02 / 05 / 2024

kiptaş istanbul yenileniyor platformu

kiptaş istanbul yenileniyor platformu

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, sosyal medya üzerinden İstanbul'da hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları için yüklenici firmalara çağrıda bulundu.

İstanbul Yenileniyor ile bin 900 vatandaş deprem dirençli evlerine kavuşuyor!

Depremin kapıda olduğu mega kent İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ederken, KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt da resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda İstanbul Yenileniyor ile bin 900 vatandaşın deprem dirençli evlerine kavuşacağını söyledi. 

Evini depreme karşı güçlendirmek isteyen İstanbullular dikkat! KİPTAŞ duyurdu: İstanbul Yenileniyor!  

KİPTAŞ "İstanbul Yenileniyor" projesi kapsamında bina güçlendirme çalışmalarına devam ediyor. Evini depreme karşı güçlendirmek isteyen İstanbullular dikkat! KİPTAŞ duyurdu: İstanbul Yenileniyor...

Ali Kurt'tan 'İstanbul Yenileniyor' açıklaması: 1 milyon TL'den fazla borçlanmanın faizini İBB karşılıyor!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, İBB’nin “İstanbul Yenileniyor” sistemi ile ilgili açıklamalarda bulundu ve sistemin nasıl işlediğini tek tek anlattı. İşte ayrıntılar...

İstanbul Yenileniyor'da kentsel dönüşüm projelerinin temelleri atıldı! 4 proje için düğmeye basıldı!    

İstanbul Yenileniyor projesi kapsamında, Kadıköy, Kartal ve Şişli’de bulunan depreme dayanıksız blokların yerine yapılacak 4 projenin temel atma töreni gerçekleştirildi. 

İstanbul Yenileniyor nedir? İstanbul Yenileniyor'a nasıl ve nereden başvurulur?

İstanbul Yenileniyor nedir sorusunun yanıtı pek çok riskli yapı sahibi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki İstanbul Yenileniyor'a nasıl ve nereden başvurulur?

KİPTAŞ İstanbul projelerinde son durum ne? İşte 7 projedeki son dakika gelişmeleri!

KİPTAŞ Güngören, Tuzla, Pendik, Eyüpsultan, Gaziosmanpaşa, Bağcılar ve Beylikdüzü projelerinde son durum ne? İşte KİPTAŞ'ın İstanbul projelerinde son dakika gelişmeleri...

KİPTAŞ İstanbul'da riskli binaları maliyetine yeniliyor!

İBB iştiraki KİPTAŞ İstanbul genelinde ömrünü tamamlamış binaları yenilemek için seferberlik başlattı. Kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik açıklama yapan KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, binaların maliyetine yenilendiğini dile getirdi. 

İstanbul Yenileniyor kampanyasına 2 ayda 270 bin kişi başvurdu!

İBB'nin İstanbul'da depreme dayanıksız binaların dönüşmesi amacıyla hayata geçirdiği İstanbul Yenileniyor kampanyasına 2 ayda 270 bin kişi başvuruda bulundu. 

İstanbul Yenileniyor kampanyasına 150 bin kişi başvurdu!

İBB'nin İstanbul'da depreme dayanıksız binaların dönüşümü için başlattığı İstanbul Yenileniyor kampanyasına kent genelinde 150 bin kişi başvurdu. 

İstanbul Yenileniyor uygulaması 6 soruda tüm detaylarıyla!

KİPTAŞ tarafından İstanbul'da kentsel dönüşüm projesine yönelik çalışmaların hızlandırılması için hayata geçirilen 'İstanbul Yenileniyor' projesine dair merak edilen sorular yanıtlandı.

Endeksa'dan İstanbul Yenileniyor uygulamasına destek!

İBB, KİPTAŞ ve BİMTAŞ' ortaklığında hayata geçirilen ve riskli konutların dönüştürülmesini amaçlayan “istanbulyenileniyorcom” platformuna Endeksa'dan destek geldi.

KİPTAŞ İstanbul projelerinde son durum ne?

İstanbul genelinde konut projelerini hızlandıran KİPTAŞ projelerinde son durum ne? İşte KİPTAŞ projelerinde son durum...

İstanbul Yenileniyor projesinin detayları belli oldu!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, katıldığı bir radyo programında açıklamalarda bulundu. Ali Kurt, "İstanbul Yenileniyor" projesine ilişkin bilgiler verdi.

kiptaş istanbul yenileniyor platformu Haberi

kiptaş istanbul yenileniyor platformu

İstanbul Büyükşehir Belediye iştiraki KİPTAŞ, İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmalarına aralıksız devam ediyor. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt önceki gün sosyal medyadan yaptığı açıklamada, kentsel dönüşümde riskli yapıların yenilenmesi için yüklenici firmalara çağrıda bulundu. Ali Kurt, açıklamasında "Krizi fırsata çevirip; sektörü ayakta tutmak, daha dayanıklı yapı stoğuna sahip olmak için konsantrasyonunuzu riskli yapıların yenilenmesine verin! Gelin http://istanbulyenileniyor.com’a başvuran binlerce yapının maliyetine yenilenmesine paydaş olun!" açıklamasında bulundu.

Ali Kurt açıklamasının devamında şunları söyledi:

"Riskli yapıların dönüşümü için üçlü sac ayağı var!

1)Hak sahipleri
2)Yükleniciler
3)Finans sektörü

Geliştirdiğimiz ve finansal risk barındırmayan modelle; uzlaşma sağlandıktan sonra üç tarafı birbiriyle karşı karşıya getirmeden tüm tarafların tek muhattabı KİPTAŞ olacak."

İstanbul'da riskli bina kalmayacak!

Cansu...