18 / 05 / 2024

Kayseri Dini Yüksek İhtisas Eğitim Merkezi eğitim binası

Kayseri Dini Yüksek İhtisas Eğitim Merkezi eğitim binası

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, Kayseri Dini Yüksek İhtisas Eğitim Merkezi'nin eğitim binasının temel atma törenine katıldı. Yıldız, törende yaptığı konuşmada, kazanılan paraların ve servetlerin yoksullar ve hayır için harcanmasının önemine değin

Kayseri Yüksek İrtifa Kamp Merkezi inşaatında son durum ne?

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ile beraber Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde incelemeler yaptı.

Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nin inşaatında sona gelindi!

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes'te inşaatı devam eden Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’ni inceledi.

Yerköy-Kayseri Yüksek Hızlı Tren Hattı'nın ihalesi 2019'da!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, 142 kilometre uzunluğundaki Yerköy-Kayseri Yüksek Hızlı Tren hattıyla ilgili olarak, "Proje çalışmalarımız tamamlandı. 2019 yılı içerisinde finansman teminini müteakip ihalesine çıkılacaktır." dedi.

Kocaeli Dini Yüksek İhtisas Merkezi tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Başiskele'de hayata gçirilen Dini Yüksek İhtisas Merkezi tamamlanıyor.

Kocaeli Dini Yüksek İhtisas Merkezi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ini Yüksek İhtisas Merkezi'nin inşaatını tamamlıyor.

Kocaeli Dini Yüksek İhtisas Merkezi yükseliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Başiskele ilçesi Yuvacık’ta hayata geçirdiği Dini Yüksek İhtisas Merkezi yükseliyor.

Kocaeli Dini Yüksek İhtisas Merkezi'nin temeli atıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin projesi olan Başiskele Dini Yüksek İhtisas Merkezi'nin temeli atıldı.

Ankara-Kayseri Yüksek Hızlı Tren Projesi'nde son durum!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Mahmut Sabah bugünkü yazısında Ankara-Kayseri Yüksek Hızlı Tren Projesi hakkında açıklamalarda bulundu. İşte o haber...

Ankara-Aksaray-Adana yüksek hızlı tren projesi TBMM'de!

Ankara-Aksaray-Adana ve Antalya-Aksaray-Nevşehir-Kayseri Yüksek Hızlı Tren Projeleri mecliste konu oldu. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konu ile ilgili soru önergesi hazırladı..

Niğde'den yüksek hızlı tren geçecek mi?

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Antalya-Kayseri, Adana-Ankara arasında projelendirilen yüksek hızlı trenin Niğde Merkez ilçeden geçmesi yönünde bir çalışma olup olmadığına ilişkin soru önergesi hazırladı.

Yalova Dini Yüksek İhtisas Merkezi ne zaman başlayacak?

Yalova Çiftlikköy'de eski Etibank tesislerinin bulunduğu arazi üzerine kurulması planlanan Dini Yüksek İhtisas Merkezi'nin bir an önce hayata geçirilmesi için Eski Suriye İslam Alimleri Birliği Başkanı Muhammed Ali es-Sabun, yetkililere çağrıda bulundu.

Konya-Kayseri Yüksek Hızlı Tren projesine ilişkin 3 sorun mecliste!

Konya-Aksaray- Nevşehir- Kayseri Yüksek Hızlı Tren projesine ilişkin sorunlar Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer tarafından meclise taşındı. Gürer, sorularının Binali Yıldırım tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

Kayseri İncesu'da Meslek Yüksek Okulu inşaatı sürüyor!

İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, yaptığı açıklamada, "Meslek Yüksek Okulunun inşaatını, çevre düzenlemesini ve yurdunu yaparak 2016-2017 Eğitim Öğretim yılında eğitim verilmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz" dedi.

Kayseri Dini Yüksek İhtisas Eğitim Merkezi eğitim binası Haberi

Kayseri Dini Yüksek İhtisas Eğitim Merkezi eğitim binası


Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kayseri Dini Yüksek İhtisas Eğitim Merkezi'nin temel atma törenine katıldı.


Yıldız, törende yaptığı konuşmada, kazanılan paraların ve servetlerin yoksullar ve hayır için harcanmasının önemine değindi.


Allah rızası için yapılan yardımların karşılığının hem bu dünyada hem öbür dünyada alınacağını ifade eden Yıldız, "Hazreti Hüseyin, Küfe halkına hitap ederken, 'Ben Hazreti Ali'nin ve Hazreti Fatıma'nın oğluyum. Alemlere rahmet olarak yaratılmış Hazreti Peygamberin de torunuyum. Beni tanıyor musunuz' der. Halk, 'ne dediğini anlamadık' der. Hazreti Hüseyin yine tekrar eder. Yine anlamadıklarını söylerler. Bunun üzerine Hazreti Hüseyin 'Siz anlamamakta haklısınız çünkü sizin karnınızda haram lokma var' der. İnsanların birbirini anlayabilmesi ve bir gaye etrafında buluşabilmesi için pek çok şart gerekiyor. Burada bir gaye etrafında bir araya gelmiş insanların...