21 / 05 / 2024

Kılıçoğlu Group büyüyor

Kılıçoğlu Group büyüyor

"Bavulunu Kap Gel" sloganıyla dayalı döşeli ev konseptini lüks projelere taşıyan Kılıçoğlu Group, aynı stratejiyle Avrupa'da büyüyor. Avrupa'da proje yürüten şirket, 5'inciye Sırbistan'da başladı. Hedef Sırplara senetle dayalı döşeli villa satmak

Avrupa'da emlak krizi büyüyor! En büyük emlak şirketi iflas bayrağını çekti! 

Avrupa'da emlak krizi gittikçe büyüyor. Avrupa'nın en büyük emlak şirketlerinden Signa'ya bağlı iki dev emlak şirketi iflas bayrağını çekti. 

Marmara depremi er ya da geç olacak! Prof. Dr. Kadıoğlu, İstanbul için acil eylem planını açıkladı!

Ankara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Dekanı Prof. Dr. Yusuf Kağan Kadıoğlu, beklenen büyük Marmara depreminin er ya da geç olacağını dile getirdi ve önemli uyarılarda bulundu. İşte o açıklamalar...

Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi binası Meclis gündeminde! Kim teslim aldı?

Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu yapılan Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi’ndeki sorunlar Meclis gündeminde. Peki bu binayı kim teslim aldı? İşte merak edilenler...

Kılıçoğlu, Megaron profesyonel çatı hizmeti sunmaya başladı

Evlerimizde çatının uzun ömürlü ve sıkıntısız olması ve doğru bir ürün tercih edilmesi kadar uygulamanın doğru yapılması işe ilişkilidir. Bu kapsamda Kılıçoğlu, Megaron profesyonel çatı hizmeti sunuyor. İşte detaylar...

Bankacılık Dünyasının Kâbusu: ABD Tarihinde En Büyük 10 Banka Çöküşü!

ABD ve Avrupa'da bankacılık kriziyle birlikte birçok büyük banka iflas etti. Washington Mutual ve Colonial Bank da dahil olmak üzere en büyük 10 iflas eden banka arasında yer aldı. 

Ev sahipleri dikkat! Büyükşehirlerden kira göçü dalgası büyüyor

Başta İstanbul, Ankara, İzmir olmak üzere büyükşehirler, yüksek kira bedelleri ile öğrencileri, dar gelirlileri olumsuz etkilerken devlet memurları için ise adeta sürgün yeri oldu. Maaşlarının büyük bir bölümünü kiraya vermek istemeyen memurların tayin talebinde patlama yaşanıyor.

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Depozito kavgası büyüyor! Siz de davalık olabilirsiniz!

Ev sahibi kiracı anlaşmazlıkları gündemden düşmüyor ve gün geçtikçe büyüyor. Fahiş zam talebini kabul etmeyen ve evi tahliye eden kiracılar depozito alırken zorluklarla karşılaşıyor. İşte 10 soruda kiralık ev depozitosu hakkında bilinmesi gereken her şey...

Kılıçoğulları Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri Ve Halı Kaplama İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçoğulları Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri Ve Halı Kaplama İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Ali Kılıç tarafından kuruldu.

CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan yüksek dolar çıkışı: Derhal kaldıracağız

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, ülkede yaşanan enflasyonun artmasındaki en belirgin sebep olan döviz kurundaki yükselişi durdurmak için alınması gereken tedbirleri açıkladı. Kılıçdaroğlu, iktidara geldiklerinde dolarla ilgili atılacak adımın olağanüstü faizi kaldırmak olduğunu söyledi.

İzmir trafiğini rahatlatacak Buca Metrosu geliyor! Temelini Kılıçdaroğlu atacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin imzasıyla hayata geçirilecek olan Buca Metrosu’nun temeli 14 Şubat 2022 Pazartesi günü atılacak. Düzenlenecek temel atma törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu katılacak.

2022 yılının en büyük personel alımı! Başvurular başladı, kaçırmayın!

İş arayan milyonlarca vatandaşın merakla beklediği 2022 personel alımları için başvurular başladı. 2022 yılının ilk büyük personel alımı için toplamda 66 bin 552 personel alınacak. Alım yapılacak olan meslekler içinde, bekçi, hastane personeli, güvenlik görevlisi ve sekreter yer alıyor.

Mustafa Destici'den Kemal Kılıçdaroğlu'na Kanal İstanbul eleştirisi!

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Kanal İstanbul ile ilgili söylediği sözler nedeniyle eleştirdi. 

Kılıçoğlu Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçoğlu Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Kılıç tarafından kuruldu.

Kılıçoğlu Group büyüyor Haberi

Kılıçoğlu Group büyüyor

Geçtiğimiz dönemde üçü Bulgaristan, biri de Sırbistan'da olmak üzere dört projeyle Avrupa'ya açılan Kılıçoğlu Group'un yurtdışındaki 5'inci hamlesi belli oldu.


Grup yeni yatırımının adresi olarak yine Sırbistan'ı seçti. Geçen yıl ülkeyi ilk kez senetli konut satışıyla tanıştıran Kılıçoğlu, bu kez de lüks villa projesini hayata geçirecek. 152 villadan oluşan projenin inşaatına önümüzdeki günlerde başlanacak. Öte yandan geçen yıl başlayan projede ise evler ağustosta sahiplerine teslim edilecek. 


6 MİLYON EUROLUK YATIRIM


 Kılıçoğlu Group'un Sırbistan'daki ilk projesi 3 bin metrekarelik bir arazi üzerine kuruluyor. Yüzde 35'i peşin, kalan kısmı vade farksız 30 ay ödeme planı sunan projenin, sosyal olanaklarıyla Sırplar'dan büyük ilgi gördüğü belirtiliyor. Çünkü ülkede ilk kez taksitle konut alımı söz konusu. 6 milyon euroluk yatırımla hayata geçen projede daireler ankastre ürünlerle teslim...