05 / 05 / 2024

kiralık mağazalar

kiralık mağazalar

Konut projeleri bünyesinde konumlandırılan mağazaların kira fiyatlarını merak edenler için projelerdeki kiralık mağazaları ve fiyatlarını araştırdık. İşte mağaza kiraları 2013...

Kiralık ev arayanlar dikkatli olun! 'Kiralık evler' hesabı üzerinden ev arayanları tuzağa düşürdü!

Vatandaşlar kiralık ev bulabilmek için çeşitli ilan sitelerinin kiralık evlerini araştırıyor. Bazı dolandırıcılar ise bunu fırsat bilerek kiracıları ağlarına düşürmeye çalışıyor. Sosyal medya hesabından 'Kiralık evler' adı altında açılan sahte ilanlar 6 kişiyi mağdur etti. İşte ayrıntılar...

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarında yüzde 10 peşinat 36 ay vade fırsatı!

Tahincioğlu Gayrimenkul ile Emlak Konut GYO ortaklığıyla hayata geçirilen Palladium Cadde Küçükyalı mağazaları yüzde 10 peşinat 36 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Bodrum'da kiralık mağaza!

Muğla Kent Hizmetleri İnşaat Turizm Taşımacılık Ticaret İşletmecilik İletişim Sanayi ve Ticaret A.Ş., Bodrum Çarşı'da yer alan mağaza için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu mağaza 181.27 metrekare alana sahip.

Son dönemin yeni dolandırıcılığı! Kiralık daire arayanlar evi görmeden kaparo ödemeyin! 

Kiralık ev arayanların dikkat etmesi gereken önemli bir unsur var. İstanbul’un bir semtinde son aylarda ‘sahte kiralık daire’ ilanlarıyla dolandırılan kişilerin olduğu ileri sürülüyor. Mağdur olanlardan bazılarının savcılığa suç duyurusunda bulunuyor. Gayrimenkul danışmanları önemli bir uyarı yaptı.

Dayanışma gücü! Kiralık evler ücretsiz veriliyor

Türkiye'yi sarsan iki deprem sonrasında, ülke genelinde birçok kiralık ev ilanlarının yayınlandığı internet sitelerinde, ev sahipleri kiralık ibarelerini kaldırdığı ilanları 'Depremzedeler için ücretsiz' olarak güncelledi.

Alışveriş online, mağazalar deneyim merkezi oldu!

PwC’nin Ipsos işbirliği ile gerçekleştirdiği “Tüketici Öngörüleri Araştırması” sonuçlarına göre ekonomideki olumsuz beklenti taşıyanların oranı yüzde 21 artarak yüzde 71’e çıktı. Alışverişte online kanallar hızla büyürken mağazalar ise artık bilgi ve deneyim merkezine dönüşüyor.

Bitcoin artık mağazalarda geçerli olacak! Ünlü giyim markası kasada ödemeyi kripto parayla alacak

Dünya üzerinde önümüzdeki 5-10 yıl içinde tek bir dijital para biriminin kullanılması öngörülüyor. Bu dönüşüm sürecini özel sektör de ayak uydurmak için kolları sıvadı. Ünlü İtalyan moda devi Gucci, mağazalarında artık bitcoinle ödeme alacak.

İstanbul'da sahibinden tartışılacak kiralık daire ilanı! Türk müşteriye uygun değil

İstanbul'da sahibinden verilen bir ilan tartışma konusu oldu. Son dönemde artan göç dalgası nedeniyle sayıları hızla artan Suriye ve Afgan göçmenler 250 bin dolara konut satın alıp ev sahibi olabiliyor. İşte o göçmenler şimdi Türklere kiralık daire vermiyor.

Satılık ve kiralık konutlar ateş pahası oldu! Mağduriyetler çözülecek mi?

Konut sektöründe fiyatlar gündemden düşmüyor. Satılık ve kiralık konutlar ateş pahası oldu. Kiracılar da mülk sahipleri de bazı mağduriyetler yaşıyor. Peki bu mağduriyetler çözülecek mi? İşte ayrıntılar...

Bağdat Caddesi'ndeki kiralık dükkanlar kapışılıyor!

Onlarca sektörden 750'si ana mağaza olmak üzere 3 bin iş yerinin bulunduğu Bağdat Caddesi'nde, doluluk oranı Apple mağazasının açılmasıyla yüzde 98'e ulaştı. Kalan mağazaların kısa sürede dolması ve cadde için yeni projelerin hayata geçmesi bekleniyor.

Bursa'da kiralık ve satılık ev fiyatları rekora koşuyor!

Kiralık ve satılık evlerdeki fahiş fiyatlar sebebiyle Bursa’nın yeni bir gecekondulaşma tehdidiyle karşılaştığına dikkat çeken BEMO Başkanı Erdal Çelebi, “Bu tehlikeyi birlikte görüp, kontrol etmemiz lazım. Vatandaşa yaşanabilir alanların düşük maliyetlerle teslim edilmesi gerekiyor” diye konuştu.

Online kiralık evlerde peşinat vurgunu!

Kiraların yükselmesiyle ve kiralık evlerdeki stokun azalmasıyla berber fırsatçılar harekete geçti. Dolandırıcılar, sahte ilanlar ile bir yıllık peşinat ile ev arayanları mağdur ediyor.

Sinan Öncel: Mağazalarımız kapanmazsa pandeminin yaralarını sarabiliriz!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, Markaların tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi döneminin hasarını onarabilmeleri amacıyla mağazaların açık kalmasının hayati önem taşıdığını dile getirdi.

kiralık mağazalar Haberi

kiralık mağazalar


Kimi nitelikli konut projeleri içinde satılabilir veya kiralanabilir mağazalar da inşa ediliyor. Farklı büyüklüklerde tasarlanan bu ticari üniteleri tercih edenlerin sayısı da hızla artıyor. Şu an hangi konut projesinde kaç adet kiralık mağaza bulunduğunu ve söz konusu projelerdeki mağazaların kira bedellerini sizler için araştırdık. İşte mağaza kiraları 2013 sonuçları... 




1- Adres Lobi'de 16 kiralık mağaza  

Dumankaya İnşaat'ın Tuzla Aydınlı'da hayata geçirdiği Adres Lobi projesinde toplamda 41 mağaza yer alıyor. Projede mağaza kiraları metrekare bazında 30 TL ile 50 TL arasında değişiyor. Şu an 16 kiralık mağaza bulunan projedeki mağazaların büyüklükleri ise 79 metrekare ile 83 metrekare arasında değişiyor. 

527 konutun...