03 / 05 / 2024

Kissebükü Koyu tesis

Kissebükü Koyu tesis

Muğla'nın Bodrum ilçesi Kissebükü Koyu'nda yer alan Adalıyalı mevkisinin yapılaşmaya açılmaması için ünlü şarkıcı Zeynep Casalini'nin de aralarında bulunduğu çevreciler, bir dizi eylem yaptı.

Merkez Bankası, deprem bölgesine yönelik desteklerin süresini uzattığını açıkladı...

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin olumsuz etkilerinin düşürülmesi amacı ile deprem bölgesine kullandırılan kredilerin menkul kıymet tesis uygulamasından muafiyetine yönelik hususların Haziran 2024'e kadar devam edeceğini

Sancaktepe Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık sosyal tesis!

İstanbul İli Sancaktepe Belediye Başkanlığı, Sancaktepe'de yer alan Bervaze Ortadağ Sosyal Tesisleri'ni 10 yıllığına kiraya verecek.

Hastane yapımı için hazineye devredilen arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile 776 milyon 678 bin TL'ye satılacak!

Alanya eski Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu döneminde hastane yapımı için hazineye devredilen 110 bin 954 metrekarelik arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile satışa çıkarıldı. Arsanın muhammen bedeli ise 776 milyon 678 bin 770 Türk Lirası olarak belirlendi.

Doları olanlara kötü haber! Merkez Bankası kararı ile resmen değişti! 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), 28 Ağustos tarihinde uygulama talimatı gönderilen, döviz dönüşümlü KKM hesaplarına uygulanan TL payına göre indirimli kıymet tesis uygulamasına son veren uygulama devreye girdi.

Rize'de 19 yıllığına kiralık sosyal tesis! 

Rize İli Derepazarı Belediye Başkanlığı, Rize Derepazarı'nda yer alan sosyal tesisi 19 yıllığına kiraya verecek. Resmi Gazete'de yayımlanan ihaleye göre söz konusu satış ihalesi 17 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Merkez’in sadeleştirme kararları ile kredi mekanizması normalleşme sürecine girecek!

Merkez Bankası’nın sadeleştirme politikası kapsamında; menkul kıymet tesis oranlarını düşürmesi piyasalar tarafından olumlu karşılandı. Böylece bankalarla reel kesim arasındaki kredi mekanizmasının tekrar sağlıklı bir zemine kavuşması bekleniyor.

Porto Mare Bodrum'da satışlar başladı! Teslimler Kasım 2023'te!

Mim Proje İnşaat tarafından hayata geçirilen  Porto Mare Bodrum projesi Muğla ili Bodrum ilçesinin Akçabük Koyu’nda inşa ediliyor. Tamamı villa konsepti ile yapılan proje satışa sunuldu. Peki Porto Mare Bodrum villa fiyatları ne kadar? Porto Mare Bodrum fiyat listesi.

Flaş Haber! Merkez Bankası'ndan bankalara yeni liralaşma yaptırımı

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası liralaşma stratejisi kapsamında bankaların menkul kıymet tesis oranının yüzde 5’ten yüzde 10’a yükseltildiği belirtildi.

O bankalar yaşadı! Merkez Bankası açıkladı. Hedefi tutturan bankalara 5 ila 7 puan arasında indirim yapılacak

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (MB), Resmi Gazete'de yayımlanan 'Makroihtiyati Tedbirler' hakkında açıklama yaparak, menkul kıymet tesis oranının yüzde 5'ten yüzde 10'a yükseltildiğini duyurdu

Bankalar 88 milyar lira daha tahvil tutacak

Merkez Bankası döviz cinsinden mevduat için menkul kıymet tesis oranını yüzde 3'ten yüzde 5'e çıkarırken 2023'ten itibaren Türk Lirası mevduatın toplam içerisindeki oranı yüzde 50'nin altındaki bankalar için oranı yüzde 12'ye kadar artabilecek kademeli bir düzenlemeye geçti.

Avcılar Belediyesi'nden kiralık sosyal tesis, lokanta, büfe ve kafeterya!

İstanbul İli Avcılar Belediye Başkanlığı, Avcılar Üniversite Mahallesi'nde yer alan sosyal tesis, lokanta, büfe ve kafeterya için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte ihale detayları...

Marmaris Kızılbük Koyu'nda yapılan dev otel projesinin perde arkası ortaya çıktı

Muğla'nın Marmaris ilçesi Kızılbük Koyu'nda Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) ve Kızılbük GYO tarafından dev otel AVM ve 1389 adet devremülk projesi çalışmaları yapılıyor. Söz konusu projenin ÇED raporunun geçen yıl çıkan yangından 5 gün sonra alındığı iddia edildi.

Kütahya'da 14.4 milyon TL'ye 20 yıllığına kiralık termal tesis!

Mülkiyeti Emet Belediyesine ait, Kütahya ili, Emet ilçesi, Hamam Mahallesi, Firuze Sokak'ta yer alan termal tesis 20 yıllığına 14 milyon 400 bin TL'ye kiraya verilecek.

Kissebükü Koyu tesis Haberi

Kissebükü Koyu tesis

Önce Adalıyalı'ya yürüyüş düzenleyen yaklaşık 200 çevreci, ardından Zeynep Casalini'nin de katılımıyla üzerinde bölgenin yapılaşmaya açılmaması için çeşitli sloganların bulunduğu önlüklerle defile yaptı. 'Yeter artık, talana koy yok', Turizme en büyük yatırım koylarımızı korumaktır', 'Tahsise, tesise hayır' ve 'Kissebükü- Adalıyalı'da doğa katliamına Yaklaşık 200 çevreci, Bodrum'un cennet köşelerinden Kissebükü Koyu'ndaki Adalıyalı mevkisinin yapılaşmaya açılmaması için eylem yaptı. 


hayır' yazılı pankartlar açan çevreciler, basın açıklaması yaptı. Bakir koyların imara açılmaması için mücadeleye devam edeceklerini söyleyen Bodrum Denizciler Derneği Başkanı Mustafa Demiröz, kamuoyunda koylarla ilgili bir farkındalık oluşturmak istediklerini belirtti. 

Habertürk...