28 / 04 / 2024

Kırk Gün İnşaat adres

Kırk Gün İnşaat adres

Kırk Gün İnşaat ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Doğan Taş tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 14 Kasım'da Ataşehir, Esatpaşa Mahallesi'nde kuruldu

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pisti 25 Aralık'ta açılıyor! 2024'e iki pistle girecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pistinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla 25 Aralık Pazartesi günü açılacağını duyurdu. İşte detaylar...

Gram altın Kapalıçarşı'da 2 bin liraya yaklaştı! Altın fiyatları resmen uçtu! 2 Aralık 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları 2 Aralık Cumartesi günü yatırımcılar tarafından merakla takip ediliyor. Kapalıçarşı'da gram altın 2 bin liraya yaklaştı. Peki bugün çeyrek altın, tam altın, Ata altın kaç lira oldu? 2 Aralık 2023 altın fiyatları.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pist inşaatı tamam! Bakan Uraloğlu: Çok yakında açılacak! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, havalimanları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pist inşaatının tamamlandığını ve yakında açılacağını aktaran Uraloğlu, Çukurova Havalimanı için de tarih verdi. 

Kentlerden köylere göçün en büyük nedenleri: Daha iyi konut ve yaşam koşulları!

2020'den beri İstanbul'dan göç edenlerin sayısı kademeli olarak artmaya devam ediyor. TÜİK verilerine göre, büyük kentlerden göçün temel nedenleri arasında “daha iyi konut ve yaşam koşulları” geliyor.

Türk Lirası 1,5 yılın ardından en kötü gününü yaşadı! Dolar ise rekora doymuyor

Türk Lirası som 1,5 yılın ardından dün en kötü gününü yaşadı. Dolar/TL kurunda yüzde 7'yi aşan rekor yükseliş Türk Lirası'nın değerini düşürdü.

Gün Yokuş Hafriyat İnşaat Otomotiv Makine Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gün Yokuş Hafriyat İnşaat Otomotiv Makine Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Harun Güngör tarafından kuruldu.

İl Özel İdare, Çanakkale Ayvacık'taki günübirlik tesis alanını satışa çıkardı!

Çanakkale İl Özel İdaresi, Çanakkale Ayvacık'ta yer alan günübirlik tesis alanını satışa çıkardı. 

Avrupa’da haftalık çalışma süresi 4 güne indi! İşte haftada 4 gün çalışan ülkeler!

Pandeminin ardından evden çalışma gibi esnek modeller yaygınlaşırken, bazı Avrupa ülkeleri haftalık 4 gün çalışma sistemine geçti. Bazı ülkelerde ise pilot uygulamalar devam ederken, kısa çalışmanın iş verimini artırdığı belirtiliyor.

Merkez Bankası resmen duyurdu! Doların ne kadar olacağı 30 gün önceden belli oldu! Doları olanlar bu rakama hazır olsun!

Merkez Bankası yaklaşık 30 gün önce doların ne kadar olacağını söylemişti. Dolar için rakam açıklaması, Merkez Bankası Piyasa Katılımcıları Anketinde duyuruldu. Doları olanlar bu rakama hazır olsun!

ABD Merkezli dev banka açıkladı! Dolar 60 gün sonra tam anlamıyla bu kadar olacak! Hemen bu rakama bakın!

ABD merkezli banka Citi Türkiye'de 14 Mayıs seçimlerinden yani yaklaşık 60 gün sonrası için dolar ile ilgili tahminde bulundu. Hemen bu rakama bakın!

Ankara’da ekmekten sonra simide de zam geliyor! 15 gün sonra simit 7 TL olmazsa esnaf kalmayacak!

Ankara’da ekmeğe yapılan zam sonrası gözler simide çevrildi. Yaklaşık 15 gün sonra simit 7 TL olmazsa esnaf kalmayacağı konuşuluyor. İşte Ankara’da simit senaryosu…

20 gün sonra dolar yağmuru başlıyor! Ekonomist Necmettin Batırel peş peşe açıkladı! Doları olanlar gün sayıyor!

Ekonomist  Necmettin Batırel, ekonomi ile ilgili önemli açıklamalar yaparak yaklaşık 20 gün sonra dolar yağmurunun başlayacağını belirterek peş peşe açıkladı.

Motorinde fiyatlar bir kez daha oynadı! Akaryakıt fiyatları Salı günü yeniden değişecek!

Motorin litre fiyatına bugün itibariyle zam geldi. Ancak 6 Aralık Salı gününden gerçekli olacak şekilde yeni bir indirim yapılacak.

Kırk Gün İnşaat adres Haberi

Kırk Gün İnşaat adres

Kırk Gün İnşaat ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Doğan Taş tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 14 Kasım'da kuruldu


Kırk Gün İnşaat ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat malzemesinin alımının satımının imalatının ithalatının ve ihracatının yapılması veya yaptırılması,ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Kırk Gün İnşaat ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Ataşehir, Esatpaşa Mahallesi, Gülşen Sokak,...