28 / 04 / 2024

Khalıd Hamad A Albassam

Khalıd Hamad A Albassam

Natıonal Creatıvıty Yatırım Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi, Khalıd Hamad A Albassam tarafından 100 bin TL sermaye 12 Şubat'ta Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu.

Ebdaa Gayrimenkul Yatırım Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Ebdaa Gayrimenkul Yatırım Pazarlama Limited Şirketi, Khalıd Hamad A Albassam tarafından 100 bin TL sermaye 12 Şubat'ta Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, Atatürk Caddesi' nde kuruldu.

14 yıllık borsacıdan açıklama: Borsanın tekrar yükselmeyeceğini düşünenler ağır yanılacak!

14 yıllık borsacı Borsa Yolunda resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda borsanın tekrar yükselmeyeceğini düşünenlerin ağır yanılacağını söyledi. İşte o paylaşım ve paylaşıma gelen yorumlar...

14 yıllık borsacı açıkladı: Borsanın sonsuza kadar düşeceğini düşünenler ağır yanılacak!

Borsa Yolunda resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda borsanın sonsuza kadar düşeceğini düşünenler ağır yanılacağını belirterek, 3 ay sürecek yeşil sürecin başlayacağını belirtti. İşte o paylaşım...

Dış ticaret açığı ekim ayında yüzde 17,5 oranında azaldı

Dış ticaret açığı, ekimde bir önceki senenin aynı ayına oranla yüzde 17,5 azalarak 7 milyar 902 milyon dolardan, 6 milyar 519 milyon dolara azaldı. Ocak-Ekim döneminde ise, açık yüzde 3,2 yükselerek 91 milyar 44 milyon dolardan, 93 milyar 917 milyon dolara kadar çıktı.

Bakan Bolat açıkladı, Dış ticaret açığı ekimde 6,7 milyar dolar oldu

Ticaret Bakanlığı tarafından kaydedilen verilerine göre, dış ticaret açığı ekim ayında 6,7 milyar dolar olarak gerçekleşti. Buna göre dış ticaret açığı ekim ayında yüzde 14,9 azalarak 6,7 milyar dolar olarak gerçekleşti.

Dış ticaret açığı eylülde 5 milyar dolar oldu

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "Eylül ayında bakanlığımız geçici dış ticaret istatistikleri kapsamında dış ticaret açığımız aylık yüzde 42,4 oranında, yıllık ise yüzde 48,1 oranında azalarak 5 milyar dolar olarak gerçekleşmiştir" dedi.

Dış ticaret açığı 7 ayda 73,5 milyar doları geçti!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) merakla beklenen Temmuz 2023'e ilişkin dış ticaret istatistiklerini yayımladı. Açıklanan resmi rakamlara göre, dış ticaret açığı 7 ayda 73,5 milyar doları geçti...

Fenercioğlu İspanya’ya yapacağı yatırım ile dünyaya açılıyor!

Alanya ve Antalya’da yaptığı inşaatlarla kısa sürede hızla büyüyen ve ardından Bodrum, İstanbul ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Fenercioğlu A.Ş. şimdi de İspanya’ya yapacağı yatırım ile dünyaya açılıyor. 

Favos Gayrimenkul Hizmetleri İnşaat Yazılım Bilgi Teknolojileri Sanayi Ve Dış Ticaret A.Ş. kuruldu!

Favos Gayrimenkul Hizmetleri İnşaat Yazılım Bilgi Teknolojileri Sanayi Ve Dış Ticaret A.Ş. bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Harun Ay tarafından kuruldu.

Dış ticaret açığı 5 ayda 56 milyar doları aştı!

Ticaret Bakanlığı’nın açıkladığı verilere göre, Mayıs ayında dış ticaret açığı 12,7 milyar dolar olarak gerçekleşti. Yılın ilk 5 ayında ise dış ticaret açığı 56,1 milyar dolara yükseldi.

Dış ticaret açığı Nisan'da yüzde 42 arttı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, bu yılın Nisan ayında genel ticaret sistemine göre ihracat yüzde 17,1, ithalat yüzde 4,8 azalırken, dış ticaret açığı yüzde 42,1 artışla 8,74 milyar dolar oldu.

Dış ticaret açığı martta 0,9 artarak 8,34 milyar dolar oldu!

Dış ticaret açığı martta yüzde 0,9 artarak 8,34 milyar dolar oldu. Mart ayında genel ticaret sistemine göre ihracat yüzde 4,4, ithalat yüzde 3,4 artış kaydetti.

Seçim sonrası olası kur hareketlerine hangi şirketler hazırlıklı? Hangi şirketlerin döviz açığı var?

Seçim yaklaştıkça olası kur hareketlerine hazırlıklı olmak önemli. Peki reel sektör döviz varlıkları açısından bu konuda ne kadar hazırlıklı? Halka açık şirketlerden 244 tanesi net döviz pozisyonu fazla verirken, 198 şirketin döviz açığı bulunuyor. İşte, halka açık şirketlerin döviz varlıkları…

İstanbul için son dakika uyarısı! Her an 7 şiddetinden büyük deprem olabilir! Kandilli Rasathanesi Müdürü açıkladı!

Türk ve Japon bilim insanları Marmara fayının özelliklerine ilişkin araştırmalar sürdürüyor. İstanbul için son dakika uyarısı! Her an 7 şiddetinden büyük deprem olabilir! Kandilli Rasathanesi Müdürü açıkladı!

Khalıd Hamad A Albassam Haberi

Khalıd Hamad A Albassam

Natıonal Creatıvıty Yatırım Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi, Khalıd Hamad A Albassam tarafından 100 bin TL sermaye 12 Şubat'ta Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu. 


Natıonal Creatıvıty Yatırım Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi...