25 / 07 / 2024

kırgız hes yatırımları

kırgız hes yatırımları

Türkiye Odalar ve Borsala Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Kırgızistan ve Türkiye arasında imzalanması beklenen ‘yatırımların karşılıklı teşviki ve korunması’ anlaşmasının yıl sonuna kadar tamamlanmasını istedi....

2030 ve sonrasında herkesin alamayacağı en kârlı yatırımlar!

Yatırımcıların yakından takip ettiği altında yükseliş hız keserken, dolar ise yüzde 0,39 değer kazandı. Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden 2030 ve sonrasında herkesin alamayacağı en kârlı yatırımları paylaştı...

Kırkgöz Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kırkgöz Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de 3 milyon 837 bin 550 TL sermaye bedeli ile Sami Erbeş, Mordohay Ovadya ve Silven Salamon Ovadya ortaklığında kuruldu.

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Mahmut Sefa Çelik, Fatih Çelik, Mahmut Asmalı ve Hüseyin Dinçel ortaklığında kuruldu.

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket bugün Üsküdar'da 16 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile İmre Barmmanbek, Mehmet Erol Çamur, Mehmet Murat Baltacı ortaklığında kuruldu.

Batılı şirketlerin yüzde 82’si yatırımlarını Rusya’dan çekmedi!

Rusya-Ukrayna savaşı sonrası açıklanan yaptırımlara rağmen Rusya’da faaliyet gösteren AB ve G7 merkezli 1405 şirketten sadece 120’sinin bu ülkedeki öz sermaye yatırımlarından çekildiği belirlendi.

Anser Partners Mimarlık Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Kuruldu!

Anser Partners Mimarlık Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Beykoz'da Nilüfer Lafiş ve Anastasiia Sergici ortaklığında kuruldu.

Akbük Kuştur Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Akbük Kuştur Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi Kadıköy'de Mehmet Karışan tarafından kuruldu.

Yabancıların gayrimenkul yatırımlarının yüzde 22,1'i vatandaşlık için!

Ülke genelindeki vatandaşlık edinimi için yabancı yatırımında İstanbul, Antalya ve Ankara ilk üçe yerleşirken, Megakent İstanbul’daki yabancı yatırımlarında da Esenyurt, Beylikdüzü ve Başakşehir ilk üçte bulunuyor.

Ege Kıyıları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Kıyıları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

Kamunun konut yatırımları azaldı mı?

Dünya Gazetesi köşe yazarı İsmet Özkul, bugünkü köşesinde kamunun konut yatırımlarını kaleme aldı. İşte İsmet Özkul'un 'COVID-19 yılında kamu yatırımlarındaki garip denge' başlıklı yazısı...

Quız Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Quız Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  250 bin TL sermaye bedeli ile I.Fathalla Ibrahım Aly Saıd tarafından kuruldu.

Hatay'da hastane yatırımları hız kesmiyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay'daki sağlık tesisi ve hastane yatırımlarının son durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

Atlas Üniversitesi’nde yatırımlar hız kesmiyor!

Atlas Üniversitesi’nin Mütevelli Heyet Başkanı Yusuf Elgörmüş sağlık yatırımlarında hız kesmiyor. Elgörmüş 2025 yılına kadar 3 milyar TL'lik yatırım yapmaya hazırlanıyor.

kırgız hes yatırımları Haberi

kırgız hes yatırımları


Rifat Hisarcıklıoğlu, Türk şirketlerinin bugüne kadar Kırgızistan’a yarım milyar dolar yatırdığını söyledi.


Türkiye Odalar ve Borsala Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Kırgızistan ve Türkiye arasında imzalanması beklenen ‘yatırımların karşılıklı teşviki ve korunması’ anlaşmasının yıl sonuna kadar tamamlanmasını istedi. Türkiye-Kırgızistan İş Konseyi toplantısı Kırgızistan’ın başkenti Bişkek’te yapıldı. Toplantıda Hisarcıklıoğlu, HES projelerinde ortaklık önererek, “Kırgızistan’ın hidroelektrik potansiyelinin ekonomiye kazandırılması için projeler geliştirebiliriz. Issık Gölü’nün turizm alanında yatırıma açılması için işbirliği yapabiliriz” dedi. 


KAPILARINIZI YAPALIM


Türkiye’nin gümrük kapılarını TOBB’un modernize ettiğini söyleyen Hisarcıklıoğlu, Kırgızistan’da da aynı şeyi yapmaya hazır olduklarını belirterek, şunları söyledi: “Bugüne kadar Kırgızistan’a yarım milyar dolar civarında yatırım yapan Türk şirketleri, Kırgızistan için daha fazlasını yapacaktır.”


İHALELERE BEKLİYORUZ


Kırgızistan Başbakan Yardımcısı Tairbek Sarpashev ise “Kırgızistan’da Türk yatırımlarının sayısını artırmayı amaçlıyoruz. Buradaki ihalelere Türk yatırımcıları...