06 / 05 / 2024

kıbrıs satılık ev

kıbrıs satılık ev

Turizmde öne çıkan KKTC, gayrimenkul yatırımcılarının gözdesi oldu. Türkiye, Mısır, İsrail, Lübnan gibi komşularına kıyasla konut fiyatlarının daha düşük olması, adayı cazip hale getiriyor.

KKTC’de ev almanın tam zamanı!

Düşen faizlerin konut alımına doping etkisi yaptığını anlatan ünlü gayrimenkul yatırım uzmanı Aylin Pelin Onar, “Kasım, aralık, ocak aylarında ciddi hareketlilik oldu'' şeklinde konuştu.

İki ildeki 20 adet konut ile 4 adet arsa satılıyor! Ev ve arsa arayanlara müjde!

Balıkesir ve İzmir'de yer alan 20 adet konut ile 4 adet arsa satılıyor. Peki söz konusu gayrimenkullerin satış ihalesi ne zaman? Evlerin ve arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar... 

Fransa'da 1 Euro'ya satılık ev! Sadece iki şart aranıyor!

Fransa’nın Saint-Amand-Montrond kasabasında yer alan iki katlı bir ev 1 sadece 1 Euro'ya satılıyor. Fakat söz konusu evi satın alan kişinin 136 bin dolarlık tadilat masrafının yanı sıra kasabada yaşamayı da kabul etmesi gerekiyor.

Kıbrıs ikiye bölündü: Emlak satışları Güney Kıbrıs'ta rekor kırdı, Kuzey Kıbrıs'ta kriz var! 

Kıbrıs'ta emlak piyasasında yaşananlar dikkatleri çekiyor. Açıklananlara göre, emlak satışları Güney Kıbrıs'ta rekor kırarken, Kuzey Kıbrıs'ta kriz yaşanıyor. İşte ayrıntılar...

Kıbrıs'ta konut alım satımlarda geçen yıl rekor kırıldı!

Güney Kıbrıs’ta 2023 yılında emlak piyasasında gerçekleşen alım-satımlarda rekor kırdı. Kıbrıs yatırımcıların yeni gözdesi haline geldi.

İki ildeki 3 adet arsa ile 7 adet konut satılıyor! Ev, arsa arayanlar bu tarihlere aman dikkat!

Bursa Nilüfer'de ve İzmir Çiğli'de yer alan 3 adet arsa ile 7 adet konut satılıyor. Peki arsa ve konutların satış ihaleleri ne zaman? Fiyatları ne kadar? 

Satılık ev ilanlarında iskonto dönemi başladı

Artan kiralar ve fiyatlar nedeniyle ev hayali kuranların sayısı gün geçtikçe azalıyor. Konut piyasasındaki durgunluk sürerken konut ilanlarındaki rakamlarda da gerileme başladı. Satış süreleri uzarken, fiyatlar da düşüşe geçti. Satılık ev ilanlarında iskonto dönemi başladı.

İki ildeki 13 adet konut satılıyor! Ev alacaklar hemen bu tarihlere bakın!

Balıkesir'de ve Bursa'da 13 adet konut satılıyor. Peki iki ilde satışa sunulan konutların fiyatları ne kadar? İhaleleri ne zaman? 

Ajda Pekkan Kıbrıs'taki lüks villasını 38 milyon TL'ye sattı! 

Dillerden düşmeyen şarkılarıyla yıllara meydan okuyan süperstar Ajda Pekkan Kıbrıs'taki lüks villasını 38 milyon liraya sattı. 

Konut fiyatlarındaki artış uzun bir süre daha enflasyondan düşük olacak! Satılık ev fiyatları düşer mi?

Kasım'da konut fiyatları bir önceki aya göre yüzde 1,9, önceki yıla göre ise yüzde 82,8 yükselirken, ev alacaklar sık sık 'Satılık ev fiyatları düşer mi?' sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. Peki satılık ev fiyatları düşer mi? İşte ayrıntılar...

Satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki fahiş artış Z kuşağını da vurdu: Ev alamıyorlar, kiraya çıkamıyorlar!

Fahiş oranlarda artan kiralık ve satılık konut fiyatlarının yanı sıra, yüksek faiz oranları ve enflasyon genç yetişkinlerin aile evinden ayrılmasını engelliyor. Z kuşağı ev alamıyor, kiraya da çıkamıyor. 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Gürcafer'den büyük tepki! Yabancılara konut satışları 3'e katlandı! 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer, yabancılara konut satışının Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay’ın Başbakan Yardımcılığı görevinde iken 1’den 3’e çıkarıldığını açıkladı.

Türkiye genelinde, konut arayanların yüzde 44'ü kiralık ev baktı...

Türkiye'de kasım ayında konut arayanların yüzde 44'ü kiralık, yüzde 56'sı satılık konut araması yaptı. Emlakjet CEO’su Tolga İdikat, tek rakam düzenlemesinin sektöre katkı sağlayacağını kaydetti. İşte haberin ayrıntıları...

Kıbrıs'ta yabancılara satılan topraklar TBMM gündeminde!

İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Meclis'te Kıbrıs'ta yabancılara satılan topraklar ile ilgili konuştu. İşte Türkkan'ın o açıklamaları...

kıbrıs satılık ev Haberi

kıbrıs satılık ev

Turizmde öne çıkan KKTC, gayrimenkul yatırımcılarının gözdesi oldu. Türkiye, Mısır, İsrail, Lübnan gibi komşularına kıyasla konut fiyatlarının daha düşük olması, adayı cazip hale getiriyor. Halihazırda devam eden dokuz gayrimenkul projesi bulunuyor. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC), son dönemde cumhurbaşkanlığı seçimi ve Maraş’ın kısmen açılması ile gündeme otururken, turizm yatırımları ve üniversiteleri ile ekonomisini de canlandırıyor. Bugüne kadar hep turizm ile anılan ada, son yıllarda gayrimenkul yatırımlarının da yeni limanı haline geldi.

Ekonomist'ten Levent Gökmen Demirciler'in haberine göre; gayrimenkul fiyatlarının komşu ülkelere göre düşük olması, yabancı yatırımcının bölgeye yönelmesini sağlıyor. TSKB Gayrimenkul Değerleme'nin Ekonomist dergisine özel olarak yaptığı değerleme ile KKTC gayrimenkul piyasasını mercek altına aldık. Değerlemeye göre, sosyo-ekonomik açıdan genç ve dinamik bir nüfusa sahip olan KKTC'nin konut pazan sürekli...