03 / 05 / 2024

kayseri havalimanı trafik yoğunluğu

kayseri havalimanı trafik yoğunluğu

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Kayseri Havalimanı’nda incelemelerde bulunarak, araç ve yolcu trafiğini rahatlatıcı düzenlemeler ile Kayseri’nin turizmine ve tanıtımına katkı sağlayacak çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu...

Bakan Uraloğlu açıkladı! Kayseri Havalimanı'nın yeni terminal binası yapımında son aşamaya gelindi...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Kayseri Havalimanı'nın yeni terminal binası ve apron çalışmaları ile ilgili açıklama yaptı. Uraloğlu "En kısa zamanda terminalimiz hizmete açılacak, yeni terminal binasıyla senelik 2,5 milyon olan yolcu kapasitesini 6 milyona çıkarıyoruz." dedi.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pisti açıldı! Hava trafik kapasitesi en az 2 katına çıkacak!

Sabiha Gökçen Havalimanı 2. pist açılışında konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Yeni pisti iniş, eski pisti kalkış için kullanacağız" dedi.

Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının yüzde 99'luk kısmı tamamlandı!

İnşaat çalışmaları yaklaşık olarak 3 senedir devam eden Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının yüzde 99'luk kısmı tamamlandı.

İstanbul Havalimanı'nda 'Şampiyonlar Ligi Finali' rekoru 

İstanbul Havalimanı'nda bugün  toplam bin 749 uçuş ile Türk sivil havacılık tarihinde tüm zamanların hava trafik rekoru kırıldı. Aynı zamanda havalimanı, Manchester City-Inter arasında oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi Finali için İstanbul'a gelen 214 özel jeti de ağırladı. 

Adil Karaismailoğlu'ndan İstanbul Havalimanı-Halkalı Metrosu paylaşımı!

Küçükçekmece (Halkalı)-Başakşehir-Arnavutköy-İstanbul Havalimanı Metrosu 31.5 kilometre uzunluğa sahip. 8 istasyonu bulunan hattın trafik yükünü hafifletmesi planlanıyor. 

Kayseri Havalimanı yeni terminal binası inşaatında son durum ne?

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, inşaatı devam eden Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının inşaatında inceleme yaptı. 

Kayseri Erkilet Havalimanı inşaatı meclis gündeminde!

Kayseri'ye yapılacak olan Erkilet Havalimanı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Ataş, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının temeli atıldı!

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kayseri Havalimanı yeni terminal binası temel atma törenine katıldı. Akar, söz konusu projenin memleketi Kayseri’yi ulaşım alanında bir adım daha ileriye taşıyacağını söyledi.

Adil Karaismailoğlu: Havalimanı sayısını 56'ya yükselttik!

"Dünya Hava Trafik Kontrolörleri Günü" dolayısıyla Hava Trafik Kontrol Merkezini, Yerli ve Milli ATC Eğitim Simülatörü ile Esenboğa Havalimanı Hava Trafik Kontrol Kulesi'ni ziyaret eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Türkiye’nin hava ulaşımına ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Kayseri YHT ve Kayseri Havalimanı'nın genişletilmesi talebi mecliste!

Kayseri Yüksek Hızlı Tren Projesine ve Kayseri Havalimanı'nın genişletilmesi talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Arık, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

3. Havalimanı’nın kulesi havadan görüntülendi!

Tamamlandığında dünyanın en büyüğü olacak olan İstanbul 3. Havalimanı’nın ’Lale’ figüründen esinlenerek yapılan ’Hava Trafik Kontrol Kulesi havadan görüntülendi

Kayseri'deki kavşaklar yenileniyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi trafik akışını hızlandırmak ve yol güvenliğini artırmak için şehir içindeki kavşaklarda çalışma başlattı.

Kazım Yücel: Kayseri Kocasinan'da tramvay yer altına alınmalı!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocasinan Meclis Üyesi Kazım Yücel, Kayseri'nin ilerleyen yıllarda göç alacağını söyleyerek, "Tramvay, ilerleyen yıllarda trafik sorunu yaşamamak için Anatamir'in oradan Doğu Garajı'na kadar yerin altına alınmalıdır" dedi.

kayseri havalimanı trafik yoğunluğu Haberi

kayseri havalimanı trafik yoğunluğu


Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Kayseri Havalimanı’nda incelemelerde bulunarak, araç ve yolcu trafiğini rahatlatıcı düzenlemeler ile Kayseri’nin turizmine ve tanıtımına katkı sağlayacak çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu. Vali Düzgün, hava limanında araç giriş çıkış yerleri ile taksi durağının yeniden değerlendirilmesinin şart olduğunu açıkladı. 


Vali Düzgün’ü, havalimanına gelişinde, Vali Yardımcısı Yasemin Özata Çetinkaya, Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, Kocasinan Kaymakamı Ali Candan ve İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmet Taymuş ile Havalimanı Müdürü Fatih Koşak karşıladı. Şehrin değişen, gelişen ve büyüyen yapısıyla birlikte yolcu trafiği artan, Kapadokya Bölgesi’nin de uçuş kapısı olması nedeniyle turistlerin yoğun giriş çıkış yaptığı Kayseri Havalimanı’nın, daha kaliteli ve etkin hizmet vermesi amacıyla havalimanına gelen Vali Düzgün, ilk olarak kimi zaman yoğunlukla birlikte şikâyetlere de konu olan iş ve dış...