02 / 05 / 2024

Kış Oyunları

Kış Oyunları

Kar kalınlığı 85 santimetreye ulaşan Palandöken'de yerli ve yabancı turistler pistleri doldurarak, kayak yapmanın keyfini yaşıyor

Kızılbük GYO hisselerinde manipülasyon için sözleşme imzalanmış: İşte borsa tarihine geçen büyük oyun!

Borsa İstanbul’da küçük yatırımcının birikimlerini “fiyat oyunlarıyla” eriten manipülatörlerin aralarında imzaladığı yazılı sözleşme imzalandı. Mehmet Ali Ilıcak ile Bilal Turgut'un Kızılbük GYO hisseleri için yaptığı spekülasyon anlaşması ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Bunu da gördük! Oyunseverlerin merakla beklediği Marvel’s Spider-Man 2, daha çıkmadan zamlandı!

Türkiye'de son yıllarda artan döviz kuru, video oyunlarının fiyatlarına bir kez daha zam olarak yansıdı. Popüler oyunların fiyatlarının artmasıyla birlikte, henüz çıkış bile yapmamış olan Marvel's Spider-Man 2'nin de fiyatında önemli bir artış yaşandı.

Kiralık konutta kriz derinleşiyor: Kiralıklar karaborsaya düştü, ev sahiplerinin oyunları arttı! 

Pandemi, savaş ve deprem sonrası yaşanan göç, Antalya’da emlak krizinin derinleşmesine neden oldu. Kiralık konutlar karaborsaya düşerken, şehre yerleşmek zorunda olan öğrenci, memur ve özel sektör çalışanları da zor duruma düştü. İşte ayrıntılar...

Gamer'lar bu habere bayılacak! İşte Steam'de indirime giren oyunlar

Xbox Game Pass, bir abonelik hizmetidir ve geniş bir oyun kütüphanesine erişim sağlar. Aboneler, ayda belirli bir ücret karşılığında çeşitli oyunları indirme ve oynama imkanına sahiptir. Peki indirim listesinde hangi oyunlar var? İşte detaylar.

Steam’den oyun canavarlarına müjde! Bu özellik çok hoşunuza gidecek

Steam'de oyuncuların merakla beklediği özellik geldi. Fiyat takibi konusunda yeni sunulan hizmet herkes tarafından çok sevildi. Buna göre artık oyunların son 30 günlük fiyatı listelenecek.

PlayStation Plus'tan oyun düşkünlerine büyük jest! 5.942 TL değerindeki oyunlar ücretsiz oldu

Sony'nin abonelik alt yapılı oyun servisi PlayStation Plus, geçtiğimiz ay oyuncuları memnun edecek bir uygulamaya imza attı.  oyun canavarlarının vazgeçilmezi olan 23 adet  oyunu ücretsiz veriyor. İşte o oyunlar..

PlayStation Plus'tan oyun severlere müjde! 5.942 TL değerindeki oyunları tamamen ücretsiz verecek!

Sony'nin abonelik tabanlı oyun sistemi PlayStation Plus, her ay kütüphanesine yeni oyunlar ekliyor. PlayStation Plus, mayıs ayında 5.942 TL değerindeki tamamen ücretsiz verecek.

Oyun tutkunlarına kötü haber! Epic Games'ten bu sefer indirim değil zam haberi geldi

Kış mevsiminin sona ermesiyle, Rockstar oyunlarında yapılan indirimler bitti ve oyunlara devasa zamlar uygulandı. Epic Games'in uyguladığı fiyat tarifesi oyun severleri hüzne boğdu. İşte detaylar

Xbox Game Pass'te 916 TL değerindeki oyunlar bedava!

Mart 2023 Xbox Game Pass oyunları açıklandı. Microsoft, Dead Space dahil olmak üzere oyun kitaplığına altı yeni başlık ekliyor.

Bu oyun rekor kırmıştı! Artık Game Pass'e geldi

Xbox, şubat ayının bitimine değin Bannerlord dahil Game Pass kütüphanesine ilave edeceği oyunları duyurdu. Bugün erişilebilir hale geldi.

 GeForce RTX 4080'in bu özelliği oyunculara sevinç çığlıkları attıracak! Oyun dünyasında yeni dönem

Nvidia GeForce ekran kartı için tasarlanan yeni güncelleme ile artık oyunlar 4K 240 Hz kalitesinde oynatacak

PS Plus Essential Ocak 2023 oyunları! İşte 30 Aralık 2022 fiyat listesi...

Sony tarafından duyurulan PS Plus Essential Ocak 2023 ücretsiz oyunları resmen belli oldu. İşte 30 Aralık 2022 fiyat listesi...

Oyun canavarlarına müjdeli haber! 229 TL’lik oyunlar artık ücretsiz! 

Epig Games'in yılbaşına has ücretsiz oyunlar serisinde sona doğru gelinirken, oyun canavarlarının merakkla beklediği Epic Games'in ücretsiz oyunlar serisinde bu gün hangi oyun var? Merak edenler haberimizi inceleyebilir.

Kış Oyunları Haberi

Kış Oyunları

Palandöken Kayak Merkezi'nde farklı ülkelerden gelen turistler güneşli havada kayak keyfi yaşıyor. Yarıyıl tatili dolayısıyla otellerdeki doluluk oranları yüzde 100'e ulaştı. 

     Bölgede aralıklarla etkili olan yağışla birlikte Palandöken'deki pistlerde kar kalınlığı 85 santimetreye ulaştı. Kayak merkezinde Kuzey dışındaki bütün pist ve liftlerin açık olduğu öğrenildi. 

     Polonya, Rusya ve Ukrayna başta olmak üzere farklı ülkelerden gelen turistler, 25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları kapsamında yenilenen pistlerde kayak yapmanın tadını çıkarıyor. 

     Kayağa yabancı misafirlerin yanı sıra yerli konuklar da yoğun ilgi gösterdi. Güneşli havayı fırsat bilen yerli ve yabancı turistler, pistleri doldurarak snowboard, kızak ve kayak yapıyor. 

     Dedeman Ski Logde ve Dedeman Ski Resord otellerinin Genel Müdürü Nuri Avşarer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, otellerindeki doluluk oranın yüzde 100...