18 / 05 / 2024

Kırım Simferopol türk camisi

Kırım Simferopol türk camisi

KIRIM'daki Rusya yanlısı yönetim, Simferopol'deki cami için artık Türkiye'den yardım almayacaklarını açıkladı. Rus medyasına konuşan Balbek, bu "canice" olayın inşaat şirketi seçimine de yansıdığını söyledi.

Norveç Varlık Fonu'nun en çok yatırım yaptığı 8 Türk şirketi!

Son dönemlerde yaşanan düşüşlerle yatırımcılarını hüsrana uğratan Borsa İstanbul güçlü bir yükseliş yakalarken, 300,1 bin takipçili Temettü Hocam, bu kez de dünyanın en büyük varlık fonu olan Norveç Varlık Fonu'nun en çok yatırım yaptığı Türk şirketlerini yazdı.

Yabancı yatırımcılar Türk hisse senedi ve tahvillerinin net alıcısı haline geldi! 6 yıl sonra bir ilk...

Türk hisse senedi piyasasında yaşanan keskin yükseliş yabancıların da dikkatini çekti. Yabancı yatırımcılar Türk hisse senedi ve tahvillerinin net alıcısı haline geldi.

Türk Yatırım Fonu anlaşması Resmi Gazete’de yayımlandı!

Türk Devletleri Teşkilatı tarafından hayata geçirilecek olan yatırım aracı Türk Yatırım Fonu anlaşmasının kabul edilmesinin uygun bulunduğuna yönelik karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

A101’e Philips kulak üstü kulaklık 649 TL’ye, Türk kahvesi makinesi 649 TL’ye, 6’lı su bardağı 33,25 TL’ye indi!

Türkiye’nin en büyük zincir marketlerinden A101’e yine 7’den 70’e herkesi ilgilendiren indirimler geldi. Bu kapsamda, Philips kulak üstü kulaklık 649 TL’ye, Türk kahvesi makinesi 649 TL’ye, 6’lı su bardağı 33,25 TL’ye düşecek. İşte A101 fiyat listesi 18 Eylül 2023...

Doğrudan yatırım azaldı, Türk sermayesinin yurt dışına göçü hızlandı!

Bu yılın ilk beş ayında, yabancı doğrudan yatırım girişi 2,4 milyar dolar olarak gerçekleşti. Ancak aynı dönemde doğrudan yatırımlar için Türk sermayesinin ülke dışına çıkardığı döviz hacmi de bu düzeyde oldu.

Ötaş Yapı Uluslararası İnşaat Yatırım Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ötaş Yapı Uluslararası İnşaat Yatırım Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sinan Taş tarafından kuruldu.

Türk Telekom'dan müşterilerine jest! Tüm illerde uygulanacak, bakın neymiş?

Türkiye’nin tüm illerinde Türk Telekom tarafından başlatılan  bir kampanya artık yararlanılmaya hazır. Türk Telekom abonelerini ilgilendiren bu haber, sevindirici nitelikte olup birçok avantaj sağlamaktadır.

Tarlasına bahçesine traktör alacak çiftçiler müjde! Türk Boğası Tümosan traktör fiyatları bir bir belli oldu!

Tarlasına bahçesine traktör almak isteyen çiftçiler, sık sık Türk Boğası Tümosan traktör fiyat listesini araştıyor. Peki Tümosan traktör Nisan 2023 fiyatları kaç lira oldu, ne kadar? İşte 18 Nisan 2023 fiyat listesi...

Kahve severler müjde! Arçelik Telve K 3300 670 W Türk Kahve Makinesi indirime girdi! 20 Mart 2023 fiyat listesi

Arçelik Telve K 3300 670 W Türk Kahve Makinesi 3 kişilik kahve pişirme kapasitesiyle işlev görüyor. Peki Arçelik Türk kahve makinesi indirimli fiyatıyla nerede satılıyor? İşte detaylar.

Tarlasına traktör alacak çiftçiler müjde! Türk Boğası Tümosan fiyatlarını açıkladı! İşte 29 Aralık 2022 fiyat listesi  

Tümosan 8000 serinin fiyat listesini yayımladı. Peki Türk Boğası Tümosan'ın traktör fiyatları ne kadar? İşte 29 Aralık 2022 fiyat listesi...

Rusya savaşta başarılı olan askerlere Moskova ve Kırım'da ücretsiz arsa verecek! 

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna'da savaşa katılarak üstün liyakat ödülü alan ve gazi olan askerlere Moskova bölgesi, Kırım ve Sivastopol'de ücretsiz arsa verilmesine ilişkin tavsiye kararını imzaladı. İşte ayrıntılar..

Çiftçiler müjde! Türk Boğası Tümosan Traktör fiyatlarını açıkladı! İşte 8000 serisi 17 Aralık 2022 fiyat listesi

Türkiye'nin en büyük traktör firmaları arasında yer alan Tümosan Aralık ayı traktör fiyatlarını açıkladı. Peki, Türk Boğası olarak isimlendirilen Tümosan fiyatları ne kadar, en ucuz traktör kaç TL? İşte 17 Aralık 2022 fiyat listesi... 

Çiftçiler müjde! Türk Boğası Tümosan fiyatları belli oldu! En ucuz traktör kaç TL? 3 Aralık 2022 fiyat listesi  

Tümosan  Aralık ayı traktör fiyatlarını açıkladı. Peki, Türk Boğası olarak adlandırılan Tümosan fiyatları ne kadar, en ucuz traktör kaç TL? İşte 3 Aralık 2022 fiyat listesi... 

Kırım Simferopol türk camisi Haberi

Kırım Simferopol türk camisi

KIRIM'daki Rusya yanlısı yönetim, Simferopol'deki cami için artık Türkiye'den yardım almayacaklarını açıkladı. Rusya tarafından ilhak edilen Kırım'ın Başbakan Yardımcısı Ruslan Balbek, Türkiye'nin Rus uçağını düşürmesi nedeniyle Simferopol'de yapılması planlanan cami için Türkiye'den artık yardım almayacaklarını açıkladı. Rus medyasına konuşan Balbek, bu "canice" olayın inşaat şirketi seçimine de yansıdığını söyledi. Yapılacak ibadethanenin Kırım'ın merkez camisi olması planlanıyordu. 


Kırım'ın en büyük camisi Simferopol'de inşa...