02 / 05 / 2024

kira borcu olan aile sayısı ingiltere

kira borcu olan aile sayısı ingiltere

Merkezi Londra’da bulunan düşünce kuruluşu Resolution Foundation tarafından yapılan açıklamada, İngiltere’de Ocak 2021 tarihi itibarıyla 750 bin ailenin kira borcunun olduğu belirtildi.

Borcu olanlar Garanti, Akbank, İş Bankası'nın kapısını tıklattı! 200 bin TL kredi çekersem ne kadar taksit öderim? 

Borcu olan pek çok kişi bankaların ihtiyaç kredisi faiz oranlarını araştırıyor. Peki Garanti, Akbank, İş Bankası'nın ihtiyaç kredisi faizlerinde son durum ne? 200 bin TL kredi çekersem ne kadar taksit öderim? 

770 dolar kira bedeli olan iki farklı ülkedeki evler görenlerin ağzını açık bıraktı!

Ülke genelinde kira bedelleri rekor seviyelere ulaştı. Kira bedelleri yükselirken yurt dışındaki konutlar ile karşılaştırılmaya başlandı. Öyle bir kıyaslama örneği geldi ki görenlerin adeta ağzı açık kaldı.

Kira gelir vergisi 25 soruda tüm detaylarıyla!

Kira gelir vergisi son dönemlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alıyor. İşte kira geliri olan milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren kira gelir vergisi  ile ilgili tüm merak edilenler...

Ev sahipleri dikkat! Kira borcu nedeniyle tahliye nasıl yapılır? 

Ev sahibi kiracı kavgaları hız kesmeden devam ederken pek çok ev sahibi de kiracılarını nasıl çıkartacağı ile ile ilgili araştırma yapıyor. Avukat Tarık Çakmak, resmi X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda kira borcu nedeniyle tahliyeyi yazdı. Peki kira borcu nedeniyle tahliye nasıl yapılır? 

Aylık 2 bin 750 TL'den fazla kira geliri olan ev sahipleri dikkat! Yasal işlem yapılacak!

Hazine tarafından kira gelirleri incelemeye alınıyor. 2024 yılı için yıllık 33 bin lira, aylık ise 2 bin 750 liradan fazla kira gelirlerinin beyan edilmemesi halinde ilgili kişiler hakkında yasal işlem başlatılacağı gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

1938'de 650 lira kira getirisi olan gayrimenkul 5 bin 300 liraya satılmış!

Beyoğlu'nda 650 lira kira getirisi olan ev 5 bin 300 liraya satılmış. Satışa çıkarılan gayrimenkul Beyoğlu Kalyoncu Kulluk Hamalbaşı Kordela sokakta yer alıyormuş...

Borcu olanlar dikkat! O banka tam 15 bin TL verecek, hem de faizsiz!

Borcu olan vatandaşlar bankaların kampanyaları ile ilgili araştırmalarına hız kesmeden devam ediyor. Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, Yapı Kredi'den borcu olanlar için bir son dakika müjdesi geldi. İşte detaylar...

Dolar borcu olanın aklı yerinden çıkacak! 1 dolar ne kadar, bugün dolar kaç TL? 8 Ağustos 2023 döviz kurları!

Doları olan olmayan herkesi çok yakından ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Bugün 1 doların değeri nedir, şu anki dolar kuru kaç TL? Hemen buraya bakın... İşte ayrıntılar...

Altın uzmanından altınla ilgili tüm Türkiye'ye flaş uyarı. Altınla borcu olanlar hemen bunu yapsın

Altın fiyatlarının hangi yöne gideceği vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Altın uzmanı İslam Memiş, altınla borcu olan vatandaşlara yönelik çok önemli bir uyarıda bulundu.

Prim borcu olan EYT'liler dikkat: Ucuz emeklilik için son şans! İşte son ödeme tarihi...

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) kapsamına girmesine rağmen prim borcu, eksik prim günü nedeniyle emekli olamayanlar yapılandırmadan yararlanarak emekli olabilecek. İşte detaylar...

MTV borcu ve trafik cezası olanlar dikkat! Borçlarınız silinecek! Bu tarihi kaçırmayın!

Milyonlarca MTV borcu ve trafik cezası olanları ilgilendiren bir haber geldi. Belirli tarihlerde borç yapılandırması sayesinde borçlar silinecek. Borcu olan sürücülerin bu tarihleri kaçırmamaları gerekiyor… Eğer 9 günlük süreç takip edilmezde bundan yararlanılamayacağı uyarısı yapıldı.

Vergi borcu olanlar için flaş gelişme! Merakla bekleniyordu! İşte alınan karar

Vergi borcu olan vatandaşların merakla beklediği karar alındı. Verilen cezaları ödeyen vatandaşlar için mutlu edici haber ilan edildi. Borç affı ile alakalı karar nedir? Merak edilen ayrıntılar haberimizde.

Kamuya borcu olanlar dikkat! Borç yapılandırmada süre bir kez daha uzatıldı! İşte son tarih...

Kamuya borcu olan vatandaşların borç yapılandırmada son tarih 30 Haziran olarak belirlenmişti.  Borç yapılandırmada süre bir kez daha uzatıldı! İşte son tarih...

kira borcu olan aile sayısı ingiltere Haberi

kira borcu olan aile sayısı ingiltere

İngiltere’de Ocak 2021 tarihi itibarıyla toplamda 750 bin ailenin kira borcunun olduğu belirtildi. Merkezi Londra’da bulunan düşünce kuruluşu Resolution Foundation tarafından yapılan açıklamada, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle son bir yılda 450 bin ailenin daha kira borcunun oluştuğu belirtildi.

Yapılan açıklamaya göre, böylece ülkede kira borcu olan ailelerin sayısı 2021 yılı ocak ayı itibarıyla toplam 750 bine çıktı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Resolution Foundation Araştırma Direktörü Lindsay Ludge, açıklamada yer verilen değerlendirmesinde, “Çok sayıda insanın geliri, salgından etkilendi. İnsanların dayanabilecekleri tasarrufları da sınırlı seviyede.” ifadelerine yer verdi.

Ludge, aynı zamanda yerel otoritelerin kira yardımlarının gerçekten ihtiyacı olanlara gitmediğini, ev sahiplerinin de kiracıları ile kira indirimini müzakere etmeye yanaşmadığını bildirdi.

Ludge, İngiltere’de Nisan'ın sonunda...