29 / 04 / 2024

kiracısının kilidini değiştiren ev sahibi

kiracısının kilidini değiştiren ev sahibi

Kiracısı tatildeyken evin kilidini değiştirerek evi başkasına kiralayan ev sahibi avukat mahkemelik oldu. Kiracı tarafından ihbar edilen avukatın İstanbul Barosu'nda çalıştığı öğrenildi.

BDDK açıkladı! Taşıt kredilerinde taksit sınırı değişti!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), tarafından alınan  yeni karar doğrultusunda taşıt kredilerine ilişkin sınırlarda bir takım değişikliğe gidildiği açıklandı.

Mağdur ev sahibinden dikkat çeken öneri: Tapu sahibi kiracısını 6 ayda çıkartabilse...

Mağdur ev sahipleri X sosyal medya hesaplarından sık sık yaşadıklarını paylaşıyor. Şimdi de tapu sahibinin kiracısını 6 ayda sorgusuz çıkartması önerisi geldi. İşte o paylaşım ve yapılan yorumlar...

Ev sahibi kiracısını evden nasıl çıkarır? 

Ev sahipleri ile kiracılar arasında yaşanalar sıkıntılar her geçen gün artıyor ve gündemi de meşgul ediyor. Kiracısını evden çıkarmaya ikna edemeyen ev sahipleri maalesef mahkeme yoluna gidiyorlar. Buna göre, ev sahipleri hangi gerekçeler ile kiracılarını evden çıkarabilirler?

Kiracısını tahliye ettirirken sıkıntı yaşamak istemeyenler bunlara dikkat!

Ev sahipleri ile kiracılar arasında yaşanan tartışmalar hız kesmeden devam ederken pek çok ev sahibi de kiracısını sorunsuz bir şekilde tahliye ettirmenin yollarını arıyor. Peki kiracı nasıl sıkıntısız bir şekilde tahliye edilir?

Kiracısını bu sebeplerle çıkarmak isteyen ev sahipleri dikkat! Ne yapabilir, ne yapamazsınız? 

Kira artışları ve tahliyeler ile ilgili yaşanan, ev sahibi ve kiracı anlaşmazlıkları sosyal medyada sık sık gündem oluyor. Peki kiracısını bu sebeplerle çıkarmak isteyen ev sahipleri ne yapabilir ne yapamaz? İşte Avukat Mehmet Fatih Özer'in konuyla ilgili o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Kiracı mağduru doktora mahkemeden sevinçli haber! 20 ayın sonunda kiracısını tahliye etti!

20 aydır kiracısı ile mücade eden ünlü doktor Dağıstan Ayan'a mahkemeden sevinli haber geldi. Kiracısını çıkardığını duyuran Dağıstan mutlu haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

Mesa Panorama Maltepe'de sınırlı daire için 36 ay vade, sıfır faiz fırsatı!

Mesa Panorama Maltepe projesinden ev sahibi olmak isteyenlere peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatının yanı sıra, sınırlı daire için 36 ay vade, sıfır faiz imkanı sunuluyor. Peki Mesa Panorama'da konut fiyatları kaç TL?

Kiracısını mülakatla seçen ev sahibi için şok gelişme: 1 yıldan 3 yıla kadar hapsi istenebilir! 

Adana'da bir ev sahibi kiracısını mülakatla seçeceğini söyleyerek kiracı adaylarına dilini, dinini, ırkını ve hangi mezhepten olduğunu sordu. Kiracı bu olay üzerine şikayette bulunarak, ev sahibi ifadeye çağrıldı.

Ev sahibinden 400 bin liralık vurgun! Kiracısının evine girip altınlarını çaldı...

Bursa'da bir ev sahibi kiracısının evine girerek 400 bin lira değerindeki döviz ve ziynet eşyasını çaldı. Ev sahibini güvenlik kamerası ele verdi...

Kiracı ev sahibi sorunlarına bir yenisi daha eklendi! Ev sahibi kiracısının parmağını ısırarak kırdı!

Ev sahibi ve kiracılar arasındaki sorunlar her geçen gün büyüyor. Ülkenin dört bir yanından gelen haberler kiracı ve ev sahibi arasındaki sorunların gittikçe arttığını gösteriyor. Son haber de Bursa İnegöl'den geldi. Ev sahibi kiracısının parmağını ısırarak kırdı.

Ehliyet alacaklar aman dikkat! Yaş sınırı değişti, artık bu yaşta olmanız gerekiyor!

Milyonlarca kişiyi kapsayan ehliyet yaş sınırı sil baştan yeniden hesaplandı. Peki, ehliyet alma yaşı düştü mü, yükseldi mi? İşte detaylar...

Yatırımın rengi değişti! Selçuk Geçer ev ve araba almak isteyenleri uyardı: Çok dikkatli olun!

Ekonomist Selçuk Geçer, ev ve araba almak isteyenlere seslenerek ''Yatırımın rengi değişti çok dikkatli olun'' uyarısında bulundu. 

Ünlü iş adamı 60 bin TL'ye oturan kiracısını hava parası vererek çıkardı! Evinin yeni kira bedeli ise dudak uçuklattı

Ünlü işadamı Fırat Yiğit, İstanbul'un Bebek semtinde 60 bin liraya oturan kiracısını çıkarmak için 2 milyon TL hava parası vermeyi teklif etti. Kiracı ise kabul etti. İşadamı, aynı evi tekrar kiraya verecek. Evin yeni kiralık bedeli ise görenlerin dudağını uçuklattı...

kiracısının kilidini değiştiren ev sahibi Haberi

kiracısının kilidini değiştiren ev sahibi

İstanbul Barosu'nda çalışan avukat Zeynep S. isimli şahsın Beşiktaş'taki evini, kiracısı tatilde olduğu sırada başkasına kiraya verdiği iddia edildi. 

Sabah'tan Dilek Yaman Demir'in haberine göre;  Zeynep S.'nin Beşiktaş'takini evini Libya uyruklu Naci K., isimli genç adam 1 yıllığına kiraladı ve kira ücretini peşin ödedi. 
Sonrasında ise 38 yaşındaki Naci K. evin anahtarlarını da yanına alarak kısa bir süreliğine memleketine gitti. İddiaya göre mutfağın kilitli çekmecesine 10 bin dolar bırakan Naci K., arkadaşını arayarak evde bırakmış olduğu parayı kendisine göndermesini istedi.

Arkadaşı, Naci K.'nın söylediği yerde parayı bulamayınca durumu telefonla Naci K.'ya bildirdi. Bunun üzerine şoke olan Naci K. apar topar İstanbul'a döndü. Eve gittiğinde kapının kilit göbeğinin değiştirildiğini fark eden adam, ev sahibini arayarak durumu sorduğunda ise Zeynep S., 'Ben evi...