02 / 05 / 2024

Kemer imar alanları

Kemer imar alanları

Antalya'nın Kemer ilçesinde yapılan bir imar planı değişikliği meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İnşaat sektörü konut projeleri için yeni imar alanları talep ediyor!

Bursa'da inşaat yapı müteahhitleri ile inşaat sektöründe yer alan üyeler kentte yeni imar alanları için talepte bulundu.

Çekmeköy’deki ekolojik turizm ve tarım alanları, konut imarına açıldı!

Çekmeköy’deki ekolojik turizm ve tarım alanları, konut imarına açıldı. Paylaşılan detaylara göre Çekmeköy belediyesi 4 köyü kapsayan imar planındaki “ekolojik turizm alanlarında konut yapılamaz” ibaresini iptal ederek 2 katlı konut inşaatlarının da önünü açtı.

Müteahhitlerden yeni imar alanı çağrısı: Arsaların çok pahalı olması maliyetleri arttırıyor!

Konut, kira ve arsa fiyatlarının artmasını değerlendiren Çanakkale Müteahhitler Birliği Derneği Başkanı Salih Yıldız, yeni imar alanlarının açılması gerektiğini vurguladı.

Çekmeköy'deki askeri kışlaya yeni imar planı: TRT Film Platoları ve kampüs alanları inşa edilecek!

Çekmeköy'deki Şehit Onbaşı Azim Özdemir kışlasında TRT Film Platoları ve kampüs alanları inşa edilmesi için yeni imar planı hazırlandı. İşte o planın detayları...

Fahiş konut kiraları o ili de vurdu! İstanbul ve Ankara ile yarışıyor...

Yüksek kira sorunu neredeyse tüm ülkeye sıçradı. Yeni imar alanlarının yetersiz olması, bankaların kredi vermemesi konutta arz talep dengesini tepetaklak etti. O ilde ev kiraları büyükşehirlerle yarışıyor. İşte detaylar...

Kemer Country’deki golf sahaları için yeni imar planı geldi: İnşaat alanı yaklaşık 50 bin metrekare düşürüldü!

Demirören Grubu’nun kredi borcuna karşılık Ziraat Bankası’na devredilen ve villa inşaatlarına başlanan Kemer Country’nin golf sahaları için yapılan imar planlarının yürütmesi durdurulmuştu. Bakanlık'tan yeni plan hazırlandı. Bu kapsamda, inşaat alanı yaklaşık 50 bin metrekare düşürüldü.

Antalya Kemer'e imar müjdesi!

Antalya'nın Kemer Beldibi ilçesinde, imar planı projesinde son noktaya gelindi. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu imar planlarında yaşanan gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu.

İzmir'de gayrimenkul fiyatları rekora koşuyor!

İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, İzmir'deki konut fiyatlarındaki artışla ilgili açıklamalarda bulundu. Güleroğlu, "En büyük sıkıntı İzmir'de imar alanlarının çok kısıtlı olması. Hal böyle olunca yeni imar alanları açılmamasından kaynaklı fiyatlar şişiyor" dedi.

Kemer'in yeni imar planları onaylandı! 

Antalya Kemer Belediyesi Nisan ayı Meclis toplantısında ilçenin yeni imar planları belediye encümeninde onaylandı. 

Batman'daki imar alanları inşaat firmalarının dikkatini çekiyor!

Batman'da yeni imar alanında altyapı ve yol çalışmalarının ardından konut projeleri için düğmeye basılacak. Ayrıca Batman’ın yeni imar alanı olan Batman-Hasankeyf yol güzergahındaki Akça (Tilmiz) - Binatlı (Bileyder) köyleri çevresinde yeni yapıların da temeli atılıyor.

Kentsel dönüşümde 'imar alanları ve riski bölgeler' ayrıntısı!

Kentsel dönüşüm, son zamanlarda sıklıkla oluşan depremler nedeniyle yeniden gündemimizde. İstanbul en riskli bölgelerden. İstanbul'da yapılacak kentsel dönüşümde yeni planlamalar yapılmalı...

Bitez, Didim, Kemer'de imar değişikliğine onay!

Türkiye'nin bazı ilçelerinde imar planları değişti. Antalya'nın Kemer, Aydın'ın Didim, Eskişehir'in Tepebaşı ve Muğla'nın Bodrum ilçeleri o noktalar arasında bulunuyor. 

Kemer Belediye Meclisi’nin Şubat toplantısında imar planları oylandı!

Kemer Belediye Meclisi’nin Şubat ayı Toplantısı gündeminde imar planı konuşuldu. Toplantıda Belediye Avukatı Umut Güneş, Kemer Belediyesi'nin gayrimenkulleri hakkında meclise bilgi aktardı.

Kemer imar alanları Haberi

Kemer imar alanları

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, ''31 Ağustos 2019 tarih ve 30874 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan 1485 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararında yer alan karar gereğince mülkiyeti Maliye Hâzinesi adına kayıtlı olup özelleştirme kapsam ve programında bulunan Antalya îli, Kemer İlçesi, Kemer Mahallesi, 283 ada, 8 ve 9 parsellere ilişkin "Otel Alanı" kullanım kararları getirilmesine ilişkin olarak Özelleştirme İdaresi Başkanlığınca hazırlanan imar planı değişikliği onaylanmıştır'' diye konuştu.

Arı, açıklamalarına şu şekilde devam etti: ''Söz konusu parseller ralli alanı, pazar alanı, konser alanı gibi halkın benzeri her türlü ihtiyacını karşılamaya yönelik olarak kullanılan Kemer’in merkezindeki tek boş alanda yer almakta olup, ranta kurban edilen Kemer’e büyük zarar verilmektedir. Yapılan bu imar değişikliği önümüzdeki yıllarda etrafında kalan diğer alanlar için örnek gösterilerek "Otel Alanı" olabilecektir.

Kemer...