01 / 07 / 2024

kaykay ve paten sporu pisti antalya

kaykay ve paten sporu pisti antalya

Antalya’da paten sporlarını yapacak alan bulamamaktan yakınan ve bu konuda sosyal medya aracılığıyla kendisinden yardım isteyen sporcu gençlerin sesine Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, kulak verdi...

Tokat'a kaykay pisti inşa ediliyor!

Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, Karşıyaka Spor Kompleksi içerisinde yer alan, 4 Kombineli ve TSE, ISO ve Avrupa standartlarına tam uygun kaykay pistinin yapımının tamamlanmak üzere olduğunu açıkladı.

Sakarya Skate Park açılış için gün sayıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi spor dallarındaki yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Şehirde her geçen gün ilginin arttığı kaykay ve paten sporları için Kent Park’a Kaykay Pisti (Skate Park) inşa ediliyor.

Kartal Bölge Platformu 12 Haziran'da paten turnuvasına katılacak!

Gayrimenkul sektörünün devleri AND Gayrimenkul, DAP Yapı, DKY İnşaat, İş GYO ve Metsan İnşaat’tan oluşan Kartal Bölge Platformu 12 Haziran'da paten turnuvasına katılacak.

Ordu Kaykay Pisti tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, son yıllarda gençlerin büyük ilgi gösterdiği kaykay ve paten spor dallarına destek vermek amacıyla başlattığı Kaykay Pisti (Skate Park) Projesi’ni tamamladı.

Ordu Skate Park projesinde sona gelindi!

Ordu Büyükşehir Belediyesi son yıllarda gençlerin büyük ilgi gösterdiği kaykay ve paten spor dallarına destek vermek amacıyla başlattığı Kaykay Pisti (Skate Park) Projesi’nde sona yaklaştı.

Ödemiş Gölcük'e yeni rekreasyon alanı!

İzmir'in Ödemiş İlçesi Gölcük Mahallesi'nde hayata geçirilen Göl Kenarı Rekreasyon Projesi ile yeni spor alanları, yürüyüş yolları ve paten pisti vatandaşların hizmetine sunulacak.

Ordu skate parkın ihalesi gerçekleşti!

Kaykay ve paten sporlarını yapan gençlerin taleplerini göz ardı etmeyen Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinde yapacağı kaykay pistinin ihalesini gerçekleştirerek projeyi bir adım daha ileriye taşıdı.

Ordu'da skate park inşa edilecek!

Ordu’da yine bir ilki gerçekleştirecek olan Büyükşehir Belediyesi, gençlerin son yıllarda büyük ilgi gösterdiği kaykay ve paten spor dallarına destek vermek amacıyla kaykay pisti (skate park) inşa edecek.

Kayseri Büyükşehir'den 3 dükkan, otopark ve kaykay pisti ihalesi!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından 9 milyon 10 bin TL'ye kat karşılığı ve 3 adet dükkanın 10 yıllığına kiraya verilmesi karşılığında, bodrumda 2 katlı otopark ve zeminde 4 adet dükkan ile kaykay pisti yaptırılacak.

Giresun Adabahçe Konutları fiyatlar!

Giresun Adabahçe Konutları projesinde voleybol ve tenis sahası, kaykay ve paten pisti, spor salonu, 600 metre büyüklüğünde bisiklet ve yürüyüş yolu 3 adet squash salonu bulunuyor. İşte Giresun Adabahçe Konutları' nda fiyatlar...

Selçuklu'ya 10 bin 150 metrekare alanda park kuruluyor!

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından Selçuklu Mahallesi'nde 10 bin 150 metrekare alan üzerine kurulan kaykay ve patent pistinin içinde olduğu parkta çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Sky Bahçeşehir adres!

Sky Bahçeşehir adres bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Projede yüzme havuzu, oyun alanları, sauna, hamam, fitness, amfi tiyatro, mini futbol sahası, basketbol sahası, paten ve kaykay parkurları ile dev satranç alanı yer alıyor...

Kayseri'de kat karşılığı kaykay pisti işi ve dükkan!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi; mülkiyetindeki Mimarsinan Parkı Mevkii'ndeki kapalı teklif usulü ihale ile kat karşılığı ve 3 adet dükkanın 10 yıllığına kiraya verilmesi karşılığında kaykay pisti yaptıracak.

kaykay ve paten sporu pisti antalya Haberi

kaykay ve paten sporu pisti antalya


Antalya Büyükşehir Belediyesi, gençlerin rahatça kaykay yapacağı Avrupa’nın en iyi pistlerinden birini açtı.


Antalya’da paten sporlarını yapacak alan bulamamaktan yakınan ve bu konuda sosyal medya aracılığıyla kendisinden yardım isteyen sporcu gençlerin sesine kulak veren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Düden Park’ta yapımı tamamlanan pistin törenle açılışını gerçekleştirdi. Gençlerin büyük sevgi gösterisinde bulunduğu Başkan Akaydın törende yaptığı konuşmada tesisin Antalyalı sporseverlere hayırlı olmasını diledi.

Gençlerin son yıllarda büyük ilgi gösterdiği kaykay ve paten sporları pistini Antalya’ya kazandırmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Akaydın, “Antalya adına, Muratpaşa bölgesi adına çok gururlandığım bir tesisi hizmet açıyoruz. Burada emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.


Kaykay ve paten sporlarına olan ilginin Türkiye’de çok önemli alakadarları olduğunu ifade eden Başkan Akaydın, “Bazen insan odaklı küçük dokunuşlardan...