19 / 05 / 2024

kazaklara mesleki teknik eğitim

kazaklara mesleki teknik eğitim

İstanbul-Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) ile Milli Eğitim Bakanlığı , Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen mesleki ve teknik eğitim programı, Kazakistan'dan gelen 61 kişinin katılımıyla başladı..

Bakanlık açıkladı! Özel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine verilecek destek miktarları yükseltildi!

Organize sanayi bölgeleri (OSB) içinde ve dışında açılan özel mesleki ve teknik Anadolu liselerinin öğrencileri için verilecek olan 2023-2024 senesi eğitim ve öğretim destek miktarlarında yükseliş yapıldığı duyuruldu.

İstanbul Havalimanı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi açılışa hazırlanıyor!

İstanbul Havalimanı'nda açılacak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde öğrenciler uçak bakımı, ulaştırma hizmetleriyle, yiyecek ve içecek hizmetleri alanlarında eğitim alacak.

Kırklareli Vize Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin arazisi meclis gündeminde!

Depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle yıkılan Kırklareli Vize Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin yerine yeni bir okulun ne zaman yapılacağı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kaplan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ, Batman'da Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşa edecek!

Batman İli Merkez İlçesi Ziya Gökalp Mahallesi (Batman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi) 16 Derslikli Eğitim Yapısı, Metal Atölyesi ve Makina Atölyesi ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 19 Kasım 2020 tarihinde yapılacak.

Bozdoğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yeniden inşa edilecek!

Geçtiğimiz günlerde yıkılması kararlaştırılan Bozdoğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yeniden inşa edilecek.

MEB mesleki eğitim için 61 ilde lise inşa edecek!

Milli Eğitim Bakanlığının, "2020 Yılı Yatırım Programı"na göre mesleki ve teknik eğitim yatırımları arasındaki projelerine 909 milyon 500 bin TL kaynak aktarması öngörülüyor...

Zonguldak Yayla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yıkılacak mı?

Zonguldak'taki Kız Meslek Lisesi olarak bilinen, Yayla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin, 400 Yataklı Atatürk Devlet Hastanesi’ne otopark yapılması için yıkılabileceğiyle ilgili iddialar meclise taşındı.

Artvin Arhavi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yenilendi!

Geçtiğimiz senelerde verilen eğitim ve okul imkânlarının yetersizliğiyle anılan Arhavi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi baştan aşağı yenilendi.

Kadırga Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne spor salonu!

Kadırga Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne Fatih Belediyesi tarafından çok amaçlı spor salonu inşa ediliyor.

Şişli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi riskli!

Şişli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ndeki öğrencilerin, yağışların yol açabileceği risk ihtimaline karşı, başka atölyelere taşınma işleminin gerçekleştiğini açıklandı. 

Şişli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde çökme tehlikesi!

Şişli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin etrafındaki AVM ve rezidans inşaatı sürüyor. D Blok’taki öğrenciler temel atma çalışmaları yüzünden korktuklarını ifade etti. 

Şişli Teknik Lisesi'nin yerine AVM ve rezidans geliyor!

2012 yılında Vakıflar Kanunu’nda yapılan değişikler ile tartışmalı bir hal alanŞişli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arazisinda  Bulgar Eksarhlığı Ortodoks Kilisesi Vakfı, inşaat firması Taş Yapı’yla anlaştı. 

MÜSİAD Perakende ve Pazarlama Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi açıldı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokolle, MÜSİAD Perakende ve Pazarlama Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi açıldı.

kazaklara mesleki teknik eğitim Haberi

kazaklara mesleki teknik eğitim

İstanbul-Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) ile Milli Eğitim Bakanlığı , Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen mesleki ve teknik eğitim programı, Kazakistan'dan gelen 61 kişinin katılımıyla başladı. Tarım, veterinerlik, okul öncesi eğitim, turizm ve inşaat branşlarında verilecek olan 2 haftalık programda Türkçe. Kazakça ve Rusça tercüme hizmeti de sunulacak. 


Yeni...