21 / 05 / 2024

kepez mezarlık alanları

kepez mezarlık alanları

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hizmetleri mahallelilerle paylaşmak için başlattığı “Halk Buluşmalarını” Kütükçü Mahallesi’nde sürdürdü. Tütüncü, “İmar düzenlemesiyle mezarlık alanının büyütülmesinin önünü açtık. " dedi.

1941 yılında Taksim'deki eski mezarlık arsaları satılık!

1941 yılında Pangaltı Mahallesi'nin Şehit Muhtar Sokağı'nda yer alan eski mezarlık arsaları belediye tarafından satılığa çıkarılmış.

Mahmut Tanal'dan ormanlık alanların imara açılmaması için kanun teklifi!

CHP İstanbul Milletvekili Av. Mahmut Tanal, orman yangınlarında küle dönen ormanlık alanların imara açılmaması için TBMM Başkanlığı’na kanun teklifi verdi. 

Okulların açık alanları 3. kişilere kiralanabilecek!

Milli Eğitim Bakanı (MEB) Ziya Selçuk ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un imzasına açılan taslak protokol kapsamında, okulların açık alanları 3. kişilere kiralanabilmesi ve işletilebilmesi yer alıyor.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Asri Mezarlık'ta cami inşa ediyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Asri Mezarlık girişinde 5 bin metrekare alan üzerinde cami inşa ediyor. 

Ormanlık alanlar artık imara açılamayacak!

Orman Kanununda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Teklifi ile doğal afetlere maruz kalan ormanlık alanların statülerinin korunarak bu alanların imara açılamasının ve yapılaşmanın önüne geçilecek.

Avcılar'da apartman sakinleri tedirgin: Mezarlık binamıza yaklaşıyor!

Avcılar'da 5 yıl önce yapılan 3 katlı binada oturanlar, hemen yanlarında bulunan Ambarlı Mezarlığı ile aralarındaki duvarın her geçen gün evlerine doğru kaydığını iddia ederek, yetkililere çağrı yaptı.

Kepez Millet Kıraathanesi açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Millet Kıraathanesi’ projesi Kepez’de hayata geçirildi. Kepez Kent Meydanı içerisinde yer alan Millet Kıraathanesi’nde çay ve internet bedava oldu.

Melikgazi'de Kayapulu Mezarlığı'nın tescili imar planlarına işlendi!

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kayapulu Mezarlığı'nın tescilli mezarlık alanlarının ve koruma sınırının belirlenerek plana işlendiğini belirtti…

Turan Hançerli: Avcılar'daki binalar yenilenmezse, buralar mezarlık olur!

Depremle ilgili konuşan Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, "5 aydır binaların yenilenmesi için hazırladığımız planı komisyonda bekletiyorlar. Bu binalar yenilenmezse buralar mezarlık olur" şeklinde konuştu.

İstanbul Yeşil Alanlar Çalıştayı 5-6 Şubat 2020'de!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi , kentin yeşil ve açık alanlarının ele alınacağı "İstanbul Yeşil Alanlar Çalıştayı" gerçekleştirecek.

İstanbul’un toplanma alanı mezarlık ve AVM'ler mi?

İBB 'Toplanma ve Geçici Barınma Alanları'nı açıkladı. Listede AVM'ler ve mezarlıklar da var. İBB Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Dr. Tayfun Kahraman, "Kentin merkezinde mezarlıktan başka boş alan kalmadı" dedi...

İBB'den 'Suriyelilere Özel Mezarlık' iddiasına yalanlama!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, “İstanbul’da Suriyelilere Özel Mezarlık Alanı” başlığıyla yayınlanan haberle ilgili açıklama yaptı. İşte İBB'nin o açıklaması...

Endüstriyel ormanlık alanların artırılması TBMM'de!

Ülkemizdeki endüstriyel ormanlık alanların artırılması TBMM gündemine taşındı. CHP'li Girgin, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

kepez mezarlık alanları Haberi

kepez mezarlık alanları

Kütükçü Mahallesi’nde sokaklarda, caddelerde, evlerde ve işyerlerinde vatandaşlarla sohbet eden, talep ve şikayetleri dinleyen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, mahallede bazı hastaları da ziyaret etti. Tütüncü, partisinin mahalle teşkilatıyla bir evde yaptığı istişare ve hizmet değerlendirme toplantısında bölgeye yapılan hizmetleri anlattı. Kütükçü Mahallesi’nin doğusunda bulunan askeri alanda kalan yerle ilgili imar planı düzenlemesi yaptıklarını aktaran Tütüncü, “Alanla ilgili askeri yetkilerle görüştük.Daha sonra 1/1000 ölçekli İmar planını hazırladık. Bu alanın askeriyeye tahsisli olması nedeniyle, hazırladığımız imar planı Milli Savunma Bakanlığı’nın onayına sunuldu. Onay verildikten sonra imar planını, meclisimizde görüşerek karara bağlayacağız” dedi.


İmar planı düzenlemesinin getirilerini de anlatan Tütüncü, “İmar düzenlemesiyle mezarlık alanının büyütülmesinin önünü açtık. Mevcut mezarlığın yaklaşık 3 katı kadar yeni bir mezarlık alanı oluşturuyoruz. Bu alan kuzeybatıya doğru...