30 / 04 / 2024

Kınaş 2016 yatırımları

Kınaş 2016 yatırımları

Modern, fonksiyonel, güvenilir ve yenilikçi vizyonu ile Kayseri' de inşaat sektörünün öncü firması olan Kınaş, konut yatırımlarına hızla devam ediyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşımdan altyapıya her alanda yatırımlarına son gaz devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Beldiyesi, Bursa'nın 17 ilçesi ile daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için ilçelerde de ulaşımdan altyapıya, çevreden sosyal tesislere kadar her alanda yatırımlarına devam ediyor.

Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası çizildi! Öncelikli alanlar peş peşe sıralandı

2024-2026 Dönemi Yatırım Programı hazırlıklarına dair Cumhurbaşkanlığı Genelgesi'nden Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası belirlendi. İşte detaylar...

Kuzey Kıbrıs'ta gayrimenkul yatırımları 2 yılda yüzde 200’ün üstünde arttı!

Kuzey Kıbrıs, Türk yatırımcıların da radarına girerken, gayrimenkul yatırımları da 2 yılda yüzde 200’ün üstünde artış gösterdi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Vezir Sağlık Ve Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vezir Sağlık Ve Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa’da 500 bin TL sermaye bedeli ile  Saim Öztürk tarafından kuruldu.

Tesla Bitcoin yatırımlarına devam edecek!

Dünyanın en büyük elektrikli araç üreticilerinden biri olan Tesla, Bitcoin yatırımlarına devam edeceğini açıkladı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ulaştırma yatırımlarına 932 milyar lira harcadık!

Hasankeyf-2 Köprüsü Açılış Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ulaştırma yatırımları noktasında bugüne kadar 932 milyar lira kaynak kullandık'' diye konuştu.

 CaddeYıldız Mobilya 2021’de yeni mağaza yatırımlarına odaklandı!

Mobilya sektöründe yaklaşık 30 yıllık tecrübesiyle öne çıkan CaddeYıldız Mobilya, 2021’de yeni mağaza yatırımlarına odaklandı...

Gölcük'te dev sağlık yatırımları tek tek tamamlanıyor!

Gölcük'te yapımına başlanan dev sağlık yatırımları tek tek hayata geçiriliyor. Gölcük 112 Acil Servis binası ve Yeni Mahalle Sağlık Kompleksi tamamlanıp hizmete açıldı.

Esar Gayrimenkul Enerji İnşaat Denizcilik Sağlık Ve Uluslararası Yatırımlar Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Esar Gayrimenkul Enerji İnşaat Denizcilik Sağlık Ve Uluslararası Yatırımlar Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Taha Esgün tarafından kuruldu.

Silivri Belediyesi'nden sağlık yatırımları için yer tahsisi!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, devam eden sağlık yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulunurken, İl Sağlık Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler sonucunda Selimpaşa Yoğurthane bölgesine sağlık ocağı yapımıyla ilgili bütçenin onaylandığını da dile getirdi.

Bakasan Mimarlık İnşaat Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Bakasan Mimarlık İnşaat Yatırımları Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Karakaş tarafından kuruldu.

Yurt dışına gayrimenkul yatırımında ivme yükseldi!

2002'den bu yana 160 milyar dolar doğrudan yatırıma ulaşan Türkiye'nin aynı dönemde yurtdışına doğrudan yatırımları 47,3 milyar dolar oldu. Verilere göre, Nisan ayında gayrimenkul dahil hesaplamada Türkiye’nin yurt dışına yaptığı yatırımlar, gelen yatırımların üstüne çıktı.

Gayrimenkul sektörü doğrudan yatırımları nasıl etkiledi?

Türkiye’den yurt dışına giden yatırımların, gelen doğrudan yatırımlara oranındaki artış 2006 yılından yüzde 4 iken 2019 yılında bu oran yüzde 34’e yükseldi. Peki bu yükselişte gayrimenkulün payı nedir? İşte merak edilen sorunun cevabı…

Kınaş 2016 yatırımları Haberi

Kınaş 2016 yatırımları

Modern, fonksiyonel, güvenilir ve yenilikçi vizyonu ile Kayseri' de inşaat sektörünün öncü firması olan Kınaş, konut yatırımlarına hızla devam ediyor. 1986 yılından bu güne, sektörün içerisinde olduklarını belirten Kınaş Yapı Endüstrisi AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Say, 30 yıllık süreçte projelere yapılan yatırım değerlerinin milyonlarca liraya ulaştığını ve yatırımlarının aralıksız olarak devam edeceğini belirtti. Bugüne kadar yapılmış olan yatırımlar ile, Kınaş tercih eden müşterilerine yüksek kazançlar sağlandığını söyleyen Orhan Say, "Firma olarak önceliğimiz istihdam sağlamak ve hayata değer katmak. Maddi konular elbette önemli, ancak biz -önce insan- prensibi ile yola çıktık" diye de ekledi. 2016 yılı içerisinde de 6 yeni projenin hayata geçirileceği müjdesini de tüm Kınaş severlere verdi diyebiliriz. 


KAYSERİ'Yİ SÜSLÜYORUZ 


Kayseri'nin hızla gelişen ve en gözde ilçelerinden olan Talas'ın,...