07 / 05 / 2024

kepez göçerler imar revizyonu

kepez göçerler imar revizyonu

Başkan Hakan Tütüncü, Göçerler Mahallesi’nde kat artışı ve mevcut imar planlarının yeniden düzenlenmesini kapsayan imar revizyonu çalışması başlattıklarını açıkladı.

Buğra Gökce'den imar barışı açıklaması: Karşı duracağız!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı aday adayı olan Şehir Plancısı Dr. Buğra Gökce, imar barışı ve deprem riski ile ilgili X sosyal medya hesabından önemli bir açıklama yaptı. İşte Gökce'nin o açıklaması...

Türkiye Müteahhitler Birliği: İmar affı ülke gündeminden çıkartılmalıdır

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) tarafından hazırlanan "İnşaat Sektörü Analizi Raporu"nda "Ülkenin gündeminden imar affı ve benzeri uygulamalar tümden çıkartılmalı, cezaların caydırıcı olması sağlanmalıdır" ifadesi kullanıldı.

Yeni imar affı gelecek mi? Depremle yeniden gündemde! Japon uzman resmen uyardı! 

2018'de Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Gaziantep’te 76 bin 605, Hatay’da 71 bin 738 imar barışına ilişkin başvuru olduğuna dikkat çekmişti. Depremin ardından yeniden gündeme imar barışı geldi. Yeni imar affı gelecek mi? İşte ayrıntılar...

Abdül Batur'dan Gültepe imar planı açıklaması!

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, son zamanlarda sık sık gündeme gelen Gültepe imar planlarını değerlendirdi.

Abdül Batur'dan Gültepe imar planları açıklaması!

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Gültepe imar planlarının durdurulmasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Batur, “Hiçbir şekilde vazgeçmeyeceğiz. Kimse bu konuda bizi vazgeçiremez" diye konuştu.

Mustafa Gültak'tan imar planları için çağrı!

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, imar çalışmaları için çağrıda bulundu.

Bursa Güzelyalı imar planları vatandaşlara anlatıldı! 

Bursa Mudanya Belediyesi, Güzelyalı için hazırlanan imar planlarını vatandaşlara anlattı. 

TOKİ'den Antalya Kepez'e 3 yeni okul müjdesi!

Antalya İli Kepez İlçesi Göçerler Mah 32 Derslikli Göçerler İlkokulu, Döşemealtı İlçesi Kırkgöz/Yeniköy Mah 20 Derslikli Yeniköy Ortaokulu ve Kemer İlçesi Göynük Mah 24 Derslikli Göynük Ortaokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 14 Ocak 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Kepez Gülveren'de 135 hak sahibi için dönüşüm projesi hazırlandı!

Antalya Kepez Belediyesi'nin Gülveren Mahallesi'nde gecekonduda yaşayan 135 hak sahibi için kentsel dönüşüm projesi hazırlandı.

Kartepe Belediyesi'nin gündeminde imar var!

Kartepe Belediyesi Ekim ayı olağan meclis toplantısı Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman başkanlığında yapıldı. Meclis toplantısında imar planları görüşüldü.

Gültepe'nin imar planları askıya çıktı!

İzmir Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Gültepe imar planlarının askıya çıkmasının ardından muhtarlar ve vatandaşların sorularına cevap verdi. 

Finike Belediye Meclisi'nin gündemi imar değişikliği!

Finike Belediyesi Ağustos ayı olağan meclis toplantısı düzenlendi. Toplantıda kentsel dönüşüm projeleri, mülkiyet ve imar sorunu gündeme getirildi.

Cengizhan Gököz: Antalya’nın gündemindeki en önemli konu imar!

Av. Cengizhan Gököz, Antalya’nın gündemindeki imar konuları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Av. Cengizhan Gököz, “Antalya’nın gündemindeki en önemli konu imar” dedi…

kepez göçerler imar revizyonu Haberi

kepez göçerler imar revizyonu

Kepez Belediyesi, Ramazan ayının birlik ve beraberlik iklimini mahallelere taşıdığı sokak iftarlarını, 8.günde Göçerler ve Esentepe mahallelerine kurdu. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, iftar öncesi iki mahallede muhtarların tespit ettiği evlerdeki yaşlıları, maddi durumu iyi olmayan aileleri ziyaret ederek, onların gönüllerini ve hayır dualarını aldı.


Belediyenin Esentepe Mahallesi’nde verdiği iftarda halkıyla birlikte orucunu açan Başkan Tütüncü, daha sonra Göçerler Mahallesi’ndeki iftara katıldı.


Tütüncü, burada yaptığı konuşmada “Aynı sofranın etrafında halkımla iftar etmekten dolayı mutluluk duyuyorum. Biz en çok sevdiklerimizin, halkımızın yanındayız. Allah birliğimizi bozmasın.” dedi.


66 MAHALLEDE SOKAK İFTARI 

Kepez’in, 66 mahallesinin tamamında iftar sofraları kurarak vatandaşlarla Ramazan’ın birlik ve beraberlik ruhunu yaşadıklarına işaret eden Tütüncü, “Ramazan, birleştirici bir iklim olduğuna göre bu özel günde yılda bir kere olsa halkımızla da aynı sofrayı...