18 / 05 / 2024

Kent Pendik Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi adresi

Kent Pendik Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi adresi

Kent Pendik Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi, Nur Çetin Taşkent Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 12 milyon TL sermaye ile 2 Aralık'ta Ataşehir, İçerenköy Mahallesi, Yeşilvadı Sokak'ta kuruldu.

Taç Kent Gayrimenkul Geliştirme Ve Ticareti Limited Şirketi Kuruldu!

Taç Kent Gayrimenkul Geliştirme Ve Ticareti Limited Şirketi Pendik’te 750.000.00 TL sermaye bedeliyle Adem Kuru, Ömer Keleş ve Yavuz Bayraktar ortaklığıyla kuruldu.

Pendik Belediyesi 2 adet gayrimenkulü satıyor! İstanbul'da fırsat! 

Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Kurtköy ve Kavakpınar'da yer alan 2 adet gayrimenkulü satıyor. İşte fiyatlar ve tüm merak edilenler...

Karayolları Genel Müdürlüğü Pendik'te gayrimenkul satıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, Pendik Doğu Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor.

Pendik'te 18.7 milyon TL'ye icradan satılık 4 gayrimenkul!

T.C. İstanbul Anadolu 17. İcra Dairesi, İstanbul ili, Pendik ilçesinde yer alan 4 gayrimenkulü 18 milyon 699 bin TL'ye icradan satıyor...

Realty Kent Emlak Ve Gayrimenkul Ticaret  Anonim Şirketi kuruldu!

Realty Kent Emlak Ve Gayrimenkul Ticaret  Anonim Şirketi Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Mehdı    Masrourı  tarafından kuruldu.

Pendik ve Şile'de 59.5 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Pendik ve Şile'de yer alan 3 adet gayrimenkulü 59 milyon 484 bin 394 TL bedelle satışa çıkardı.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Pendik Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Pendik'te 35.1 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul İli Pendik Belediye Başkanlığı, Pendik'te yer alan gayrimenkulü 35 milyon 126 bin 300 TL bedelle satışa çıkardı.

Yabancılar konut yatırımında hangi şehri tercih ediyor?

Türkiye'nin turizm başkenti Antalya'nın yabancı yatırımcılarının radarında olduğunu söyleyen Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin, kent genelinde gayrimenkul yatırımlarının arttığını dile getirdi. 

Morevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Enerji Organizasyon Ve Paz.Tic.A.Ş.Pendik Şubesi açıldı!

Morevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Enerji Organizasyon Ve Paz.Tic.A.Ş.Pendik Şubesi Pendik'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Güleş tarafından açıldı.

Pendik'te 26.6 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

T.C. İstanbul Anadolu 11. İcra Dairesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Kurna ve Kurtköy ilçelerinde yer alan 4 gayrimenkulü 26 milyon 581 bin 300 TL'ye satıyor...

Ankara Başkent Emlak Konutları 1. Etap gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Ankara Başkent Emlak Konutları 1. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi "Başkent Emlak Konutları 1. Etap" Projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Pendik'te 2.9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul İli Pendik Belediye Başkanlığı, Pendik Yayalar'da yer alan gayrimenkulü 2 milyon 858 bin 560 TL bedelle satışa çıkardı.

Kent Pendik Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi adresi Haberi

Kent Pendik Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi adresi

Kent Pendik Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi, Nur Çetin Taşkent Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 12 milyon TL sermaye ile 2 Aralık'ta  Ataşehir, İçerenköy Mahallesi, Yeşilvadı Sokak'ta kuruldu. 


Kent Pendik Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında konutlar, resmi veya ticari bina, prefabrik bina ve sanat eserlere, karayolu, otoyol, köprü, tünel, demiryolu, havaalanı, toprak işleri, su ve kanalizasyon işleri, su şebeke ve tesisleri, elektrik iş ve tesisleri, kuvvet santrali, aydınlatma, mekanik işleri, soğutma havalandırma işleri, pompa istasyonları, tasfiye tesisleri, endüstriyel işler ve tesisler, su, petrol, gaz, boru hatları, deniz işleri, liman, tersane, denizaltı boru hatları ve tünelleri, tarama, batık çıkarma, su altı işleri, toprak, beton, kaya, dolgu barajlar, hülasa, karada, denizde, deniz altında her türlü bina tesis, teçhizat ve...