22 / 05 / 2024

KIRŞEHİR Belediye arsa satışı

KIRŞEHİR Belediye arsa satışı

Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısı, 1 Ekim 2015 Perşembe günü Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. Belediye Meclis üyeleri, Kırşehir Belediyesi mülkiyetindeki şehrimizin muhtelif yerlerinde bulunan arsa satışlarını yaptı.

Sahte arsa ilanlarıyla vurgun: 65 kişi 3.2 milyon TL dolandırıldı! Arsa alırken bunlara dikkat!

İnternet üzerinden sahte arsa ilanlarıyla kapora toplayan dolandırcılar için operasyon düzenlendi. Söz konusu operasyonda, 65 kişinin 3.2 milyon TL dolandırıldığı belirlendi ve 12 şüpheliden 7'si tutuklandı. İşte ayrıntılar ve arsa alırken dikkat edilmesi gerekenler...

E-Devlet üzerinden parsel sorgulama nasıl yapılır 2024? Arsa, ada, tapu parsel sorgulama ekranı!

Pek çok kişi E-Devlet üzerinden nasıl parsel sorgulama yapacağını merak ediyor. Peki E-devlet üzerinden arsa, ada, tapu parsel sorgulama nasıl yapılır 2024?

O ilde fabrikaların yoğunluğundan arsa kalmadı! Fabrika kurmak isteyen yatırımcılar sırada bekliyor!

Önemli üretim merkezlerinden biri olan Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'ne (OSB) fabrika yatırımı yapmak isteyen çok sayıda yatırımcı arsa tahsisi bekliyor.

Kütahya Emet Köyü'nde sadece 4.500 TL'ye arsa! İhale detayları neler?

Milli Emlak, uygun fiyatlarla arsa satışlarına hız kesmeden devam ediyor. Eylül ayı için yeni ihalelerini duyuran şirket, sadece 4.500 TL'ye satışa sunulan kaçırılmaz arsa fırsatını kamuya duyurdu. İşte, Milli Emlak tarafından sunulan avantajlı arsa fırsatı hakkındaki tüm detaylar...

Arsa yatırımında nelere dikkat edilmelidir?

Arsa yatırımı, belirli süreçlerden oluşur. Bu yatırım süreci için üç evre söz konusudur. Bu evrelerde dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Peki arsa yatırımında dikkat edilmesi gerekenler nedir? İşte arsa yatırımında dikkat edilmesi gerekenler ile ilgili önemli detaylar...

Metaverse'den arsa nasıl alınır?

Metaverse, son yıllarda yatırım yapmak amacıyla sanal dünyada gerçekliği sürdüren bir platformdur. NFT’ler ile alım satım yapılan bu platformda arsa satışı da mümkündür. Bu noktada Metaverse’den arsa nasıl alınır, metaverse arsa nedir ve ne işe yarar soruları önem kazanıyor.

Arsa payı nedir? Arsa payı neye göre belirlenir?

Yasal olarak, tapuda arsa payları kurallara göre dağıtılmalıdır. Bu pay, belirlenmiş şekilde olduğu için doğru bir şekilde hesaplanmalıdır. Peki arsa payı nedir, neye göre belirlenir ve nasıl hesaplanır? İşte arsa payı ile ilgili kapsamlı bilgiler haberin devamında yer alıyor...

Belediye arsa ve arazi satacak! Yatırımcılar dikkat!

Manisa İli Saruhanlı Belediye Başkanlığı, Manisa Saruhanlı'da yer alan arsa ve araziyi satışa çıkardı. Arsa ve arazilerin satış ihalesi 18 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Belediye arsa ve gayrimenkul satacak! İhalesi 9 Ağustos'ta!

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Van Tuşba'da yer alan arsa ve gayrimenkulü satışa çıkardı. Satış ihalesi 9 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Tapu almak için gerekli belgeler neler? Hangi belgeler ile tapu işlemleri tamamlanır?

Tapu devir işlemi yapmak isteyen vatandaşların, bu süreci sorunsuz ve hızlı bir şekilde tamamlamaları için gerekli belgelere dikkat etmeleri büyük önem taşımaktadır. Ev, arsa ve arazi gibi taşınmazlar için tapu işlemlerinde gerekli belgeler nedir, nereden alınır sorularının işte yanıtları…

Arsa niteliği ne demek? Niteliği arsa olan ev alınır mı?

Arsa tapusu olan vatandaşlar, birtakım sorulara yanıt aramaktadır. İşte arsa tapusuna dair merak edilenler!

Belediye arsa, arazi ve dükkan satacak! Bu fırsatı kaçırmayın!

Amasya Belediye Başkanlığı, Çakallar, Kirazlıdere ve Gümüşlü mahallelerinde yer alan arsa, arazi ve dükkanları satışa çıkardı.

İmarlı arsa arayanlar dikkat! Belediye üç arsa satacak! 

Bitlis Belediye Başkanlığı, Bitlis Merkez'de yer alan üç adet arsa için satış ihalesi düzenliyor.

KIRŞEHİR Belediye arsa satışı Haberi

KIRŞEHİR Belediye arsa satışı

KIRŞEHİR Belediye Meclisi, aylık olağan toplantısını yaptı. Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısı, 1 Ekim 2015 Perşembe günü Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. 

Belediye Başkan Yardımcısı Veli Şahin başkanlığında bir araya gelen Meclis üyeleri, 7 gündem maddesini görüştü. 

Belediye Meclis Toplantı Salonu'nda 1 Ekim Perşembe günü saat 14.00'te bir araya gelen Meclis üyeleri, açılış ve yoklamanın ardından 3 Eylül 2015 tarihli Eylül ayı Meclis toplantısı kararlarını okuyarak, kabul etti. 

İmar Komisyonu raporunu görüşerek, İmar Komisyonu'na havale edilecek talepleri görüşen Belediye Meclis üyeleri, Kırşehir Belediyesi mülkiyetindeki şehrimizin muhtelif yerlerinde bulunan arsa satışlarını yaptı. 

Meclis üyelerinin görüş, talep ve temennilerinin alındığı Ekim ayı Meclis toplantısında gündem dışı olarak sunulan bilirkişi seçilmesine yönelik madde de görüşülerek, bazı kararlar alındı. 


Kırşehir...