16 / 05 / 2024

kentsel tasarım müdürü Ali Ergün

kentsel tasarım müdürü Ali Ergün

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürü Ali Ergün kimdir? Ali Ergün, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ali Ergün, ne zamandan beri Kentsel Tasarım Müdürü?

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: 2021'den beri inşaat birim maliyetleri ilk kez asgari ücreti aştı!

Son zamanlarda konut fiyatlarında yaşanan artış sık sık gündem oluyor. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, resmi X sosyal medya hesabından inşaat birim maliyetleri ve kentsel dönüşüm ile ilgili önemli bir paylaşımda bulundu. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptık!

Başlattığı kentsel dönüşüm çalışmaları ile dikkat çeken KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, yaptığı açıklamada kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptıklarını söyledi.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt duyurdu! Bakırköy İş Bankası Blokları kentsel dönüşüm projesinde temeller atıldı! 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Bakırköy İş Bankası Blokları İncirli parselindeki kentsel dönüşüm kapsamında yapılacak yeni proje için temellerin atıldığının müjdesini verdi.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'tan kentsel dönüşüm açıklaması: Kamu bankalarından destek bekliyoruz!

İBB iştiraki KİPTAŞ'ın Genel Müdürü Ali Kurt, "İstanbul Yenileniyor" kapsamındaki çalışmalar ile ilgili bilgiler verdi ve başvuru sayılarını, yapılan çalışmaları aktardı. Kurt, kamu bankalarından destek beklediklerine dikkat çekti. 

Kahramanmaraş'taki 10 bin konutluk Kentsel tasarım projesine yeni alanlar eklenecek!

6 Şubat tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş depremlerin ardından, şehirlerdeki konut ve iş yeri inşaatları tüm hızıyla sürüyor. Peki 10 bin konut ve iş yerini kapsayan "Kentsel tasarım projesi"nde son durum ne?

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Kentsel dönüşüm planlanırken İBB'yi masadan uzak tutmak yanlıştır!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt İstanbul'daki kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili planlamalar yapılırken, İBB'yi masadan uzak tutmanın yanlış olduğunu söyledi. 

İklim değişikliği ile mücadelede kentsel tasarım büyük önem taşıyor!

Yeditepe Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Bengi Korgavuş, kentsel tasarımın doğru yapılması ile iklim değişikliğinin yaratacağı zararlarının önüne geçilebileceğini dile getirdi. 

Trabzon Ganita-Faroz Sahil Bandı Kentsel Tasarım Projesi için imzalar atıldı! 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin en büyük projelerinden biri olan Ganita-Faroz Sahil Bandı Düzenlemesi Kentsel Tasarım Projesi için imza töreni düzenlendi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel tasarım yarışması sonuçlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen kentsel tasarım yarışması sonuçlandı. Projede  kazanan isimler açıklandı. 

Bursa Hanlar Bölgesi ve Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi görücüye çıktı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin vizyon çalışmalarından biri olarak hayata geçirilecek ‘Hanlar Bölgesi ve Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi’ yarışmasına katılan 35 proje, uzman isimlerden oluşan jüri üyeleri tarafından değerlendiriliyor.

Salacak Kentsel Tasarım Yarışması sonuçlandı!

İBB Etüd Projeler Daire Başkanlığı ile İstanbul Planlama Ajansı iş birliğiyle gerçekleştirilen Üsküdar “Salacak Kentsel Tasarım Yarışması” sonuçlandı.

2. Kentsel Tasarım Sempozyumu başladı!

“İstanbul” konusuyla başlatılan Kentsel Tasarım Sempozyumu, Beşiktaş Mustafa Kemal Merkezi’nde düzenleniyor. Sempozyum iki gün boyunca devam edecek.

Sinpaş Finans Şehir projesine ‘En İyi Mimari Tasarım’ ödülü!

Sign of theCity Awards ödül töreninde, 45 yıldır şehir ve insan yaşamını değerlendiren projeler üreten Sinpaş GYO, ‘Kentve Mimarlık’ kategorisinde ‘En İyi Mimari Tasarım’ ödülünü “Sinpaş Finans Şehir” projesi aldı.

kentsel tasarım müdürü Ali Ergün Haberi

kentsel tasarım müdürü Ali Ergün

Ali Ergün kimdir?

Ali Ergün, 1971 yılında Düzce'de doğdu. İlk ve orta öğrenimi Düzce’de tamamladıktan sonra Trakya Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesinden Mimar unvanı alarak mezun oldu. 


1994 Aralık ayında Gümüşova Belediyesinde memuriyete başladı. 1997 yılında Düzce Belediyesine naklen tayin oldu. 17 Ağustos 1999 ve 12 Kasım 1999 depremlerinden sonra 28 Mart 2004 seçimlerine kadar Düzce Belediyesinde İmar İşleri Müdürü  olarak görev yaptı. 


Bu süreçte planlama, yapı güvenliği ve mikro bölgelendirme çalışmalarıyla ilgili çeşitli yerli ve yabancı akademik kurum ve kuruluşlarla çalıştı. 


21.06.2004 tarihinde Maltepe  Belediyesi’ne Harita Kadastro ve Planlama Müdürü olarak tayin oldu ve vekâleten Bilgi İşlem Müdürlüğü görevinde de bulundu. 


2006 yılından 2009 yılı mart ayına kadar Maltepe Belediyesi Teknik Başkan Yardımcılığı görevini  yürüttü. 


19.11.2009 tarihinden itibaren İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürlüğü görevini yürütmektedir. 


Ergün...