03 / 05 / 2024

kentsel dönüşüm toplantısı sultangazi

kentsel dönüşüm toplantısı sultangazi

İstanbul Sultangazi'de düzenlenen kentsel dönüşüm paneline TMMOB ve Kent Hareketlerin'den Burak Kaan Yılmazsoy, Adalet için Hukukçular üyesi Av. Aysel Tekerek ve Şehir Planlamacıları Odasından Özgür Temiz katıldı..

İstanbul'da kentsel dönüşüm toplantısı: Mega kentte kaybedecek 1 dakika yok!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul'da gerçekleştirilen kentsel dönüşüm toplantısında önemli açıklamalarda bulundu ve mega kentte kaybedecek 1 dakikanın bile olmadığını belirtti. İşte Özhaseki'nin o açıklaması...

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği'nden kentsel dönüşüm toplantısı!

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER), üyeleri Sheraton Grand Adana Hotel’de bir toplantı gerçekleştirdi. Söz konusu toplantıda kentsel dönüşüm ele alındı.

Milyonlara kentsel dönüşüm uyarısı! Sağlam konutunuzu kentsel dönüşümde kaybetmeyin!

Milyonlarca vatandaş sağlam konutunu kentsel dönüşümde kaybedebilir. Kentsel dönüşümü hızlandırmak amacıyla TBMM’ye gönderilen ve 2.5 saat gibi kısa bir sürede komisyondan geçen kanun teklifiyle, vatandaşa sağlam konut ve işyerini kaybedebileceği uyarısı yapıldı.

Kentsel Dönüşüm Yarısı Bizden kampanyasına başvuru nereden yapılıyor? 20 soruda tüm detaylarıyla...

“Dönüşümde Yarısı Bizden” kampanyasına başvurular devam ediyor. Peki, Kentsel Dönüşüm Yarısı Bizden kampanyasına başvuru nereden yapılıyor? İşte 20 soruda Yarısı Bizden kampanyasının tüm detayları...

Bakan Kurum, Fikirtepe’de kentsel dönüşüm müjdelerini sıraladı! 12 bin konut inşa ediliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kadıköy Hasanpaşa Mahallesi Kentsel Dönüşüm Toplantısı’nda dikkat çeken açıklamalar yaptı.

TOKİ Yarısı Bizden Kampanyasına başvuru nasıl yapılır? İstanbul Kentsel Dönüşüm Yarısı Bizden Kampanyası başvuru ekranı

TOKİ ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ortaklığında 'Yarısı Bizden Kampanyası' başladı. Peki, TOKİ Yarısı Bizden Kampanyasına başvuru nasıl yapılır? İstanbul Kentsel Dönüşüm Yarısı Bizden Kampanyası başvuru ekranı...

Okmeydanı Fetihtepe'de kentsel dönüşüm krizi: Sözleşme ve proje yok iddası!

İstanbul'un Okmeydanı ilçesi Fetihtepe Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan kentsel dönüşüm projesinde kriz yaşanıyor. Mahalleliler, sözleşmenin ve projenin olmadığını söylüyor...

Ankara Kasaplar Çarşısı'nda kentsel dönüşüm Mayıs'ta tamamlanacak!

Ankara Kızılcahamam'da bir takım ziyaretlerde bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kasaplar Çarşısı'nda devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Konya Ereğli'de kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

Konya'ya bağlı Ereğli Belediyesi, Belediye Kültür Merkezi'nde yapılan toplantıda kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin bilgi verdi.

İzmir Kemalpaşa'da kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde hayata geçecek kentsel dönüşüm projeleri için ilk toplantı gerçekleştirildi. 

Kayseri Oruçreis'te kentsel dönüşüm başlıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nde Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi için hak sahipleri ile kentsel dönüşüm toplantısı gerçekleştirdi. 

Hüseyin Aslan'dan 8 maddelik kentsel dönüşüm uyarısı!

Ege-Koop Başkanı Hüseyin Aslan son zamanların gündem konusu kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Ahmet Akın: Afyonkarahisar'ın kentsel dönüşüme ihtiyacı var!

Afyonkarahisar'da Yaşanabilir Kentsel Dönüşüm toplantısına katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın kentteki dönüşüm projeleriyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

kentsel dönüşüm toplantısı sultangazi Haberi

kentsel dönüşüm toplantısı sultangazi

SULTANGAZİ'de Kentsel dönüşüm paneli gerçekleştirildi. Kahvede gerçekleşen toplantıya katılan TMMOB ve Kent Hareketlerin'den Burak Kaan Yılmazsoy, Adalet için Hukukçular üyesi Av. Aysel Tekerek ve Şehir Planlamacıları Odasından Özgür Temiz katıldı. 

Burada konuşan Burak Yılmazsoy, Kentsel Dönüşüm Yasası ve Afet Yasası'nın içeriği hakkında bilgi verdi. Bu yasaların yoksulların barınma sorununa çözüm olmadığını belirten Yılmazsoy, kentsel dönüşüm projelerine karşı halkın bir araya gelerek örgütlenmesi gerektiğini ifade etti. Avukat Aysel Tekerek de, İstanbul'un çeşitli mahallelerinde yaşanan hukuksal süreçler hakkında bilgi verdi. Tekerek, yurttaşların bireysel olarak hukuki başvurularının sonuç vermesinin imkansız olduğunu, hukuksal mücadelenin topyekün verilmesi halinde sonuç alınabileceği söyledi. Özgür Temiz, Derbent ve Aydos gibi kentsel dönüşüm veya yıkım tehdidine uğramış mahallelerin mücadele deneyimlerinden ve kazanımlarmdan söz etti. 

Konuşmaların ardından yakın zaman içerisinde yıkıma...