01 / 05 / 2024

kayseri osb imar

kayseri osb imar

Melikgaz Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesince yapılan yeni imar planı tadilatı ile Kayseri Organize Sanayi bölgesi ile İslah Organize Sanayi Bölgelerinde düzenlemeler yapıldığını bildirdi.

Silifke'de imar planı revizyonu kapsamında OSB’de kamulaştırma çalışmaları devam ediyor...

2000 senesinde 96 hektarlık alanda kurulan ve 6 alanda, bin 500 kişiye istihdam sağlayan Silifke Organize Sanayi Bölgesi’nde, imar planı revizyonu kapsamında meydana gelen 4 parselden 2’sinin tahsis edildiği kaydedildi. İşte haberin detayları...

Vatandaş o bölgeye akın etti fiyatlar yükseldi! Kentte yatırımlık arsa kalmadı...

Kayseri'nin önemli üretim merkezlerinden OSB alanında fabrika yatırımı yapmak isteyen girişimciler, arsa tahsisi bekliyor. Konu hakkında konuşan Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın, "Arsamız yok, sınırlarımız doldu" dedi.

Amasya'daki köy mezarlığı OSB için tahsis edilmişti! Halkın ayaklanması ile imar planı iptal edildi!

OSB projesine geçen yıl karar verilmişti.  Amasya’nın Taşova ilçesi Çambükü köyüne organize sanayi bölgesi (OSB) projesinde köy mezarlığı imar planını kapsamında alınması ile köy halkı ayaklandı ve imar planı iptal edildi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2022!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği bugünkü 31826 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte Kayseri Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği...

Kayseri OSB'nin arsa değeri 12 milyar TL'ye ulaştı!

Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, "OSB’mizin toplam alanı 22 milyon metrekare. Burada 1250 parsel var" dedi. Nursaçan, "OSB’mizin toplam arsa değeri 12 milyar lirayı buluyor" diye konuştu.

Mehmet Özhaseki'den Çetin Arık'ın Güneşli Mahallesi imar değişikliği iddialarına tepki!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık'ın Kocasinan ilçesi Güneşli Mahallesi'ndeki imar değişikliği iddialarına yanıt verdi.

Kırklareli OSB'de yapılaşma şartı yüzde 100’e çıkarıldı!

Kırklareli Valiliği, yeni imar planına göre; OSB'de yapılaşma şartı olan KAKS yüzde 70 iken yüzde 100 ‘e çıkarıldığını açıkladı. Bu sayede Kırklareli OSB katılımcıları, önceki yapılaşma haklarına ilave olarak fazladan yüzde 30 imar hakkına sahip oldu.

OSB yatırımında yeni düzen! 5 aşamada değişen OSB algısı!

Kent merkezleri ile OSB’ler arasında kurulacak planlı ilişkiler, toplu taşıma olanaklarından yararlanmayı sağlayacak, kent imar planları OSB merkezli tasarlanacak. İşte 5 aşamada değişen OSB algısı....

OSB Uygulama Yönetmeliğinde değişiklik!

Organize Sanayi Bölgeleri (OSB) Uygulama Yönetmeliğinde yapılan değişikliğe göre; imar mevzuatına ilişkin yeni düzenlemeler getirildi.

Kayseri Melikgazi'de imar işlemleri Whatsapp'ta!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, daha önce kurduğu whatsapp ihbar hattından imar işlemleri için de hizmet verecek.

Milas OSB'de revizyon imar uygulaması ihalesi yapıldı!

Muğla'nın Milas ilçesi OSB'nin revizyon imar uygulaması için yapılan ilk ihaleye 9 haritacılık firması teklif verirken ikinci ihaleye 5 firma katıldı.

Hakkari OSB için imar ve projelendirme aşaması başlıyor!

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde OSB kurulmasına ilişkin çalışmalar sürüyor. Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık başkanlığında valilik konferans salonunda "Organize Sanayi Bölgesi Kuruluş Toplantısı" düzenlendi. Toplantıda, çalışmalar hakkında konuşuldu...

Türkiye Kızılayı'ndan Kayseri'de proje ihalesi!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü Kayseri Sümer Mahallesi, 5465 ada, 1 parselde kayıtlı taşınmaz üzerinde natamam halde bulunan binaya ait mimari, statik, mekanik ve elektrik projelerinin ve ihale dokümanlarının güncel imar durumuna göre hazırlanması işini ihale ediyor.

kayseri osb imar Haberi

kayseri osb imar

İnecik Bölgesinde yer alan Organize Sanayi bölgelerinde genişleme alanları ile Islah Organize sanayi bölgesinin alan kriterlerini yerine getirmek için imar planlaması yapıldığını hatırlatan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi olarak Kayseri'nin sağlık, eğitim, kültür, sporuna katkı sağladığı gibi sanayi ve ticaretine de katkı ve destek olduğunu belirtti. Kayseri'nin İç Anadolu Bölgesinde Anadolu Aslanlarının merkezi olduğunu, Anadolu'nun tam merkezinde bir geçiş noktasında yer almasının ekonomik ve ticaret olarak önem kazandığını ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları kaydetti: "Kayseri ili bulunduğu coğrafi yapı ile Anadolu'nun tam merkezinde olup adeta bir geçiş üssü gibidir. Bu oluşum Kayserimize yatırım ve ekonomik olarak değer kazandırmaktır. Belediye olarak bize düşen ise bu fırsatları ekonomiye kazandırmaktır. Sonuçta Kayseri sanayisi güçlenecek, üretim...