29 / 04 / 2024

kış bahçesi nasıl yapılır

kış bahçesi nasıl yapılır

Soğukların arttığı şu günlerde sıcak havaya olan özlem de artıyor. Artık, yaz boyunca evlerin bahçelerinde, teraslarında yapılan keyifli sohbetler terk edilip mevsimin kasvetine uyup iç odalara göç başladı.

Kış bahçesi nedir?

Hava şartlarının uygun olmadığı dönemlerde de doğayı ve yeşili yakından hissedebilme imkanı veren kış bahçeleri nasıl yapılır? Kış bahçesi ne demektir? İşte kış bahçesi özellikleri..

Kış bahçeleri dört mevsim bahçe keyfi yaşatıyor!

Etrafı camlarla çevrili küçük cam evler görünümündeki kış bahçeleri, evlerde dört mevsim sıcak ve aydınlık bir bahçe keyfi yaşatıyor. Peki kış bahçesi nedir, nasıl olur? merak ediyorsanız işte yanıtı...

Kütahya ve Artvin'deki 13 gayrimenkul satışa çıktı! Konut, iş yeri, kargir bina, fındık bahçesi... 

Kütahya ve Artvin'de yer alan 13 gayrimenkul için satış ihalesi düzenleniyor. Konut, iş yeri, fındık bahçesinin satışa çıkarıldığı ihaleler 29 Şubat ve 5 Mart'ta yapılacak.

Borsada bir hisse ucuz mu pahalı mı nasıl anlaşılır? F/K oranı nedir, nasıl hesaplanır?  

Borsa İstanbul’da hisse senedi alan küçük yatırımcıların aklına takılan sorulardan biri de şirketlerin F/K oranı ve bu oranın nasıl hesaplanacağı. Borsa Filozofu X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, F/K oranı nedir, nasıl hesaplanır sorularının cevabını verdi.

Fındık bahçesi almak isteyenlere müjde! Trabzon’da fındık bahçesi satılacak!

Trabzon ili Arsin ilçesinde fındık bahçesi satılacak. Açık artırma usulüyle satılacak arsa için geçici teminat ve muhammen bedelleri belli oldu.

O ilde 5 adet fındık bahçesi ve 1 arazi 8 taksitle satışa sunuldu! Son dakika Eylül fırsatı! 

Ordu Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Ordu ili, Altınordu ilçesinde yer alan 5 adet fındık bahçesi ile 1 araziyi KDV'den ve emlak vergisinden muaf, 8 taksitle satıyor. Peki Ordu'da yer alan fındık bahçeleri ile arazilerin fiyatları ne kadar? 

Vatandaşlık maaşı 2023 nasıl alınır? Vatandaşlık maaşı başvurularında son durum ne? Paraya ihtiyacı olanlar acil bakın!

Pek çok kişi vatandaşlık maaşı 2023'ün nasıl alınacağını merak ediyor ve araştırıyor. Paraya ihtiyacı olanlar çok acil bu detaylara bakın...

Kiralık konut piyasasındaki sorunlar nasıl çözülür? Konut kiralarına dayalı menkul kıymet ihracı önerisi! 

Kiralık konut piyasasındaki sorunlar sık sık gündem oluyor. Peki kiralık konutta sorunlar nasıl çözülür? Konut kiralarına dayalı menkul kıymet ihracı nedir? İşte ayrıntılar...

Kiralık konut fiyatları nasıl düşer? Uzman isim tek tek açıkladı: Kontratlar e-Devlet'ten yapılsın!

Uzman isimlerden sık sık kira fiyatlarının düşürülmesi ile ilgili öneriler geliyor. Peki kiralık konut fiyatları nasıl düşer? İşte ayrıntılar...

Müşahit ne demek? Müşahit nasıl olunur? Sandık görevlisi nasıl olunur?

Seçimlerde müşahit nasıl olunur? Müşahit ne demektir? İşte detaylar!

Türkiye, Avrupa’da konut ve kira fiyatlarının en çok arttığı ülke oldu! Fiyatlar nasıl düşer? 

Türkiye, Avrupa’da konut ve kira fiyatlarının en çok arttığı ülke oldu. Peki satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşer? 

Türkiye'nin en büyük şehir parkı Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi açılıyor!

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılacak. Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi dünyada beşinci, ülkemizde ise en büyük şehir parkı olma özelliğini taşıyor.

2023 sandık görevlisi ücreti! Sandık görevlisi ücreti ne kadar? Sandık görevlisi nasıl olunur?

Sandık görevlisi olmak isteyenler, “Sandık görevli ücreti ve sandık görevlisi nasıl olunur? Şeklindeki sorularının yanıtını arıyor. İşte detaylar!

Sandık görevlisi başvuru ne zaman 2023? Sandık görevlisi nasıl olunur? Sandık görevlisi ücreti 2023!

Sandık görevlisi nasıl olunur, nereye başvuru yapılır soruları şu sıralarda en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. İşte bu konuya dair detaylar!

Sandık görevlisi nasıl olunur? 2023 sandık görevlisi ücreti ne kadar? Sandık görevlisi olmak için nereye başvurulur?

Seçim yaklaşırken, sandık görevlisi nasıl olunur, nereye başvurulur? soruları sorulmaya başlandı. İşte detaylar!

kış bahçesi nasıl yapılır Haberi

kış bahçesi nasıl yapılır
Soğukların arttığı şu günlerde sıcak havaya olan özlem de artıyor. Artık, yaz boyunca evlerin bahçelerinde, teraslarında yapılan keyifli sohbetler terk edilip mevsimin kasvetine uyup iç odalara göç başladı. Ancak, kar, kış, yağmur, çamur demeden bu soğuk günleri yazdan kalma günlere çevirmek mümkün. Çözümü de çok basit. Bahçenizin en çok ışık alan köşesine yeşilliklerle dolu bir kış bahçesi yaptırmak. Bahçeli bir evde oturmayanlar için de bu güzellikten yararlanma imkânı var. O da, teras ve balkonlarını kış bahçesi olacak şekilde çevirmek. Böylelikle yaz mevsimi tutkunlarına soğuk günlerde bile bitkilerle dolu bir ortam yaratılabiliyor. Kış bahçeleri alüminyumdan ahşaba kadar değişik malzeme seçenekleriyle yapılıyor. Daha çok ise bahçeli evlerde ve binaların teras katlarında tercih ediliyor. Kış bahçelerinin sağladığı en büyük avantaj doğal gün...