30 / 04 / 2024

Kayseri Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici

Kayseri Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici

Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde inceledi.  Ekici ''130 dönümlük alan içerisinde 2023 yılına kadar bin 101 daire üretilecek'' dedi.

Emlakçılar Odası Başkanı Hacıoğlu'ndan ev sahibi kiracı kavgaları için flaş açıklama! Her şeyin suçlusu yüzde 25 sınırı!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu ev sahibi kiracı kavgaları ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. Hacıoğlu yaptığı açıklamada her şeyin suçlusunun yüzde 25 sınırı olduğunu söyledi.

Avcılar Belediye Başkanı Hançerli: Kentsel dönüşüm yasasıyla dönüşümün önündeki sorunları çözemeyiz!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli son zamanlarda gündemden düşmeyen kentsel dönüşüm yasası ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Kentsel dönüşüm yasasıyla dönüşümün önündeki sorunları çözemeyiz" dedi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları....

Forum Göztepe geliyor! İzmir’in en büyük kentsel dönüşüm projesine Belediye Başkanı Selvitopu’dan destek

Turkmall eli ile Esentepe'de uygulanacak ve İzmir'in en büyük kentsel dönüşüm projesi unvanını alacak olan Forum Göztepe'ye Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu desteklerini iletti. İşte detaylar…

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan yeni uygulama: Borcu olan vatandaşların hesapları kapatılacak

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bayram öncesi vatandaşları rahatlatacak bir uygulamanın başladığını duyurdu. Belediye, Ankara Eczacı Odası ile yapılan anlaşma gereği başkent genelinde eczanelere borcu olanların hesabını kapatacak.

Çevreciler Marmaris Belediye Başkanı hakkında suç duyurusunda bulundu!

Marmaris'te Sinpaş GYO tarafından hayata geçirilen ve tartışmalara neden olan Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesi sebebiyle bazı sivil toplum kuruluşları Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay ve belediye bürokratları hakkında suç duyurusunda bulundu.

Kayseri Hacılar'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!

Kayseri Hacılar'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarında daire teslimleri devam ediyor. Çalışmalara yönelik açıklama yapan Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan yaz ayında yeni binaların temelinin atılacağının müjdesini verdi.

Kayseri Hacılar'a 150 milyon liralık yatırım!

Kayseri Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, ilçenin gelişimi, vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda hayata geçirdikleri projeler ile 2020 yılı içerisinde yaklaşık 150 milyon liralık yatırım kazandırdıklarını açıkladı.

Kayseri Hacılar'a 150 milyon liralık tesis yatırımı!

Kayseri Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, kente 2020 yılı içerisinde yaklaşık 150 milyon liralık yatırım kazandırdıklarını açıkladı.

Kayseri Hacılar'da kentsel dönüşüm hızlandı!

Kayseri Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan,  yapımına devam edilen kentsel dönüşüm alanında incelemelerde bulundu.

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin'den işçilere ev müjdesi!

ÖZBELSAN şirketi ile Hizmet-İş Sendikası arasında toplu sözleşme imzalandı. Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, "İşçi arkadaşların ev talebi vardı. Bu konuda da çalışmalara başladık, Milli Emlak'tan arsa konusunda talebimizi ilettik" dedi...

Kayseri Hacılar Stadyumu'nun yüzde 90'ı tamamlandı!

Kayseri Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, hayırsever Fevzi Mercan tarafından verilen katkılarla inşa edilen ilçe stadyumunun yüzde 90'ı tamamlandı.

Kayseri Hacılar'da kentsel dönüşüm hızlandı!

Kayseri Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Hacılar Kentsel Dönüşüm Projesi alanında incelemelerde bulundu.

Kayseri Hacılar'da 2'nci etap dönüşüm için yıkım tamamlandı!

Kayseri Hacılar 2. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapılması planlanan yeni konutlar için 10 hektarlık alanda 612 bağımsız yapı yıkıldı.

Kayseri Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici Haberi

Kayseri Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici

Para Dergisi'nin ekinde yer alan habere göre Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapımına başlanılan 1. Etap 200 dairenin inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.


Kayseri Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, kentsel dönüşüm projesinin 200 dairelik birinci etap kısmında inşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini binaların dördüncü kat seviyesine geldiğini söyledi. Başkan Ekici sözlerini şöyle sürdürdü: “Kentsel dönüşüm projemiz tüm hızıyla ilerliyor. Geçtiğimiz günlerde temelini attığımız 200 konutta kısa bir sürede dördüncü kat seviyesine geldik. Konutların anahtar teslimini 2018 yılsonu itibariyle yapmayı planlıyoruz. Yapımı devam eden inşaatlarda, birinci sınıf kaliteli malzeme kullandık. Vatandaşlarımızın daha modem ve kaliteli yapılarda oturmasını sağlayacağız.”


"NE KADAR TALEP, O KADAR DAİRE"

“130 dönümlük alan içerisinde 2023 yılına kadar bin 101 daire üretilecek olup bu dairelerden...