26 / 08 / 2024

Kerem Kınık

Kerem Kınık

Türk Kızılayı tarafından İdlib kırsalında Suriyeliler için yapılacak bin konutluk projenin temeli gelecek aylarda atılacak.

Müjde... Müjde... Müjde: Havalar sonunda serinliyor! 240 saatlik serinleme dönemi başlıyor!

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, önümüzdeki 240 saat boyunca sürecek olan bir serinleme dönemi hakkında bilgi verdi. Peki, havalar ne zaman serinleyecek? İşte ayrıntılar...

Kızılay Başkanı Kerem Kınık istifa etti! Bakın arkasında yatan sebep ne?

Kızılay Başkanı Kerem Kınık, son dönemde tartışmalara neden olan kan ve çadır satışı konularında gelen eleştirilerin ardından 14 Mayıs seçimlerine sadece iki gün kala istifasını açıkladı.

Kerem Eymen İnşaat ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Kerem Eymen İnşaat ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Melik Şeker ve Şemsettin Şeker ortaklığında kuruldu.

Jade Mücella Elles ve Kerem Göğüş gayrimenkul dolandırıcılığı suçundan beraat etti!

Wilma Elles ile eski eşi Arif Kerem Göğüş'ün dolandırıcılık davasında mahkeme beraatleri yönünde kararı aldı. 

İzmir'de kentsel dönüşüm için büyük adım!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'yi ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir depreminde yıkılan binaların yeniden inşa edilmesi için Dünya Bankası'nda kredi çekimi için ortak hareket edeceklerini dile getirdi. 

Akın K İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akın K İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz’da   500 bin TL sermaye bedeli ile Kerem    Akın tarafından kuruldu.

İstanbul'da 4 bin bina kendiliğinden yıkılabilir!

Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık, İstanbul'da 4 bin bina kendiliğinden yıkılabileceğine dikkat çekerek, "Vatandaşta bilinç oluşturmak yetmiyor" dedi.

Türk Kızılay Barınma Sistemleri Fabrikası inşaatında son durum ne?

Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık, Onarım Fabrikası ve arazisinde Türk Kızılay tarafından hayata geçirilecek olan Barınma Sistemleri Fabrikası inşaatını inceledi.

Türk Kızılayı 300 tane sahra hastanesi imar ediyor!

Türk Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık, düzenlediği basın toplantısında konuştu. Kınık, sahra hastanelerinin kurulmasına ilişkin, "İlk 150 hastaneyi karantina için Sağlık Bakanlığımıza teslim etmiştik. 300 tane daha imar ediyoruz. Her gün 5 sahra hastanesi üretiyoruz" dedi...

Türk Kızılay Afrika'da ilk ofisini Senegal'de açıyor!

Türk Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık, Türk Kızılay'ın Afrika'daki ilk bölgesel ofisini Senegal'in başkenti Dakar'da açılacağını duyurdu...

Türk Kızılay Bursa'da yeni yatırımlar yapacak!

Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık yaptığı açıklamada, "Kızılay'ın, Bursa'nın içinde üretim ve sanayi noktasında gelir getirici yatırımları olacak"

Yiva Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiva Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Vargün ve Tamer Yiğit tarafından kuruldu.

Kızılay Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılay Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Kınık ve İlyas Haşim Çakmak ortaklığıyla  kuruldu.

Kerem Kınık Haberi

Kerem Kınık

Türk Kızılayından yapılan açıklamaya göre, Kızılay, Suriye'de rejim güçleri tarafından göçe zorlanan ve İdlib kırsalında hayata tutunmaya çalışan Suriyelilere yapılacak bin konutun inşası için Katarlı sivil toplum örgütü AFIF Charity ile protokol imzaladı.


Anlaşmaya göre AFIF Charity, yaklaşık 4 milyon 500 bin dolar kaynağı Kızılaya aktaracak.


Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık, konuya ilişkin değerlendirmesinde, Suriye'de artık "çadır" çözümünün yetmediğini belirtti.


"Kampanyada milyonlarca dolarlık yardım toplandı"

Proje ile bin konut yapılacağını ve konutların yaklaşık 40 metrekare olacağını aktaran Kınık, "Türkiye'deki 3 milyon, Suriye'deki milyonlarca yerinden koparılmış, göç etmiş insana Kızılay ve Türkiye olarak elimizden geleni yapıyoruz. Başka ülke ve sivil toplum örgütlerinden de bu yükü kaldırma konusunda destek bekliyoruz." ifadelerini kullandı.


Katarlı kuruluşlara özel olarak teşekkür eden Kınık, geçen aylarda Katar'da düzenlenen kampanya kapsamında...