduk. Burada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Burası Malatya'nın gülen yüzü ve ekonomimizin omurgası olmaya devam edecek.” diye...