05 / 05 / 2024

Kırklareli temmuz ayı konut satışları

Kırklareli temmuz ayı konut satışları

TÜİK Edirne Bölge Müdürlüğü 2016 Yılı Temmuz Ayı Konut Satış İstatistiklerinden "Kırklareli İli, Konut Satış İstatistikleri" konusunda bir basın bülteni hazırladı. Kırklareli'de 2016 yılı Temmuz ayında 467 konut satıldığı açıklandı.

Emeklilere müjde! Temmuz ayında emekli maaşlarına ne kadar zam olacak? 

Emeklilik maaşları her senenin ilk 6 ayındaki enflasyon oranlarına göre belirlenmektedir. Buna göre, SSK ve Bağ-Kur emeklileri için ilk 2 ayda gerçekleşen yüzde 11.54'lük enflasyon artışı, Temmuz ayında alacakları zam ile ilgili ipuçları veriyor. 

ABD’de konut fiyatları temmuz ayında arttı! Bir yıllık artış yüzde 1 oldu!

ABD'de konut fiyatları temmuzda artış yaşadı. Buna göre, S&P Case-Shiller Ulusal Konut Fiyat Endeksi, temmuz ayında bir önceki yılın aynı kıyasla göre yüzde 1 oranında artış kaydetti.

Kart borcu kredi borcunu ilk kez solladı! Temmuz ayında 180 bin kişi takibe düştü!

İnsanların geçinebilmek için kredi ve kredi kartı kullanımına ihtiyacı arttıkça geri ödenemeyen borçlarda da resmen patlama yaşanıyor. Bu kapsamda, temmuz ayında 180 bin kişi kart borcu nedeniyle takibe düştü.

Asgari ücret resmen buhar oldu! Temmuz ayından bugüne tamı tamına 2 bin 125 TL değer kaybetti!

Milyonlarca memur, emekli ve işçinin temmuz ayında aldığı asgari ücret zammı çabuk eridi. Asgari ücretin alım gücü eylül başında 9 bin 277 TL’ye inerken en düşük emekli maaşı 3 bin 423 TL kaydetti.

Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'dan felaket haberi gelmişti. Migros'tan flaş ayçiçek yağı adımı. Fiyatlarda flaş gelişme

Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'dan son gelen haberlere göre ayçiçek tarlaları zarar gördü. Migros ise ayçiçek yağında flaş bir hamle yaptı.

Perakende Güven Endeksi temmuz ayında düşüşe geçti!

TEPAV Perakende Güven Endeksi verilerini yayımlandı. Bu kapsamda, Temmuz ayında aylık 7,0 puanlık azalışla -16,4 puan değerini aldı. İşte detaylar...

Temmuz ayının zam şampiyonu akaryakıt! 

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, temmuz ayının zam şampiyonları belli oldu. Bu kapsamda en çok fiyatı artan ürün yüzde 29,04 ile "kişisel ulaştırma araçlarının yakıt ve yağları" oldu. İşte diğer ürünler ve detayları...

Ekonomik güven endeksi Temmuz ayında yüzde 1,8 azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan verilere göre, ekonomik güven endeksi, Temmuz ayında aylık bazda yüzde 1,8 azalış göstererek, 99,3 değerini aldı.

Nakit ihtiyacı olanlar dikkat! Düşük faizle 24 ay vadeli kredi!

İş Bankası, Temmuz ayında, vatandaşların nakit ihtiyaçlarını karşılamaları için özel bir ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. Nakit ihtiyacı olan bireylere, düşük faiz oranıyla sunulan 24 ay vadeli kredi imkanı sağlanıyor.

9 milyon emekliye kök aylık şoku! Temmuz'da zam alamayan emekliler olacak mı? Aman dikkat!

Emekli zammının yalnızca kök aylığa uygulanması sebebiyle, 9 milyon emeklinin Temmuz ayına zamsız gireceği gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

Temmuz ayı kira artış oranı yüzde kaç oldu? Temmuz ayı kira artış oranı hesaplama!

Temmuz ayı kira zammına yönelik sorgulamalar artışa geçti. TEFE-TÜFE kira artış oranı konusunda tüm gözler TÜİK’e çevrildi. İşte temmuz ayı kira zammı hesaplama ekranı...

Elektrikte yeni tarife belli oldu! Faturanız Temmuz ayından itibaren artık böyle gelecek!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) elektrikte tüm abone gruplarının 1 Temmuz'dan itibaren geçerli olan tarifelerini açıkladı. İşte faturanız Temmuz ayından itibaren artık böyle gelecek!

Kırklareli Vize'deki Monopetra Otel ve arsası satılıyor! İhalesi 17 Temmuz'da! 

Kırklareli Vize Belediye Başkanlığı, Kırklareli ili, Vize ilçesi Mehmet Akif Mahallesi'nde yer alan otel ve arsası satılıyor. Peki Vize'de yer alan Monopetra Otel'in ve arsasının fiyatı ne kadar? 

Kırklareli temmuz ayı konut satışları Haberi

Kırklareli temmuz ayı konut satışları

Türkiye İstatistik Kurumu Edirne Bölge Müdürlüğü 2016 Yılı Temmuz Ayı Konut Satış İstatistiklerinden "Kırklareli İli, Konut Satış İstatistikleri" konusunda bir basın bülteni hazırladı. Kırklareli'de 2016 yılı Temmuz ayında 467 konut satıldığı açıklandı. 


Türkiye genelinde 2016 yılı Temmuz ayında 81 343 konut satıldı. 467 konut satışı ile Türkiye'deki toplam konut satışlarının %0,6'sı Kırklareli'de gerçekleşmiştir. Konut satışlarında, İstanbul 11 903 konut satışı ile en yüksek paya (% 14,6) sahip oldu. Satış sayılarına göre İstanbul'u, 7 955 konut satışı (%9,8) ile Ankara, 4 810 konut satışı (%5,9) ile İzmir izledi. Konut satış sayısının düşük olduğu iller sırasıyla 3 konut ile Ardahan, 5 konut ile Hakkari ve 21 konut ile Şırnak oldu. Kırklareli 467 konut satış (%0,6) ile en çok konut satışı gerçekleştirilen iller...