14 / 05 / 2024

Kırklareli sosyal tesis ihale

Kırklareli sosyal tesis ihale

Kırklareli İli, Kavaklı Belediye Başkanlığı Korualtı mevkiinde yer alan sosyal kültürel tesis alanı, öğrenci yurtları, rehabilitasyon merkezi, özel yetiştirme yurdunu 20 Eylül 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkaracak

Büyükşehir Belediyesi akaryakıt, ticaret ve sosyal tesis alanı imarlı 4 arsa satacak!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erzurum Palandöken ve Yakutiye'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar akaryakıt, ticaret ve sosyal tesis alanı imarlı olarak belirtildi.

TOKİ Kırklareli Üsküp Mahallesinde 150 sosyal konut!

Cumhurbaşkanının kabine toplantısının ardından açıkladığı, dar vatandaşın yüzünü güldürecek TOKİ 2022 sosyal konut projesinin detayları açıklanmaya başladı. Peki, TOKİ Kırklareli Merkez Üsküp Mahallesi Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

TOKİ Kırklareli Lüleburgaz’da 240 ay vadeli sosyal konut!

Cumhurbaşkanının açıkladığı, dar gelirlinin yüzünü güldürecek TOKİ 2022 sosyal konut projesinin detayları paylaşılmaya başlandı. Peki, TOKİ Kırklareli Lüleburgaz Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

TOKİ Kırklareli Kofçaz’da 240 ay vadeli sosyal konut!

Cumhurbaşkanı dar gelirlinin yüzünü güldüren TOKİ 2022 sosyal konut projesinin detaylarını açıkladı. Peki, TOKİ Kırklareli Kofçaz Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

TOKİ Kırklareli Alpullu’da 240 ay vadeli sosyal konut!

Büyük ucuz konut projesini yapmak için kolları sıvayan TOKİ 2022 detayları belli olmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da kabine toplantısı ardından TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesinin detayları hakkında konuştu. Peki, TOKİ Kırklareli Alpullu Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

TOKİ Kırklareli Babaeski’de 240 ay vadeli sosyal konut!

Tarihinin en büyük konut projesini yapmak adına kolları sıvayan TOKİ 2022 detayları açıklanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da geçtiğimiz gün TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesinin detayları hakkında konuştu. Peki, TOKİ Kırklareli Babaeski Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

5 soruda TOKİ Kırklareli Sosyal Konut Projesi 2022! Kırklareli ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak

TOKİ Kırklareli konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Kırklareli ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

Avcılar Belediyesi'nden kiralık sosyal tesis, lokanta, büfe ve kafeterya!

İstanbul İli Avcılar Belediye Başkanlığı, Avcılar Üniversite Mahallesi'nde yer alan sosyal tesis, lokanta, büfe ve kafeterya için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte ihale detayları...

Balıkesir'de vav ile hilali buluşturan sosyal tesis projesinde sona gelindi!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesince şehre hakim bir tepede inşa edilen, sosyal tesis projesinin inşaatı tamamlandı.

Emlak Konut Halkalı Sosyal Kültürel Tesis Alanı 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Halkalı Sosyal Kültürel Tesis Alanı, Spor Tesis Alanı ve Park İnşaatı İle Ada İçi Altyapı, Yol ve Çevre Düzenleme İşi projesi için hazırlatılan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Antalya Kaş'a çok amaçlı sosyal tesis!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaş'a çok amaçlı sosyal tesis kazandırdı.

Denizli Büyükşehir'den İnceler'e yeni sosyal tesis!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, Bozkurt'un İnceler Mahallesi'nde kısa bir süre önce inşaatına başladığı sosyal tesis ve pazar yerini tamamladı.

Ankara Mamak'a sosyal tesis!

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Kartaltepe’nin daha fonksiyonel hale gelmesi için bir takım düzenlemeler yapacaklarını belirtti. Bölgeye kafetaryası olan bir sosyal tesis yapılacak.

Kırklareli sosyal tesis ihale Haberi

Kırklareli sosyal tesis ihale


Kırklareli Korualtı mevkiinde yer alan 21 bin 100 metrekare alan üzerindeki  sosyal kültürel tesis alanı, öğrenci yurtları, rehabilitasyon merkezi, özel yetiştirme yurdunun muhammen bedeli 4 milyon 20 bin lira, geçici teminat bedeli ise 120 bin 600 lira olarak belirlendi. İhale 20 Eylül 2013 tarihinde saat 14:00 'de gerçekleştirilecek.


İlanı detaylı görüntülemek için