14 / 05 / 2024

kayseri Kuruköprü yeni meydan

kayseri Kuruköprü yeni meydan

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu Kuruköprü vatandaşları ile bir araya geldi. Başkan Palancıoğlu, " Kuruköprü'ye yeni bir park, meydan ve ilkokul yapacağız" dedi..

TOKİ'den Kayserililere Ekim 2023 müjdesi! Hemen bakın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayseri'de 236 yeni konut inşa edecek. Söz konusu projenin ihalesi 31 Ekim'de yapılacak.

TOKİ'den Kayseri'ye 55 yeni dükkan geliyor!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayseri'de 55 dükkan inşa edecek. İşte detaylar...

TOKİ Kayseri projesinde son dakika! O ilçeye 435 yeni konut geliyor!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayseri'de 435 yeni konut inşa edecek.

Adana Yüreğir'de 10.2 milyon TL'ye icradan satılık otel!

T.C. Adana 14. İcra Dairesi, Adana ili, Yüreğir ilçesi, Kuruköprü Mahallesi, 303 ada 30 parselde yer alan 8 katlı oteli 10 milyon 250 bin TL'ye satıyor...

TOKİ'den Kayseri'ye 770 yeni konut!

Dar gelirli ailelerin yüzünü güldüren TOKİ, Kayseri Melikgazi'de 770 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Kayseri'ye 285 yeni konut!

Kayseri ili Melikgazi ilçesi Mimarsinan mahallesi Esnaf ve sanatkarlar Odası 3.etap 285 konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 10 Kasım 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Kayseri'nin çehresi yeni yatırımlarla değişecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın kent merkezi ve ilçelerde yapacağı projeler AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin de katılımıyla masaya yatırıldı.

Kayseri Mutfağı 10 yeni şube açacak!

Kayseri Mutfağı 2020’de başta İstanbul, Ankara, Antalya, İzmir, Konya, Samsun ve Trabzon olmak üzere 10 tane şube açmayı planlıyor…

Kayseri Kocasinan'a yeni sosyal tesis!

Çalışmalarına hız kesmeden Kocasinan Belediyesi Yenişehir Mahallesi'ne sosyal tesis inşa etti.

Kayseri Kocasinan'a yeni aile sağlığı merkezi inşa ediliyor!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, Yenimahalle’ye yeni aile sağlığı merkezi inşa ediyor.

Kayseri Kocasinan'a yeni sosyal tesisler!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, ilçeye yeni sosyal tesisler inşa ediyor.

Kayseri Kocasinan'a yeni sosyal tesis inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden eden Kocasinan Belediyesi, ilçeye yeni bir sosyal tesis daha kazandırıyor.

Kayseri Erkilet'e yeni sosyal tesis!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar yaptığı açıklamada Erkilet bölgesine Kocasinan Akademi çatısı altında yeni bir modern tesis yapıldığını ve tesisin fonksiyonel olarak tasarlandığını söyledi.

kayseri Kuruköprü yeni meydan Haberi

kayseri Kuruköprü yeni meydan

Yeni mahallelerde bina yapmak isteyenleri uyaran Başkan Palancıoğlu, "Kaçak yapılaşma yapmayın. Yapacağınız her iş için bize bilgi verin. Yeni ev yapacak vatandaşlarımız için köyden mahalleye dönüşen yerleşim sınırları genişletildi. Mimarsinan tarafından özellikle Malatya yolunun buradan geçmesi ve buraların sağlam zemin üzerinde oturması planlama açısından avantajlı. İnşallah böylelikle Başakpınar ve Kuruköprü’de gelişecek.” diye ifade etti.


Yukarı mahallelerde vatandaşların işini kolaylaştırmak için 5 tipte farklı bina projesi hazırladıklarını ifade eden Başkan Palancıoğlu, “Şuanda kaçak yapılarla ilgili tespit aşamasındayız. Kırsal kesimlerin yapılaşmasının önünü açmak için 5 tip farklı bina projesi hazırlatıyoruz. Yani siz plan ve projeye masraf etmeyeceksiniz. Yapılacak olan hizmetler sizler için. O projeleri yaptığınız takdirde maliyet yüzde 50 düşmüş olacak. Buranın avantajı ise bazı yerlerin planlı olması. Dolayısıyla o imar planına...