05 / 05 / 2024

kim market gaziosmanpaşa karadeniz şubesi

kim market gaziosmanpaşa karadeniz şubesi

KİM Market Grubu, İstanbul Gaziosmanpaşa Karadeniz Mahallesi’ nde şube açtı. Şubenin açılışına grubun yönetim kurulu başkanı Erol Ersan ve genel müdürü Hamit Akçay da katıldı...

 Kim Market’te 8 kg Tursil 129 liraya, 4 litre ayçiçek yağı 139 liraya düştü! 15 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Kim Market’in şubat ayı indirimlerinde peynir, çay, yağ, tuvalet kağıdı dahil çeşitli ürün grupları cazip indirimlerle satışa sunuluyor. Peki indirime giren ürünler arasında hangileri var? Hangi ürün kaç TL indirime girdi?  Kim Market’te peynir, çay, yağ, tuvalet kağıdı kaç TL?

İndirim şenliği hız kesmeden devam ediyor ! Kim market 10 Eylül 2022 fiyat listesi ...

Kim markette her şey indirimde. Birçok üründe fiyatlar piyasanın çok altında satışa sunuluyor. Sizde indirimden yararlanmak için en yakın Kim mağazasına uğrayın. Bu fiyatları kaçırmayın. İşte 10 Eylül 2022 Kim market fiyat listesi...

Fırsat ürünleri için son 2 gün! İşte, KİM Market 30 Ağustos 2022 fiyat listesi...

KİM Market'de temel gıda ve temizlik ürünlerinde kampanya devam ediyor. 31 Ağustos 2022’ye kadar sürecek kampanyanın kataloğu da açıkladı. İşte, birçok üründe dev fırsatlar sunan KİM Market’in 27 Ağustos 2022 fiyat listesi…

TEKZEN, Gaziosmanpaşa Viaport Venezia AVM’de açılıyor!

Türkiye’nin en yaygın yapı market zinciri TEKZEN, 11. mağazasını İstanbul’un merkezi noktalarından biri olan Gaziosmanpaşa’da Viaport Venezia AVM’de açıyor.

Gaziosmanpaşa Essenora'da teslimler Haziran 2016'da!

Yimta İnşaat, Atik&Akın, Enga Ortak Girişimi imzası taşıyan Essenora'da 758 daire, 12 dükkan ve 1 market bulunuyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Gaziosmanpaşa'da yükseliyor.

Essenora Gaziosmanpaşa adres!

Toplam 160 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen proje 758 daire, 12 dükkan ve 1 market bulunuyor. Essenora Gaziosmanpaşa adres bilgileri kapsamında Kemal Şeker Bulvarı üzerinde yükseliyor.

Gaziosmanpaşa Essenora Evleri ödeme koşulları!

Toplam 160 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen projede 758 daire, 12 dükkan ve 1 market bulunuyor. Gaziosmanpaşa Essenora Evleri ödeme koşulları kapsamında yüzde 7 indirim uygulanıyor.

Gaziosmanpaşa Essenora'da 397 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Teslimlerin 2016 yılının Haziran ayında yapılacağı projede yüzde 15'e varan indirim imkanı sağlanıyor. 6 blok halinde inşa edilen Gaziosmanpaşa Essenora'da 758 daire, 12 dükkan ve 1 market bulunuyor.

Essenora Gaziosmanpaşa satış ofisi!

Toplam 160 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen projede 758 daire, 12 dükkan ve 1 market bulunuyor. Essenora Gaziosmanpaşa satış ofisi telefon numarası 444 8 344 olarak belirlendi.

Essenora Gaziosmanpaşa Küçükköy satılık daire!

Essenora Gaziosmanpaşa Küçükköy satılık daire fiyatları 397 bin liradan başlayarak değişiyor. Essenora Gaziosmanpaşa konut projesinde 758 daire, 12 ticari birim ve 1 market yer alıyor...

Gaziosmanpaşa Essenora ödeme seçenekleri!

Toplam 160 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen proje 758 daire, 12 dükkan ve 1 market yer alıyor. Gaziosmanpaşa Essenora ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 7 indirim uygulanıyor.

Essenora Gaziosmanpaşa kampanya detayları!

Essenora Rezidans'da 758 adet daire, 12 adet dükkan ve 1 adet market yer alıyor. 6 blok halinde yükselen projede satışlar devam ediyor. İşte Essenora Gaziosmanpaşa kampanya detayları...

KİM Market, Gaziosmanpaşa Karadeniz Mahallesi’nde açıldı!

KİM Market Grubu, İstanbul Gaziosmanpaşa Karadeniz Mahallesi’ nde şube açtı. Şubenin açılışına grubun yönetim kurulu başkanı Erol Ersan ve genel müdürü Hamit Akçay da katıldı...

kim market gaziosmanpaşa karadeniz şubesi Haberi

kim market gaziosmanpaşa karadeniz şubesi


KİM Market Grubu, İstanbul Gaziosmanpaşa Karadeniz Mahallesi’nde şube açtı. Şubenin açılışına grubun yönetim kurulu başkanı Erol Ersan ve genel müdürü Hamit Akçay da katıldı. 


KİM olarak yatırımlarına ara vermeyeceklerini belirten Hamit Akçay, “Bir yandan İstanbul dışında bulunan yeni il ve ülke yatırımlarımız devam ederken, bir yandan en büyük perakende bölgesi olan İstanbul’da ilk sıralarda yer almak için atılımımıza devam ediyoruz. Şu an açtığımız şubemiz sektörel satın almaların ardından bünyemize dâhil oldu. Bu anlamda lokal satın almalarımız devam edecek. “ dedi.



KİM Grubu’nun şube sayısı 78’i...