17 / 05 / 2024

kayseri 21 otel

kayseri 21 otel

Kayseri kış turizminde atağa kalktı. Erciyes'te 21 yeni otelin hizmete gireceğini belirten Vali Düzgün "Kayak pistlerinin uzunluğu da 175 kilometreyi bulacak. Hedefimiz dağda kış olimpiyatlarının yapılmasını sağlamak" dedi

TÜROB açıkladı! Türkiye'de zincir ve grup otel sayısı 67’ye kadar çıktı! 21'i ise yabancı grupların!

Otel zincir ve gruplarının Türkiye'ye turizm pazarına olan ilgisi artarak devam ediyor. Buna göre, Türkiye'de 46’sı yerli, 21’i yabancı olan zincir ve grup otellerdeki oda sayısı kapasitesi 157 bine çıktı.

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden Atatürk Kent Ormanı'nın yanına otel! İstanbul'un göbeğindeki otel 21 yıllığına kiralık!

Vakıflar Genel Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ilk projelerinden biri olan İstinye’deki “Atatürk Kent Ormanı'nın yanına otel yaptırmak için kolları sıvadı.

Resmen başlıyor! O kente 945 milyon TL'lik 172 odalı otel geliyor!

Birun Otelcilik şirketi tarafından Kayseri Melikgazi'ye 172 odalı otel projesinde ÇED süreci sona erdi. "Birun Erciyes Oteli Projesi" 945 milyon TL'ye mal olacak.

Kayseri Melikgazi'ye 78 odalı yeni otel geliyor! 97 milyon TL'ye mal olacak!

Kayseri Melikgazi'de 78 odalı yeni otel için düğmeye basıldı. Eti Girişim Yatırım tarafından inşa edilecek olan otelin maliyeti 97 milyon TL olarak açıklandı. İşte ayrıntılar...

Koza Altın, Kayseri'de altın madeni için 21 Milyon TL'lik yatırım gerçekleştirdi!

Koza Altın İşletmeleri, Kayseri'de 21 milyon TL bedelle yeni altın madeni ruhsat sahası satın aldı. Şirket, madencilik portföyünü genişletmeye devam ediyor.

Kayseri'de 2 adet otel arsası satılıyor! İhalesi 25 Nisan'da! 

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, mülkiyeti Belediyeye ait olan, Melikgazi ilçesi, Erciyes Mahallesi 8859 ada 17 parsel ve 8859 ada 18 parselde bulunan turizm tesis alanı (otel) arsalarını satıyor. Peki arsaların fiyatları ne kadar? 

İzmir'deki Ege Park Balçova AVM ve otel icradan satışa çıkarıldı!

Geçen yıl hayatını yitiren İzmirli iş insanı Kasım Pırlant'a ait olan İzmir'deki Balçova Ege Park AVM ve otel, İzmir 3. İcra Dairesi tarafından satışa çıkarıldı. 305 milyon lira değer biçilen taşınmaz için ilk açık artırma ihalesi 21 Mart’ta yapılacak.

Kayseri Büyükşehir, Erciyes'te turizm imarlı arsa satacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Erciyes'te turizm tesis alanı imarlı otel arsası satıyor. 

TOKİ Kayseri Melikgazi kura sonucu isim listesi! Melikgazi kura sonucu 21 Eylül 2022!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ Kayseri Melikgazi kura sonucu isim listesi ve Melikgazi kura sonucu 21 Eylül 2022 ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

Kayseri Erciyes'te 4 yeni otel açıldı!

Kayseri'nin Erciyes Kayak Merkezi'ne 4 yeni otel inşa edildi. İnşa edilen yapıların toplam maliyeti 210 milyon liraya mal oldu.

Kayseri'de 21 milyon 561 TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Ertuğrul Gazi Mahallesi'nde'nde kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi düzenliyor. İhale 2 Kasım 2021 tarihinde yapılacak.

Accor Grubu Türkiye’de 21 otel için harekete geçti!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar bugünkü köşesinde Accor Grubu'nun otel yatırımlarını kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın 'Türkiye’de 21 otel için proje inceliyor görüşme yapıyoruz' başlıklı yazısı...

Kayseri Kocasinan'da 21 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kayseri Kocasinan'da yer alan 2 gayrimenkulü 21 milyon TL bedelle satışa sundu.

kayseri 21 otel Haberi

kayseri 21 otel

Kayseri Valisi Orhan Düzgün Kapadokya Krallığı'na başkentlik yapmış olan Kayseri'nin kültür, kayak ve sağlık turizmi açısından çok ciddi bir potansiyele sahip olduğunu söyledi. Kentin zengin Selçuklu eserleri nedeniyle '2014 Dünya Geçici Miras Listesi'ne dahil edildiğini hatırlatan Vali Düzgün, Erciyes'i kayakta cazibe merkezi haline getirmeye çalıştıklarını ifade etti. Erciyes Kayak Merkezi'nin ise 2-3 yıl içinde Erciyes Dağı'nın çok ciddi bir potansiyele sahip olduğuna değinen Vali Düzgün, Erciyes'e şehir merkezinden ve havalimanından 25 dakikada ulaşılabildiğini vurguladı. 


9 OTELİN YAPIMI SÜRÜYOR 

Erciyes'te devam eden otel yatırımları hakkında da bilgi veren Vali Düzgün şöyle devam etti: "Şu anda Erciyes'te yapımı devam eden 9 yeni otel var. Bunların 3'ünün açılmasını bekliyoruz. 21 yeni otel ise önümüzdeki yıllarda hizmete girecek. Şu anda kayak pistlerimizin uzunluğu 125 kilometreye...