06 / 07 / 2024

Kızılcahamam açılan okullar

Kızılcahamam açılan okullar

2015-2016 Eğitim öğretim yılında Kızılcahamam ilçe merkezinde bir okulda yer değişikliği yapılırken bir yeni okul ise eğitim öğretime açıldı. 2016-2017 eğitim-öğretim yılında açılması planlanan Kız İmam Hatip Lisesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Bodrumlular, Limak'ın Bodrum Kızılağaç'taki otel projesi için dava açmaya hazırlanıyor!

Bodrumlular,Muğla'nın Bodrum ilçesi Kızılağaç Mahallesinde Limak İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından hayata geçirilecek olan otel projesi için dava açmaya hazırlanıyor.

Kızılcahamam kulislerinde konuşulanlar ortaya çıktı! Emekliye ek zam var mı, asgari ücret artacak mı? 

AK Parti'nin Kızılcahamam kampında emekli vatandaşlara ek zam yapılmaması, kök maaşların düzeltilmemesi ve asgari ücrete ara zam yapılmaması konusu ile ilgili olarak karar alındı. İşte kulis bilgileri...

Kızılay açıkladı! Türk Kızılay'ın vekaletle kurban kesim bedelleri açıklandı!

Kurban bedelleri bu yıl, Türk Kızılay Genel Başkanı Fatma Meriç Yılmaz tarafından yurt içi 11 bin 750 Türk Lirası, yurt dışında ise 4 bin 300 Türk Lirası olarak kaydedildi. 

Elon Musk ve Mark Zuckerberg'in servet yarışı kızıştı!

Geçtiğimiz sene kafes dövüşü için sürekli olarak birbiriyle atışan Facebook, Instagram ve Whatsapp'ın sahibi Mark Zuckerberg ile Twitter ve Tesla’nın sahibi Elon Musk'ın servet yarışı daha da kızıştı. Paylaşılan detaylara göre Elon Musk, yılbaşından bu yana serveti en fazla azalan isim oldu. 

Kızılcahamam Belediyesi başkentte arsa satacak! 

Ankara İli Kızılcahamam Belediye Başkanlığı, Ankara Kızılcahamam'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 23 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Kızılcahamam Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık gayrimenkuller!

Ankara İli Kızılcahamam Belediye Başkanlığı, İsmetpaşa Mahallesindeki gayrimenkulleri 10 yıllığına kiraya verecek.

İhtiyaç sahiplerine müjde! Aile Bakanlığı ve Kızılay duyurdu! Hemen başvurana 3 bin TL para verilecek!

Türk Kızılayı, ihtiyaç sahibi ailelere iki ay süreyle aylık 3 bin TL yardım sağlayacak. Yardımdan faydalanmak için Kızılay'a başvuruda bulunmanız gerekmektedir. İşte başvuru için gereken ayrıntılar...

Kızılay’dan son dakika KPSS şartsız personel alımı! Elinizi çabuk tutun!

Kızılay’ın yayımladığı yeni ilana göre, bünyesinde istihdam etmek amacıyla 3 farklı alanda personel alımı yapılacak. KPSS şartının aranmadığı bu alımlar kapsamında adaylarda bazı genel ve özel şartların arandığı öğrenildi. Peki, Kızılay’a başvurular nasıl ve ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

Restorasyonu gündem olmuştu: Kız Kulesinin açılış tarihi belli oldu!

Restorasyonu gündem olan Kız Kulesi'ndeki çalışmalarda sona gelindi, açılış için günler sayılan ve çevre düzenlemesi de yapılan Kız Kulesi'ndeki son durum görüntülendi.

Kızılcahamam Belediyesinden büyük fırsat! Ankara'da 6 taksitle tam 20 arsa satacak!

Ankara İli Kızılcahamam Belediye Başkanlığı, Ankara'da yer alan 20 adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar için 6 taksit imkanı sağlanıyor.

Mk Kızılboğa İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mk Kızılboğa İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Mehmet Kızılboğa tarafından kuruldu.

12 soruda TOKİ Ankara Kızılcahamam 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Kızılcahamam ucuz konut projesinde kaç konut var?

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara Kızılcahamam'da da yeni konutlar inşa edecek. Peki TOKİ Ankara Kızılcahamam projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 12 soruda TOKİ Ankara Kızılcahamam 2022 ucuz konut projesi...

Ankara Kızılcahamam'da arsa fırsatı! Fiyatını duyan inanamıyor!

Satışa çıkardığı arsalarla dikkat çeken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ili, Kızılcahamam ilçesi, Berçinçatak Köyü'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Kızılcahamam açılan okullar Haberi

Kızılcahamam açılan okullar

2015-2016 Eğitim öğretim yılında Kızılcahamam ilçe merkezinde bir okulda yer değişikliği yapılırken bir yeni okul ise eğitim öğretime açıldı. 


Kızılcahamam Yenice Mahallesi Hacı Hasan Caddesi üzerinden 1992 yılında açılan îbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 24 yıllık eğitim verdiği okul binasını boşaltarak, Akçay Mahallesi'nde eğitim veren Halide Edip Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi binasına taşındı. 


Yine Kızılcahamam İsmetpaşa Mahallesi TOKİ bloklarına geçtiğimiz yıllarda başlanan ve bu yıl yapımı tamamlanan TOKİ İlkokulu 2015-2016 eğitim öğretim yılının ikinci döneminde eğitime başladı. 


Kızılcahamam İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Veli Karakuş ve Şube Müdürü Gürkan Hazar ile birlikte 2015-2016 Eğitimöğretim yılı 2. döneminde Halide Edip Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine taşınan İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini, beraberinde Halide Edip Mesleki...