29 / 04 / 2024

kent incek ön talep

kent incek ön talep

BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, bu yıl İncek’te inşaatına başlayacakları iki projeden ilki olan Kent İncek’in başkentlilerden büyük ilgi gördüğünü söyledi. Proje, 33 bin metrekarelik yeşil alana sahip.

Ankara Kent İncek Evleri'nde üye kayıtları başladı!

İnşaatı BESA Grup tarafından yapılacak, Kent İncek Yapı Kooperatifi’nin Başkent Ankara’da hayata geçireceği 850 konutluk dev proje “Kent İncek”e üye kayıtları başladı.

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden Atatürk Kent Ormanı'nın yanına otel! İstanbul'un göbeğindeki otel 21 yıllığına kiralık!

Vakıflar Genel Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ilk projelerinden biri olan İstinye’deki “Atatürk Kent Ormanı'nın yanına otel yaptırmak için kolları sıvadı.

Kent İncek'te yaşam başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Besa Grup tarafından başkent Ankara’nın gözde yerleşim yerleri arasında yer alan  İncek’te 54 dönüm arazi üzerine inşa edilen 604 konutlu Kent İncek projesinde yaşam başladı. İşte detaylar...

Atatürk Kent Ormanı'nın tüm etapları açıldı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 82. yıl dönümünde Sarıyer’deki Atatürk Kent Ormanı’nın açılışını yaptı. İmamoğlu, “Şehrin gerçekten kaybedilmiş yılları, kaybedilmiş alanları var. Daha önce bu alanlar niçin İstanbulluların olamadı? Herkesin oturup düşünmesi lazım” dedi.

Ankara Kent İncek projesi 2020'de teslim edilecek!

İnşaat firması BESA Grup, Başkent Ankara'da başlattığı Kent İncek projesini Haziran 2020’de teslim edeceğini duyurdu.

Muğla Menteşe Kent Meydanı'nın inşaatı tam gaz!

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Menteşe Belediyesi iş birliğiyle hayata geçirilen Menteşe Kent Meydanı’nın inşaatı hız kesmeden devam ediylr.

Kentsel dönüşüme 'Akıllı Kent' ayarı!

Selçuklu Grup’un Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Serin, kentsel dönüşüm projelerinde uygulanan ‘Akıllı Kent’ uygulamaları hakkında açıklamalarda bulundu. Serin, ''Akıllı Kent uygulamasının artırılmasıyla hem zamandan hem de ekonomik açıdan tasarruf sağlanacaktır'' diye konuştu.

Bursa Atatürk Kent Ormanı ticari alana dönüştü!

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Atatürk Kent Ormanı'nın ticari alana dönüştüğünü söyledi. Bozbey, "Atatürk Kent Ormanı maalesef ticari bir alan haline geldi. Yapılan yanlıştan geri dönülmesi gerekiyor'' diye konuştu.

Ordu Çatalpınar Kent Meydanı'nın ihalesi 30 Ocak'ta!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Çatalpınar Kent Meydanı'nın ihalesi 30 Ocak tarihinde gerçekleştirecek.

Akdeniz Kent Parkı'nın yeniden ihale edileceği iddiaları TBMM'de!

CHP Antalya Milletvekili Mustafa Akaydın, Antalya'da bulunan Akdeniz Kent Parkı'nın yeniden ihaleye açılacağına dair iddiaları meclis gündemine taşıdı..

Manisa Köprübaşı Kent Meydanı'nın altyapısı tamamlandı!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Köprübaşı ilçesinde inşa edilecek olan Kent Meydanı projesinin altyapı çalışmalarını tamamladı.

Kent İncek, Ankara’nın en yeşil projesi olmayı hedefliyor!

Kent İncek kişi başına düşen 14 metrekare yeşil alan İle Ankara’nın en yeşil projesi olmayı hedefliyor. Büyükşehirlerde yeni konut projeleri birbiri ardına yükselerek, yeni yaşam merkezleri oluştururken, firmaların en büyük kozu yeşil alan ve peyzaj oluyor.

Ordu Çaybaşı Kent Meydanı'nın ihalesi yapıldı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Çaybaşı'na yapılacak olan modern kent meydanının ihalesi geçtiğimiz günlerde gerçekleşti.

Sinpaş'tan Başkent Ankara’nın 100 Yılı kitabı!

Sinpaş Holding, başarı yolculuğunda ilk adımını attığı Ankara’nın kültür dünyasına çok önemli bir çalışmayla katkı sağladı. Atlas Tarih’in katkılarıyla hazırlanan ‘Başkent Ankara’nın 100 Yılı’ isimli kitabı, Sinpaş’ın örnek projeler hayata geçirdiği Ankara’ya en yeni armağanı oldu.

kent incek ön talep Haberi

kent incek ön talep

Yaklaşık 50 yıldan bu yana özellikle Ankara'da önemli projelere imza atan BESA Grup'un İncek'teki ikinci projesi Kent İncek'te üye kayıtları devam ediyor. Toplam 604 konut ve ticari alanlarıyla Kent İncek projesinde erkenden yerini almak isteyen Ankaralılar ise ön talep sürecine büyük ilgi gösterdi. BESA Grup'un bu yıl İncek'te çalışmalarına başlayacağı 2 projeden ilki olan Kent İncek'in 54 dönüm arazi üzerine kurulduğunu anımsatan BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, Ankara'da lüks ve konforlu konutu kooperatif sistemiyle hayata geçireceklerini belirtti. hedef tüm gelir gruplarına ulaşmak Başkentin en gözde yerleşim yerlerinden İncek'teki kaliteli yaşama herkesin ulaşabilmesinin önünü Kent İncek'le açtıklarını belirten Bezci, şunları söyledi: "İncek bölgesi, Ankara'da nezih yaşam isteyenlerin tercih ettiği bölgelerin başında geliyor. Kent merkezine yakın konumu, bölgede yaşamını...