03 / 05 / 2024

Kayseri Hacılar Stadyumu'nun yüzde 90'ı tamamlandı!

Kayseri Hacılar Stadyumu'nun yüzde 90'ı tamamlandı!

Kayseri Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, hayırsever Fevzi Mercan tarafından verilen katkılarla inşa edilen ilçe stadyumunun yüzde 90'ı tamamlandı.



Doğasıyla ve konumuyla sporseverler tarafından tercih edilen Kayseri'nin Hacılar ilçesinde hayırsever Fevzi Mercan’ın desteği ile yapımı süren Hacılar Stadyumu’nda son aşamaya gelindi.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, inşaat çalışmalarının yüzde 90 seviyesinde olduğunu söyledi. Hacılar Akyazı Mahallesi’nde yapımı süren Hacılar Stadyumu’nda gerçekleşen çalışmaları inceledikten sonra açıklamalar yapan Başkan Özdoğan, "Hayırseverimiz Fevzi Mercan'ın desteği ile ilçemize kazandırdığımız çok anlamlı bir proje olan Hacılar Stadyumu’nda sona geldik. Hayırseverimiz Fevzi Mercan amcamızla ve Meclis üyelerimizle stadyum inşaatında son durumu birlikte inceledik. Stadyum inşaatımız yüzde 90 seviyesinde tamamlanmış durumda. İnşallah mayıs ayı itibariyle sporcularımız burada topbaşı yapabilecekler. Erciyessporumuza, Hacılar Dağcılık ve Kış Sporları Kulübümüze de ayrı ayrı binalar yaptık. 23 bin metrekarelik bir alanı ilçemize saha olarak kazandıran hayırseverimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.


Geri Dön