28 / 04 / 2024

Kazım Yücel kimdir

Kazım Yücel kimdir

Kazım Yücel, Belediye Meclis toplantısında söz alarak, kentsel dönüşümle ilgili Ahi Evran Mahallesi sakinlerinin kaygılarını dile getirdi. Kazım Yücel 'Kentsel dönüşüm önemli bir konu' dedi.

Kaan Yücel: 'Kentsel dönüşümdeki en büyük sorun gecekondulaşma!'

Polat Gayrimenkul İcradan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Yücel, kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. Yücel, Kentsel dönüşümdeki problemlerden birinin gecekondulaşma olduğunu ifade eden “Gecekondu problemini çözmeden, kentsel dönüşümü çözemeyiz" dedi.

Ufuk Bala Yücel kimdir? Hangi alanlarda görev aldı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Ufuk Bala Yücel hangi üniversiteden mezun oldu? İş hayatına nerede başladı? Hangi görevleri yürüttü? Ne zaman genel müdür yardımcısı oldu? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi alanda görev alıyor? İşte Ufuk Bala Yücel ile ilgili merak edilen her şey...

Can Yücel kimdir? Can Yücel hangi üniversiteden mezun?

Türk iş insanı ve bankacı Can Yücel hangi üniversiteden mezun? Can Yücel kimdir? İşte ayrıntılar...

Yıldırım Demirören Kimdir?

Yıldırım Demirören kimdir? Yıldırım Demirören’in mesleği nedir? Yıldırım Demirören hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Cemil Müjdat Altay Kimdir?

ATP Ticari Bilgisayar Ağı ve Elektrik Güç Kaynakları Üretim Pazarlama ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Cemil Müjdat Altay kimdir? Cemil Müjdat Altay daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? 

Vecih Yılmaz kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akçansa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş Genel Müdürü Vecih Yılmaz kimdir? Vecih Yılmaz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Vecih Yılmaz'ın eğitim hayatı nasıldı?   İşte Vecih Yılmaz`ın hayatına dair merak edilenler.

Nazım Torbaoğlu kimdir?

A.V.O.D. Kurutulmuş Gıda Ve Tarım Ürünleri San. Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ayrıca A.V.O.D. A.Ş. kurucu ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Torbaoğlu kimdir? Nazım Torbaoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Nazım Torbaoğlu`nun biyografik bilgisi.

Yücel Sitesi Malikleri, Teknik Yapı'nın yarattığı mağduriyetin sona ermesini istiyor! 

Teknik Yapı'nın kentsel dönüşüm sürecinde Yücel Sitesi maliklerini ve Yücel Park projesinden konut satın alan müşterilerini mağdur ettiğini söyleyen vatandaşlar bu mağduriyetin sona ermesini istiyor...

İnşaat mühendisi Yücel Yılmaz vefat etti!

İTÜ İnşaat Mühendisliği 1969 mezunu ve İller Bankası emekli mühendislerinden Yücel Yılmaz hayatını kaybetti.

Bahattin Yücel kimdir?

Akfen GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Bahattin Yücel kimdir? Bahattin Yücel, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Bahattin Yücel'in biyografisi...

Gama Holdig'in acı günü! Yücel Özden vefat etti! 

Gama Enerji Şirketi Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi inşaat mühendisi Yücel Özden hayatını kaybetti. 

Başkanlık merakı Yücel Satıral'a ev sattırdı!

Arhavispor Kulübü Başkanı Yücel Satıral, takımın giderlerini karşılamak ve futbolcuların maaşlarını ödemek amacıyla 3 dairesini sattı. Şimdi de oturduğu evini ipotek eden Satıral kredi çekti...

Yücel Yılmaz kimdir?

Yücel Yılmaz, Ak Parti'den Balıkesir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Yücel Yılmaz kimdir? Yücel Yılmaz, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Kazım Yücel kimdir Haberi

Kazım Yücel kimdir

Milliyetçi Hareket Partisi Kocasinan Belediye Meclis Üyesi Kazım Yücel, Belediye Meclis toplantısında söz alarak, kentsel dönüşümle ilgili Ahi Evran Mahallesi sakinlerinin kaygılarını dile getirdi. Yücel, Kocasinan İlçesinde kentsel dönüşüme gidiyoruz, iki buçuklar şu anda kol geziyor dedi. 

Kocasinan Belediye Meclisinde söz alarak Kentsel Dönüşümle ilgili açıklamalarda bulunan MHP Kocasinan Belediye Meclis Üyesi Kazım Yücel Ahi Evran Mahallesindeki halkın Kentsel Dönüşüm konusunda bir hayli kaygılı olduğunu dile getirdi. Ahievran Mahallesinde birçok vatandaşla görüştüğünü söyleyen Yücel, bu görüştüğümüz arkadaşlarımızın bazıları "etmeyin gadanızı alanMMMtorı [tepgıffl Kocasinan Belediye Medisinde söz alarak Kentsel Dönüşümle ilgili açıklamalarda bulunan MHP Kocasinan Belediye Meclis Üyesi Kazım Yücel Ahi Evran Mahallesindeki halkın Kentsel Dönüşüm konusunda bir hayli kaygılı olduğunu dile getirdi. 

yım, kurbanınız olayım, ben belediyede çalışıyorum, ben maliyede çalışıyorum....