22 / 05 / 2024

kırşehirde termal oteller

kırşehirde termal oteller

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “Termal ve Kültür turizminde atılacak adımları tüm kurumlarımızın katılımı ile belirlemek çok önemli, Kırşehir son yıllarda ortak hedeflerini belirleyebilen bir şehir haline geldi." dedi...

İzmir Termal Tedavi ve Kür Merkezi'nin temeli atılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Valiliğin ortak olduğu İzmir Jeotermal  A.Ş, Doğanbey’de satın alınan 42 dönüm arazide inşa edilecek olan Termal Tedavi ve Kür Merkezi'nin temelini ilkbaharda atıyor.

Bursa'ya Termal Kür Merkezi yapılacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Sıcak Su Kentsel Dönüşüm Proje Alanı'na "Termal Kür Merkezi"nin yapılacağı bildirildi.

Kırşehir'de ev fiyatları cep yakıyor!

Kırşehir'de son yıllarda rekor artış gösteren konut/arsa fiyatları cep yakıyor. Kırşehirli vatandaşlar, "Evlerin fiyatlarına bakınca, dersiniz ki sanki bir tarafı denizi, bir tarafı ormanı görüyor. Yaklaşık 6 ay sıcak havanın hakim olduğu şehirde insanları bir de ev fiyatları yakıyor" dedi.

Kırşehir yeniden inşa ediliyor!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, ''Ben Belediye Başkanı olduğumda şehirde inşa ve imar söz konusu değildi. Her alanda şehri imar edebilmek için yoğun çalışmalar içerisindeyiz. Yaptığımız projelerle şehrimizi yeniden inşa ediyoruz''dedi

Kırşehir Karakurt'ta imar planı hazırlanıyor!

Kırşehir'de Karakurt Termal Turizm Merkezi’nin turizme açılması ve yatırımcıların teşvik edilmesini sağlamak amacıyla imar planlaması yapılırken, planlamanın tamamlanmasıyla bölgenin turizm potansiyeli açısından değerlendirileceği bildirildi.

Kırşehir Karakurt'a imar planı!

Kırşehir’de Karakurt Termal Turizm Merkezi’nin turizme açılması ve yatırımcıların teşvik edilmesini sağlamak amacıyla imar planlaması yapılıyor.

Bursa İpekiş fabrikası termal kür merkezine dönüşecek!

Bursa’nın termal kaynaklarının değerlendirmeyi amaçlayan Tarman Grup bünyesindeki İpekiş, eski fabrikasını ipek koza formunda bir termal kür merkezine dönüştürüyor. İpekiş, bu yatırıma 95 milyon lira harcayacak.

Gölcük Yazlık Ilıcası Termal Tesisleri'ne talep arttı!

Gölcük Belediyesi’nin en önemli yatırımlarından biri olan Yazlık Ilıcası Termal Tesisleri, havaların ısınmasıyla halktan büyük ilgi görmeye başladı.

Hisarcık Sürdürülebilir Termal Turizm projesi 354 bin TL'ye mal olacak!

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde 558 bin 770 TL bütçeli “Hisarcık’ta Sürdürülebilir Termal Turizm” adlı proje kapsamında Esire Termal Turizm Merkezinde restaurant yapımının devam ettiği bildirildi.

İpekiş Fabrikası termal kür merkezine dönüşecek!

Yaklaşık 15 bin m2 arazisi olan İpekiş Fabrikası, Sözüneri Mimarlık’ın projesi hayata geçerse termal kür merkezine dönüşecek. Proje kapsamında fabrika arazisine 30 havuz kurulması planlanıyor.

Küçük Oteller Derneği Kır Zincirlerini zirvesinde!

Küçük Oteller Derneği’nin ülke genelindeki 200’ün üzerindeki üyesi, “ Kır Zincirlerini ” toplantısında, teknolojiden ekonomiye, misafir sadakatinden ağırlamaya, mutfakta yerelleşmeden slowcity’e kadar birçok konuyu masaya yatırdı.

Pamukkale Termal Tedavi ve Kür Merkezi hizmete açıldı!

Pamukkale Termal Tedavi ve Kür Merkezi hizmete açıldı. Pamukkale'nin Karahayıt bölgesinde TÖKİ'nin kentsel dönüşüm çalışmaları yürüttüğü mevkide 3 yıl önce başlanılan ve tamamlanan projeyle bölgede sağlık turizminin canlandırılması hedefleniyor

Pamukkale'de termal tedavi ve kür merkezi hizmete açıldı!

2 bin 500 yıl öncesinin tedavi merkezi Pamukkale' de, TOKİ' nin kentsel dönüşüm çalışmaları yürüttüğü bölgede " termal tedavi ve kür merkezi " hizmete açıldı...

kırşehirde termal oteller Haberi

kırşehirde termal oteller


Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Kırşehir’in Kültür ve Termal konusunda başı çekeceğini söyledi.


Bahçeci, “Termal ve Kültür turizminde atılacak adımları tüm kurumlarımızın katılımı ile belirlemek çok önemli, Kırşehir son yıllarda ortak hedeflerini belirleyebilen bir şehir haline geldi.


Bu hedeflerin başında Kültür turizminde öz sahibi olmak, termal turizm ve eğitimde, sanayide, tarım ve hayvancılıkta söz sahibi olmak gelir. Bu hedeflerin yapılabilmesi ve bu hedeflere ulaşmak için çok çalışmak gerekiyor" dedi.


Bahçeci, "Yapılacak olan projeleri belirlenen hedeflere göre hazırlamak gerekiyor. Ahi Evran Külliyesini yapmakta ki en önemli amaçlarımızdan biri Kırşehir’in bir Kültür Turizm Şehri olması adına çok önemli bir adım olarak görüyoruz" ifadesinde bulundu.


"Ahilik tüm dünyaya sadece Türkiye değil, anlatılması gereken bir değer, bunu yapabilmenin doğru yolu ise doğru çalışmalar yapabilmek insanların ziyaretine imkan...