30 / 04 / 2024

keleş autopia şirketi

keleş autopia şirketi

1 Nolu Autopia Keleş İnşaat Sanayi ve TicaretAnonim Şirketi, Mustafa Keleş Yönetim Kurulu Başkanlığı, Hicabi Keleş ve Metin Keleş Yönetim Kurulu Üyelikleri'nde 50 bin TL sermaye ile 30 Haziran'da Bakırköy'de kuruldu.

Keleşler Mühendislik İnşaat Anonim Şirketi Kuruldu!

Keleşler Mühendislik İnşaat Anonim Şirketi Beylikdüzü’nde 100.00,00 TL sermaye bedeli ile Aziz Keleş tarafından kuruldu.

Keleş Mar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keleş Mar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da Ömer Keleş ve Veysel Keleş ortaklığında kuruldu.

Önder Keleş Yapı İnşaat Taşımacılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Önder Keleş Yapı İnşaat Taşımacılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Önder Keleş Yapı İnşaat Taşımacılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı. 

Keleş Taahhüt İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keleş Taahhüt İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Keleş tarafından kuruldu.

Keleşler İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keleşler İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 120 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yasin Keleş, Hasan Keleş, Talha Keleş tarafından kuruldu.

Ala Keleş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ala Keleş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  500  bin TL sermaye bedeli  Ali Mustafa Keleş tarafından kuruldu.

Efr Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efr Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 binTL sermaye bedeli ile Efkan Keleş tarafından kuruldu.

Bk Artline Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Bk Artline Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bahar Keleş tarafından kuruldu.

Meys Yapı Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meys Yapı Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Toplaoğlu, Mesut Keleş, Sefa Dönmez ve Yiğit Ali Günaydın ortaklığında kuruldu.

Keleşoğlu Holding'ten yeni şirket!

Keleşoğlu Holding yeni bir yatırım hayata geçirdi. Eston 1 Nolu Yapı Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Fuat Keleş, Dursun Keleş, Şerif Eren ve Çağla Keleş ortaklığında kuruldu.

Eston 1 Nolu Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Eston 1 Nolu Yapı Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 5 milyon TL sermaye bedeli ile Fuat Keleş, Dursun Keleş, Şerif Eren ve Çağla Keleş ortaklığında kuruldu.

Ms Power İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ms Power İnşaat Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mecit Alaısavy, Kerem Savaş Keleş, Hakime Furkan Alaısavy ve Merve Keleş ortaklığında kuruldu.

Mizan Global Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mizan Global Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile İlham Demirhan ve Timur Keleş ortaklığında kuruldu.

keleş autopia şirketi Haberi

keleş autopia şirketi

1 Nolu Autopia Keleş İnşaat Sanayi ve TicaretAnonim Şirketi, Mustafa Keleş Yönetim Kurulu Başkanlığı, Hicabi Keleş ve Metin Keleş Yönetim Kurulu Üyelikleri'nde 50 bin TL sermaye ile 30 Haziran'da Bakırköy'de kuruldu. 


1 Nolu Autopia Keleş İnşaat Sanayi ve TicaretAnonim Şirketi iş konusu; a)Yurtiçi ve yurtdışında,  otomotiv sektörü başta olmak üzere her türlü sanayi siteleri, fuar alanları , tanıtım merkezleri kurmak, işletmek, almak, satmak, kiralamak ve kiraya vermek.  b)Yürürlükteki kanun ve yönetmelikler ile imar planlarına uygun olarak her türlü inşaat taahhüt işlerini yapmak , kendi hesabına arazi ve arsalar almak,  bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı her türlü binalar yapmak, Her türlü inşaat plan ve projelerini yapmak. c)İnşaat malzemeleri ticareti yapmak . d)Resmi ve Özel sektöre...