02 / 05 / 2024

Kıvanç Tatlıtuğ yatırım

Kıvanç Tatlıtuğ yatırım

Kıvanç Tatlıtuğ, gözünü Garipçe Köyü'ne dikti. Sık sık gittiği Garipçe Köyü bölgesinden arsa arayan oyuncu, kesesine göre bir arsa bulursa burada bir butik otel açacak...

910 milyon dolarlık uluslararası doğrudan yatırımın, 415 milyon doları yabancıya gayrimenkul satışından!

Uluslararası Yatırımcılar Derneği (YASED), 2024 yılının Ocak ayında Türkiye'ye 910 milyon dolar değerinde uluslararası doğrudan yatırım (UDY) girişi olduğunu, bunun 415 milyon dolarlık bölümünün yabancılara gayrimenkul satışından oluştuğunu belirtti.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti Trakya’da çiftlik aldı!

Evliliklerinin 8. yıldönümlerini kutlayan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti  çifti, İstanbul’a 1,5 saat mesafede yer alan Lüleburgaz'da bir çiftlik evi aldı.

1.2 milyar dolarlık uluslararası doğrudan yatırımın, 256 milyon doları yabancılara gayrimenkul satışından!

Uluslararası Yatırımcılar Derneği (YASED), 2023 Kasım'da Türkiye'ye 1 milyar 260 milyon dolar değerinde uluslararası doğrudan yatırım (UDY) girişi olduğunu, bunun 256 milyon dolarının yabancılara gayrimenkul satışından oluştuğunu açıkladı. 

Yapı sektöründe 7,7 milyar dolarlık enerji verimliliği yatırımı yapılacak

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, 2024-2030 senelerinde enerji verimliliği odağında yapı sektörüne 7,7 milyar dolar yatırım yapılacağını açıkladı. İşte haberin detayları...

1,2 milyar dolarlık uluslararası doğrudan yatırımın 223 milyon doları yabancıya gayrimenkul satışından!

Uluslararası Yatırımcılar Derneği tarafından açıklanan rakamlara göre, Ekim'deki 1,2 milyar dolarlık uluslararası doğrudan yatırımın 223 milyon doları yabancıya gayrimenkul satışından geldi. İşte o rakamlar...

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye'deki yatırımcılara çağrıda bulunarak, ''Türkiye'deki yatırımcıları da KKTC'de yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.

Kırkgöz Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kırkgöz Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de 3 milyon 837 bin 550 TL sermaye bedeli ile Sami Erbeş, Mordohay Ovadya ve Silven Salamon Ovadya ortaklığında kuruldu.

Kıvanç Tatlıtuğ, İzmir Dikili'de 14 dönümlük arsa aldı!

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, oğlu Kurt Efe'nin geleceği için yeni bir gayrimenkul yatırımı yaptı. Kıvanç Tatlıtuğ, şimdi de İzmir Dikili'de 14 dönümlük arsa aldı. İşte detaylar...

Türkler, Schengen ülkelerine konut yatırımı ile giriyor!

Açıklanan rakamlara göre, Golden Visa ile konut sahibi olanlar yüzde 40 arttı. Türk iş insanları artık Schengen ülkelerine konut yatırımı ile giriyor. İşte detaylar...

Smt Mimarlık Yapı İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smt Mimarlık Yapı İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selma Tuncay tarafından kuruldu.

Yatırımcılar altını, doları bırakıp ona koşuyor! Artık o da bir yatırım aracı!

Dolar ve altından sonra o da yatırım aracı haline geldi. İşte yatırımcıların düşünebileceği o yatırım aracı!

İzleyicilerin gözünden kaçmadı! Aile dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ'un kullandığı Mercedes kaç TL? 

Aile dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ'un kullandığı Mercedes'in EQE modeli dikkat çekti ve araştırılmaya başlandı. İşte Mercedes EQE'nin güncel fiyatı...

KİM Market’ten güneş enerjisine 5 milyon dolarlık yatırım! 

Eylül 2021'de ticaret hayatına başlayan KİM Market, 5 milyon dolarlık güneş santrali yatırımı yaptığını açıkladı.

Kıvanç Tatlıtuğ yatırım Haberi

Kıvanç Tatlıtuğ yatırım

Son dönemin en çok kazanan oyuncularından olan Kıvanç Tatlıtuğ, yatırıma doymuyor. Parasını değerlendirme konusunda babası Erdem Bey'in fikirlerine çok güvenen ünlü oyuncu, şimdilerde İstanbul'un en gözde kaçamak yerlerinden Garipçe Köyü'ne gözünü dikti.

Kendisi de fırsat buldukça buraya gidip spor yapan hatta sık sık burada köpeğini gezdirirken görülen Kıvanç Tatlıtuğ, Garipçe Köyü'nde arsa arayışına girdi. Tatlıtuğ, sadece 3 restoranı olan köyde; bir butik otel açmanın da hayalini kuruyor.

GAYRİMENKUL ZENGİNİ

Bu arada Paris ve Londra'da evi olan Tatlıtuğ'un diğer gayrimenkulleri ise şöyle: Göcek'te 700 bin TL değerinde bir villa, Gümüşsuyu'nda deniz manzaralı bir ev, Sinpaş Lagün evlerinden 1 milyon 300 bin TL değerinde bir villa, Çekmeköy'de 2 daire, Beylerbeyi'nde bir daire.

HER KESEYE GÖRE VAR

Garipçe'deki arsa fiyatları; metrekaresine ve yerine göre değişiyor. Bölgede 20...