03 / 05 / 2024

kilis belediyesine devredilen arazi

kilis belediyesine devredilen arazi

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’ne ait 51 dönüm arazinin rezerv alanı ilan edildikten sonra törenle Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Kilis Belediyesine devri yapıldı.

Ankapark baharda ücretsiz olarak açılıyor!

801 milyon dolarlık maliyetiyle dikkat çeken ve 3,5 senelik hukuk mücadelesinden sonra mahkeme kararıyla Ankara Büyükşehir Belediyesine devredilen Ankapark’ın yeniden hizmete açılması için elektrik hattı döşeme ve havuz yenileme çalışmaları yapılıyor. 

Eski 2'nci Ordu Komutanlığı binası yıkılacak mı?

İyi Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, Konya Büyükşehir Belediyesine devredilen Alaaddin Bulvarı üzerinde bulunan Eski 2. Ordu Komutanlığı binasının yıkılmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Kilis'te 16.5 milyon TL'lik mesire alanı yapılıyor!

Orman Genel Müdürlüğü tarafından Resul Osman Dağı'nın Kilis Belediyesine devredildiğini ifade eden Kilis Belediye Başkanı Kara, Resul Osman Dağı mesire alanında 16 milyon 500 bin lira civarında yatırım yapıldığını söyledi.

Kilis Recep Tayyip Erdoğan Mesire Alanı'nda sona gelindi!

Kilis Belediyesine devredilen ismi Recep Tayyip Erdoğan mesire alanı olarak değiştirilen Resul Osman Dağı mesire yeri çalışmalarında sona gelindi

Düzce Aziziye Spor Salonu'nda sona gelindi!

Aziziye Mahallesinde bulunan ve Düzce Belediyesine devredilen spor salonunun güreş sporuna uygun hale getirilmesi için yapılan çalışmalarda sona gelindi.

Bandırma General Balcı Çamlığı’na yeni spor alanları!

Bandırma Paşakonak Mahallesi'nde bulunan ve üst kullanım hakkı 2 yıllığına Bandırma Belediyesine devredilen General Balcı Çamlığı’nda vatandaşlarımızın akşam saatlerinde de güvenle spor ve yürüyüş yapabileceği bir yer haline getirmek için çalışmalar devam ediyor.

Bahçeşehir Yeşiltepe ne zaman dönüşecek?

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından 11.03.2011 tarihli kararla “Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı” ilan edilen ve Başakşehir İlçe Belediyesine devredilen 53.7 hektarlık alanda şuan planlama çalışmaları yapılıyor...

Muğla Kışla Parkı halı sahası yenilendi!

Muğla Büyükşehir Belediyesine devredilen Kışla Parkı halı sahada soyunma odalarının temizliği, duş ve tuvaletlerin yenilenmesi, kale direklerinin boyanması, kale filelerinin ve aydınlatma direklerinin de yenilenmesi ile sporseverlerin hizmetine sunuldu.

Kilis Müzesi'nin çatısı onarılmaya başlandı!

7 Ağustos 2015 tarihinde Kilis müzesinin çatısında işçiler izolasyon malzemesini kaynak yaparken çıkan yangında çatı kısmı tamamen yanmıştı. Yangında zarar gören Kilis müzesinin çatısı onarılmaya başlandı.

Kilis Kürtler Cami restore ediliyor!

Kilis’te, Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından Kürtler caminin restorasyonuna başlandı. Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından Kilis’te tarihi ve dini mekanların restorasyonları hızla sürerken, ihalesi yapılan tarihi caminin restorasyonuna başlandı.

Kilis Türkler Camii'nin restorasyonuna başlandı!

Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından Kilis'te tarihi ve dini mekanların restorasyonları hızla sürerken, restorasyon ihalesi 539 bin 500 TL'ye yapılan tarihi caminin restorasyonuna başlandı.

Çine Spor ve Sosyal Tesisleri törenle açıldı!

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Çine'de yapımı tamamlanan ve Çine Belediyesine devredilen spor alanı ve sosyal tesisler törenle hizmete açıldı.

Aydın Çine'de spor alanı ve sosyal tesisler hizmete açıldı!

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Çine’de yapımı tamamlanan ve Çine Belediyesine devredilen spor alanı ve sosyal tesisler törenle hizmete açıldı.

kilis belediyesine devredilen arazi Haberi

kilis belediyesine devredilen arazi

Belediye Konuk evinde tapu devir teslim töreni Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Mustafa Öztürk ile Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara arasında gerçekleştirildi.

Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, yaptığı konuşmada, kendilerinin yoğun bir şekilde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile çalışma yürüttüklerini ifade ederek, “Çünkü belediye demek Çevre ve Şehircilik Bakanlığı demek. Ben özellikle Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllücü’ye teşekkür ederim. Kilis’te ne yazık ki şu ana kadar bütün yapılaşma tarım arazililerine doğru kaymış. Biz istiyoruz ki yapılaşma tarım arazisine kaymasın bizim atıl arazilerimizin tarım yapılamayacak ama konut yapılabilecek yerlerine kayması yönünde çalışmalarımız var. Ondan dolayı da mastır plan çerçevesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bize ciddi bir kaynak aktarıyor. Yine GAP bölgesine Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun talimatıyla bu bölgede 18...