08 / 05 / 2024

Kiğılı Üst Yöneticisi Hilal Suerdem

Kiğılı Üst Yöneticisi Hilal Suerdem

Özellikle yurtdışında mağazalaşmayı hızlandıran Kiğılı, bu yıl 450 milyon liralık ciro hedefliyor.Suerdem, “Bu yıl Türkiye’de 20-25 civarı mağaza açmayı, yurtdışında ise Çin dahil Almanya, İran, Irak, Hollanda, Avusturya’da 10 mağaza açmayı hedefliyoruz”

Masquerade Club İstanbul yangınında 29 kişi öldü: O binanın yöneticisi 'Ruhsat başka, mekan başka' dedi!

Beşiktaş'ta, tadilat sırasında yangın çıkan ve 29 kişinin öldüğü Masquerade Club İstanbul gece kulübünün yer aldığı 16 katlı apartmanın yöneticisi Şule Şeker, bu mekanı yapıldığı günden beri istemediklerine ve ruhsatın başka mekanın başka olduğuna dikkat çekti. 

TOGG açıkladı! 2030 yılına kadar 1 milyon araç üretilecek!

TOGG Üst Yöneticisi (CEO) Gürcan Karakaş, Türkiye'nin yerli otomobili Togg’da 2030'a kadar 5 farklı modelde 1 milyon araç üretmek istediklerini söyledi. 

Martı'nın kurucusu Öktem: Bizi büyük fırsatlar ve çetin zorluklar bekliyor!

Mobilite şirketi Martı’nın kurucusu ve üst yöneticisi (CEO) Alper Öktem, New York Borsası'na doğrudan kote olan ilk Türk şirketi olmaya sayılı günler kala çalışanlarına yönelik mesaj yayınladı.

Kiğılı babalar gününe özel indirimlerini duyurdu! Takım elbiselerde yüzde 50 indirim! Babanızı Kiğılı ile donatın!

Babalar Günü yaklaşırken pek çok giyim markası kampanyalarını duyurdu. Bu markalar içerisinde Kiğılı de yer alıyor. Birbirinden farklı indirimleri babalar günü için sizlere sunuyor. İşte detaylar!

Bir tapu üç kişinin üstüne olur mu?

Tapu konusu pek çok kişinin bilgi almak istediği konuların başında gelmektedir. “Hisseli arsaya ev yapılır mı, Bir tapu üç kişinin üstüne olur mu?” soruları çok sık sorulmaktadır. İşte bu sorulara dair detaylar!

Kiğılı online özel yeni sezonda yüzde 30 indirim+ 2 ürüne yüzde 15 indirim! İşte 25 Eylül 2022 fiyat listesi

Erkek giyim markası Kiğılı kigili.com adresli online satış kanalında yeni sezon ürünlere yönelik indirim kampanyası başlattı. Kiğılı, kampanya kapsamında yeni sezon ürünlerde yüzde 30 indirimin yanısıra 2 ürün alımına ek yüzde 15 veya 3 ve üzeri ürün alımına ek yüzde 25 indirim uyguluyor.

Kentli profesyonellerin tercihi Kiğılı’dan indirim üstüne indirim! İşte 22 Eylül 2022 Kiğılı fiyat listesi

Çağdaş, akılcı ve başarılı erkeklerin tercihi Türkiye’nin erkek giyim markası Kigıılı kentli profesyonellerin tercihi olmayı sürdürüyor. Kiğılı şimdi yaz sonuna özel indirimle sadık müşterilerine sonbahar hediyesi veriyor. Sepette yüzde 30 indirim uygulayan Kiğılı ikinci ürüne yüzde 15 veya üçüncü ü

TOGG üst yöneticisi yeni çıkacak araçla ilgili fiyat açıklaması yaptı! Araç kaç liradan satılacak

Türkiye'nin ilk yüzde yüz elektrikli otomobili TOGG'un 2023 Mart ayında pazara çıktığında kaç liradan satılacağı merak ediliyor. TOGG üst yöneticisi Gürcan Karakaş, aracın fiyatının nasıl şekilleneceğini ilk kez açıkladı.

Otomobil devi açıkladı, piyasalar buz kesti! Fabrika çıkışlı 2. el dönemi mi başlıyor?

Renault Group Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Hakan Doğu yaptığı açıklamada Türkiye'de yenilenmiş araç (fabrika çıkışlı 2. el) satma konusuyla ilgili araştırmalar yaptıklarını dile getirerek, "Şu anda bunun üzerinde çalışıyoruz. Son aşamalara geldik, inşallah onu Türkiye'de lanse ederiz." diye konuştu

Ahmet Başar Gogen, Nurol GYO  Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi oldu!

Ahmet Başar Gogen, Nurol GYO Genel Müdürü'ne bağlı Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticiliği'ne atandı. 

Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 1. etabında teslimler Eylül'de!

Bahaş Holding Üst Yöneticisi (CEO) Abdüssamet Bahadır, Hilal Hill Büyükçekmece Kentsel Dönüşüm Projesi'yle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Bahadır, ilk etap teslimlerinin Eylül ayında yapılacağını duyurdu.

Nuriye Eftelya Taşdemir, Avrasya GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi oldu!

Nuriye Eftelya Taşdemir, Avrasya GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komite Üyesi olarak atandı.

Apartman yöneticisi nasıl görevden alınır?

Apartman yöneticisi ile sorun yaşayan malikler, yöneticinin hangi durumlarda görevden alınabileceğini merak ediyor. Peki, apartman yöneticisi nasıl görevden alınır?

Kiğılı Üst Yöneticisi Hilal Suerdem Haberi

Kiğılı Üst Yöneticisi Hilal Suerdem

Kiğılı Üst Yöneticisi Hilal Suerdem, şirketinin 2013 yılı performansı, 2014 yılı hedefleri ile Tükiye’deki güncel ekonomik gelişmeler konusunda açıklamalar yaptı.


Gözü yurtdışında

Geçen yıl 6’sı yurtdışında 25 mağaza açtıklarını ve 360 mliyon lira ciroya ulaştıklarını vurgulayan Suerdem, bu yıl da yine yüzde 25 artışla 450 milyon liralık satış hedeflediklerini vurguladı.


Yüzde 8 artış var

Suerdem, “Bu yıl Türkiye’de 20-25 civarı mağaza açmayı, yurtdışında ise Çin dahil Almanya, İran, Irak, Hollanda, Avusturya’da 10 mağaza açmayı hedefliyoruz” dedi. Şirketin 2013 sonu itibariyle 237 mağazası bulunuyor.


Şirketinin metrekare başına perakende cirosu hakkında da bilgi veren Suerdem, geçen yıl bu konuda yüzde 8’lik bir artış yakalandıklarını açıkladı. Buna göre mağazalarda satış metrekare başına 5 bin 500 dolar civarına kadar yükseldi.


Döviz kuru artışı olumsuz etkiliyor

Dö­viz ku­run­da­ki ha­re­ket­li­li­ğin et­ki­le­ri­ni de­ğer­len­di­ren...