30 / 04 / 2024

Kiralık otel alanı

Kiralık otel alanı

Gemlik Belediyesi tarafından Hisar Mahallesi'nde bulunan otel arsasının satışı 4 milyon 500 TL'ye kapalı teklif usulü ile ihale edilecek. İhale 20 Mart 2015 Cuma günü saat 10:00'da Gemlik Belediye Başkanlığı binasında gerçekleşecek.

Eskişehir Büyükşehir'den 10 yıllığına kiralık otel!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Eskişehir Odunpazarı'nda yer alan oteli 10 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu kiralama ihalesi 20 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Kapadokya'da 10 yıllığına kiralık otel!

Nevşehir İli Göreme Belediye Başkanlığı, Nevşehir Göreme'de yer alan turistik oteli kiraya verecek. Söz konusu kiralama ihalesi 4 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Mersin'de depremzedeleri kiralık ev vaadiyle dolandırdıkları iddia edilen 10 kişi yakalandı!

Asrın felaketi olarak belirtilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen şehirler arasında yer alan Mersin'e gelen afetzedeleri, "kiralık ev" vaadiyle dolandırdıkları iddia edilen toplam 13 şüpheliden 10'u şafak operasyonuyla gözaltına alındı.

Türkiye genelinde kiralık konut stoku yüzde 30 eridi: İşte en çok göç alan 4 il!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı yaptığı açıklamada  Türkiye genelinde kiralık konut stokunun yüzde 30 eridiğini söyleyerek, en çok göç alan 4 ili de açıkladı. İşte detaylar...

Adana'da kiralık otel! Yatırımcılar dikkat!

Adana Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Adana Karataş'ta yer alan otel için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 20 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek.

Kiralık evler daha hızlı kiracı bulmaya başladı!

“sahibindex Konut Piyasası Görünümü” raporunun 10.'su resmen açıklandı. Raporda yer alan bilgilere göre, kiralık evler daha hızlı kiracı bulmaya başladı...

Kiralık evlerde talep patlaması!

Kiralık evlere talepler hızla artmaya devam ediyor. Emlakçılar boşalan dairelerin bir günde kiraya verildiğini dile getiriyor. 

Kiralık villalara Kovid-19 rağbeti!

Yurt dışında daha fazla popüler olan ancak ülkemizde de son senelerde rağbet artan kiralık villa, otel veya pansiyonlarla karşılaştırıldığında sunduğu fırsatlarla dikkat çekiyor.

Kütahya'da 20 yıllığına kiralık otel!

Kütahya İli Emet Belediye Başkanlığı, Kütahya'da yer alan otel için kiralama ihalesi düzenliyor.

Kiralık villaya talep patlaması!

Sağlık ve turizm alanında 3 yılda 150 milyon dolarlık yatırıma imza atan MYC Partners’ın Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akdoğan, kiralık villalara talebin yükseldiğini anlattı.

Kiralık piyasası yeniden hareketlenecek!

Şimdilerde ev alan yeni gayrimenkul sahiplerinin kendi evlerine geçmeye başlamasıyla beraber kiralık sayısında bir artış kendisini gösterdi. 

Koronavirüse karşı 'ev ve tatil bir arada olsun' trendi: Kiralık villalar!

Koronavirüsle beraber yaşam pratikleri ve tercihler değişiyor. Turizm sektörünün de normalleşmesiyle birlikte, vatandaşlar tatile çıkmaya başladı. Tatiller de ise otel trendi yerini kiralık villalara bıraktı. İzole olmak isteyen vatandaşlar villa kiralamayı tercih ediyor...

Koronavirüs salgınında tatil trendi: Kiralık villalar!

Koronavirüsü salgını sebebiyle dünyayı etkisi altına alan salgında evlerinden çıkamayanlar yasakların kalkmasıyla birlikte tatil yapmak için uygun yer arayışlarına başladı. Tatil amaçlı olarak, villa tipi konutlar tercih ediliyor. Kiralık villalara talep artışı yaşanıyor...

Kiralık otel alanı Haberi

Kiralık otel alanı

TAŞINMAZ MAL SATILACAKTIR


Gemlik Belediye Başkanlığından:


1 - Gemlik Belediyesine ait olan ve aşağıda nitelikleri belirtilen taşınmazın 2886 sayılı D.İ.K.'nun 36. maddesi uyarınca Kapalı Teklif Usulü ile satışı yapılacaktır. İhale 20/03/2015 Cuma günü saat 10:00'da Hamidiye Mahallesi, Irmak Sokak, Sosyal Yaşam Merkezi Binası No: 138 Gemlik adresindeki Gemlik Belediye Başkanlığı binasında Encümen Salonunda Encümen tarafından yapılacaktır.

Mahalle/Sk.: Hisar Mahallesi

Ada: 455

Parsel: 1

yüzölçüm: 3260 metrekare

Cinsi/İmar Durumu: Arsa/Otel Alanı

Tahmini Bedel: 4.500.000 TL

Geçici Tem.: 135.000 TL

2 - İhaleye katılacaklardan aşağıdaki belgeler istenecektir;

a) Teklif Mektubu (Şartname eklerinde örneği mevcut)

b) Taşınmazın satış şartnamesi (Şartnamenin her sayfası ayrı ayrı ihaleye iştirak eden tarafından imzalanmak zorundadır.)

c) Geçici teminat bedeli makbuzu veya Teminat Mektubu

d) Gerçek kişiler için Nüfus cüzdanı sureti (Nüfus Müdürlüğünden)

e) Gerçek kişiler için İkametgah belgesi (Muhtarlık veya Nüfus Müdürlüğü)

f)...