18 / 05 / 2024

Kinesis İnşaat Orhan Bayrak

Kinesis İnşaat Orhan Bayrak

3 butik otel yatırımına 11 milyon dolar harcayan mimar Orhan Bayrak, önceliğinin yüksek kâr değil, estetik ve erişilebilir oteller olduğunu söylüyor..

Orhan Çaçan İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orhan Çaçan İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Orhan Çaçan tarafından kuruldu.

3m Ortaklar İnşaat Hafriyat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m Ortaklar İnşaat Hafriyat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Beyoğlu’nda  2 milyon  100 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Gündüz, Tolga Yeşilyurt  Vedat Yılgın tarafından kuruldu.

Attaroğlu Mühendislik Mimarlık'ın acı günü! Orhan Güngör vefat etti!

Attaroğlu Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret LTD. Şirketi'nin ortağı Şafak ve Hakkı Attaroğlu'nun babası Orhan Güngör hayatını kaybetti. 

Cihan Orhan İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cihan Orhan İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ebru Cihan Orhan tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Kinesis İnşaat kent otelcisi oldu!

Asmalımescit'te yer alan 2 tarihi binayı otele çevirecek olan Kinesis İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Orhan Bayrak, "Kent otelciliğine geçmek bizim için farklı bir deneyim" diyor.. 

Kinesis İnşaat rotasını butik otelciliğe çevirdi!

Kinesis İnşaat, mimarlık ve inşaat sektöründe çeyrek asrı geride bıraktı ve şimdi rotasını butik otelciliğe çevirdi...

İnşaat ve Emlak Daire Başkanlığı'nın acı günü! Ahmet Orhan Çöplü vefat etti!

2001-2012 yılları arasında İnşaat ve Emlak Daire Başkanlığı ve Samsun Bölge Yöneticiliği'nde hizmet vermiş olan emekli Ahmet Orhan Çöplü vefat etti. Ziraat Bankası taziye ilanı yayınlattı.

Orhan Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orhan Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nihal Poyrazoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 4 Nisan'da Gaziosmanpaşa, Sarıgöl Mahallesi, İnce Sokak'ta kuruldu.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Gama Holding'in acı günü: İnşaat Yüksek Mühendisi Orhan Baykal vefat etti!

Gama Holding'te 50 yılı aşkın süredir üst düzey görevler yapan İnşaat Yüksek Mühendisi Orhan Baykal 26 Ağustos 2013 tarihinde vefat etti. Cenazesi bugün Yeniköy Merkez Camiinden kaldırılacak...

Orhan Özmen İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orhan Özmen İnşaat Gıda Nakliye Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Orhan Özmen tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 11 Temmuz'da kuruldu

Cağaloğlu Kız Meslek Lisesi'ni Akın İnşaat şžirketi onaracak!

İstanbul İl Özel İdaresi İmar Yatırım ve İnşaat Daire Başkanlığının Fatih Cağaloğlu Kız Teknik ve Meslek Lisesi onarım işi ihalesini 102 bin 497 lira bedelle Akın İnşaat Mermer Sanayi ve Ticaret Limited şžirketi kazandı

Kinesis İnşaat Orhan Bayrak Haberi

Kinesis İnşaat Orhan Bayrak

Turkcell, Coca Cola ve Aselsan gibi firmalara anahtar teslim projeler yaptıktan sonra 2010’da otelcilik sektörüne adım atan Kinesis İnşaat, şimdi üçüncü butik otelini açacak.

Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, 2019'da açılacak İstanbul Asmalımescit’teki butik otelle birlikte üç otelin toplam yatırımı 11 milyon dolara ulaşacak.

Türkiye’nin kaliteli ancak ekonomik otellere ihtiyacı olduğunu belirten Kinesis İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Bayrak, önceliğinin yatırımlardan elde edeceği kâr değil, estetik tasarımlı butik oteller olduğunu ifade ediyor. İzmir Alaçatı’da hayata geçirdiği Alâ otel de bölgede yaşamış Rumlardan kalma taş bir evin kalıntıları üzerine inşa edilmesiyle dikkat çekiyor. Bayrak, Alaçatı’da 2010’da açtığı Alâ Otel’den sonra İstanbul Ataşehir’de The City Suites otelini açtı. Bayrak, buradaki konaklama fiyatlarının da ekonomik bulunduğu için tercih edildiğini belirtiyor. İstanbul Asmalımescit’te iki...