28 / 04 / 2024

Kayıtdışı filmi evi

Kayıtdışı filmi evi

Başrollerini Erkan Petekkaya, Songül Öden ve Uğur Polat'ın paylaştığı 'Kayıtdışı' filmi için Mimar Murat Atabarut ve eşi Arzu Atabarut'a ait Polonezköy-Mahmut Şevket Paşa Köyü'ndeki sekiz odalı şato kullanılacak. Çift, 2 yıllığına kiraya verdikleri şato karşılığında 20 milyon euro kazanacak.

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat: Kira kontratlarında yeni dönem başlıyor!

Milyonlarca vatandaşı etkileyecek yeni uygulamanın sinyalleri verildi. Hayata geçirilmesi planlanan e-kontrat uygulaması ile kira gelirlerinde kayıtdışılığın önlenmesi amaçlanıyor.

Manavdan kasaba, kuaförden doktora her yerde: Alışverişte IBAN dönemi başladı!

Bankaların POS komisyonları ve uzun geri ödeme süresi nedeniyle esnaf, IBAN ile ödeme almaya başladı. Birçok esnaf IBAN'lı tabelalar asmaya başladı. Ancak IBAN ile ticaretin kayıtdışı riskleri var işte detaylar...

Evde Tek Başına filminin evi 25 dolara kiralanacak!

Dünyaca ünlü komedi filmi Evde Tek Başına filminin Winnetka kentinde bulunan evi Airbnb’de bir geceliğine kalmaya sunuldu.

Bağlar'da kayıtdışı iş yerleri ruhsatlandırıldı!

Diyarbakır Bağlar Belediyesi tarafından vergi dairesi ve esnaf odalarıyla ortaklaşa gerçekleştirdiği  denetimlerde tespit edilen 3 bin 400 iş yerinin yüzde 80’inin ruhsatlandırma ve vergilendirme işlemini gerçekleştirdi.

En fazla yetki belgesi İzmirli emlakçılarda!

TÜGEM İzmir Şubesi Başkanı Gülçin Okay, emlakçılıkta kayıtdışı çalışmaların önüne geçmek ve mesleğin itibarını yükseltmeyi planladıklarını anlatarak en fazla yetki belgesini İzmirli emlakçıların aldığını söyledi.

Devredilmiş gayrimenkul geri alınır mı?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Babaanneme biz bakıyoruz. Adına kayıtlı bir evi, anneme verdi. Babaannem ölünce, amcalarım ve halalarım, "Kandırmışlar, elinden tapuyu almışlar” dediler. Şimdi eve keşif gidecek. Sonuç ne olur?' sorusunu yanıtladı.

Kemal Sunal'ın 'Gülen Adam' filmi gerçek oldu, evi kamyonla taşıdı!

Çorum'un Bahçelievler Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Caddesi'nde, sürücüler ve mahalleli, ev yüklü kamyonu görünce şaşkına döndü. Ahşap prefabrik evi kamyonun kasasına yükleyen şoför, çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi...

Gayrimenkulde kayıtdışı bilanço 4 milyon TL!

GABORAS Genel Müdürü İ. Kurtuluş Altun ve Moderatör Şehir Plancısı Hakan Gümüş gayrimenkul sektöründe kayıtdışı bilançonun 4 trilyon TL'ye ulaştığını açıkladı.

Fatih Şen: Günübirlik ev kiralamayın!

Bozyazı Turizm derneği Başkanı Fatih Şen kayıtdışı, kaçak günübirlik ev kiraya verenleri uyardı. Şen, ''Günübirlik ev kiralayanlara da kimAnchorlik bildirimi zorunluluğu bulunmaktadır'' dedi.

Belgesi olmayan emlakçılık yapamayacak!

Yeni yönetmelik gayrimenkul danışmanlığı sektöründe dengeleri değiştirecek. Artık yeterlilik belgesi olmayanlar bu işi yapamayacak. Düzenleme ile sektörde kayıtdışılığın büyük ölçüde Ortadan kalkması bekleniyor.

İmar barışında evi dükkana çevirme!

Yapı Kayıt Belgesi 31 Aralık 2017 tarihinden önce yapılmış yapılar için veriliyor. İmar barışında evi dükkana çevirme için bu belge veriliyor mu?

Erzincan Bilgi ve Kültür Evi açıldı!

Erzincan'ın Refahiye ilçesi Kayı köyündeki Bilgi ve Kültür Evi açıldı. Açılışa TBMM Başkanı Binali Yıldırım katıldı...

Kayıtdışı emlakçılar sektörü olumsuz etkiliyor!

FIrst Class Trust Union Gayrimenkul Danışmanlığı Yönetim Kurulu Başkanı Gülçin Okay, kayıtdışı emlakçıların, konut sektöründe gerek ekonomik gerekse de itibar anlamında ciddi kayıplara neden olduğunu söyledi. 

Kayıtdışı filmi evi Haberi

Kayıtdışı filmi evi

Başrollerini Erkan Petekkaya, Songül Öden ve Uğur Polat'ın paylaştığı 'Kayıtdışı' 18 Aralık'ta FOX TV'de başlayacak. Dizide kullanılacak mekanlardan biri de Mimar Murat Atabarut ve eşi Arzu Atabarut'a ait Polonezköy-Mahmut Şevket Paşa Köyü'ndeki sekiz odalı şato. Bahçesinde tavuş kuşlarının, ördeklerin gezdiği havuzlu ev servet değerinde.





IKI YILLIK ANLAŞMA 

Murat-Arzu Atabarut 19 yıl önce yaptırdıkları antikalarla dolu üç katlı evlerini 2016'da  FOX TV'deki 'Kördüğüm' dizisine iki yıllığına vermişti. Karşılığında 5 milyon euro (20 milyon lira) kazanmışlardı. Murat Atabarut'un 'Kayıtdışı' için de iki yıllığına aynı fiyata anlaştığı konuşuluyor.1 Diziler sayesinde servet kazanan çift, Gümüşsuyu'nda Boğaz manzaralı lüks bir evde yaşıyor.