23 / 07 / 2024

Kentsel Tasırım Proje yarışması 2015

Kentsel Tasırım Proje yarışması 2015

Söke Belediyesi Meclisinin Mart ayında aldığı kararı sonrasında ulusal ölçekte çağrı yaptığı "İmar Planlamasına esas Kentsel Yenileme Eksenli Fikir Projesi" yarışmasına sunulan 13 projenin değerlendirilmesine başlandı.

KİPTAŞ ve Şişli Belediyesi arasında kentsel dönüşüm protokolü! 24 proje alanında 407 bağımsız birim dönüştürülecek! 

Şişli Belediyesi ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) iştiraki KİPTAŞ arasında kentsel dönüşüm protokolü ile Şişli’de uzlaşmanın sağlanmış olduğu toplamda 24 proje alanında 407 bağımsız birimin dönüştürülecek.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt duyurdu! Bakırköy İş Bankası Blokları kentsel dönüşüm projesinde temeller atıldı! 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Bakırköy İş Bankası Blokları İncirli parselindeki kentsel dönüşüm kapsamında yapılacak yeni proje için temellerin atıldığının müjdesini verdi.

İBB İmar Daire Başkanlığı açıkladı: İstanbul'daki 164 bin hektarlık alanda kentsel dönüşüm var!

İBB İmar Daire Başkanlığı yaptığı açıklamada İstanbul’un her iki yakasında yer alan 15 ilçede toplam 164 bin 58 hektar alanı kapsayan 21 proje alanında kentsel dönüşüm proje çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Ümraniye Hekimbaşı Kentsel Dönüşüm Proje alanı tanıtıldı! 6 yeni proje de yolda! 

Ümraniye'de yapımı devam eden Ümraniye Hekimbaşı Kentsel Dönüşüm Proje alanı Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım tarafından tanıtıldı. Yıldırım, 6 yeni kentsel projesini de açıkladı. İşte ayrıntılar...

Esmar Enerji Yatırım Proje Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Esmar Enerji Yatırım Proje Danışmanlık Anonim Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Seyfettin Sağlam, Bora Çermikli ve Mehmet Necar Tur ortaklığında kuruldu.

Fibrobeton Yatırım Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Fibrobeton Yatırım Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Arif Dündar Yetişener ve Muhammed Maraşlı ortaklığında kuruldu.

Vega Kentsel Dönüşüm Proje Ve Test Laboratuvarı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vega Kentsel Dönüşüm Proje Ve Test Laboratuvarı Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Aybüke Kaygusuz Okucu ve Sümeyye Kaya ortaklığında kuruldu.

Rempaş Yapı Yatırım Proje Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rempaş Yapı Yatırım Proje Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Muammer Köm ve Emre Kesgin ortaklığında kuruldu.

Kırşehir Kaman'da kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü 31528 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Kırşehir Kaman'da yer alan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Emek Yatırım Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Emek Yatırım Proje Geliştirme Anonim Şirketi bugün Şişli'de 11 milyon 528 bin 989 TL sermaye bedeli ile Tuquoise Investments II B.V tarafından kuruldu.

Diyarbakır Yenişehir'de kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Diyarbakır Yenişehir'de yer alan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

İzmit Cedit'te kentsel dönüşüm için uzlaşma başladı! 

Kocaeli İzmit'te hayata geçirilen Cedit kentsel dönüşüm projesi uzlaşı süreci başladı. Hak sahipleri Kadıköy Mahallesi’nde yer alan Büyükşehir Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm Proje Ofisi'nde personellerden bilgi almaya başladı. 

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Bursa Yıldırım'da bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Kentsel Tasırım Proje yarışması 2015 Haberi

Kentsel Tasırım Proje yarışması 2015

Söke Belediyesi Düğün salonu'nda devam edenjürinin değerlendirme çalışmalarına katılan Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Juri Başkanı Prof. Dr. Zekai Görgülü ve diğer jüri üyelerine ziyaret gerçekleştirerek Söke için en iyi projenin seçileceğine inancının tam olduğunu söyledi. 28 yarışma şartnamesi kapsamında 18 Haziran'da başvurular sona ererken 13 ayrı proje jüri tarafından incelenmeye başlandı. Söke 2025 Kent Vizyonu kapsamında ortaya çıkacak olan proje kapsamında uygulamanın yapılması planlanan Konak, Çeltikçi. Yenicamii ve Cumhuriyet mahalleleri içeren fikir proje yarışmasını kazanan projeye 60 Bin TL'lik üç eşdeğer ödül takdim edilecek. 


JÜRİ DUAYEN İSİMLERDEN OLUŞTU 

Söke Belediyesi Kentsel Yenileme Eksenli Fikir Proje Yarışması için konusunda duayen isimlerden jüri oluşturuldu. Danışman Jüri üyeleri Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, 9 Eylül Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Levent Ünverdi, Söke Belediye...